Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΕΧΟΥΜΕ (νομίζετε) "ΑΤΡΩΤΟ" ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; Καλά, άλλαξε ΠΛΕΥΡΟ στόν ΥΠΝΟ σου......

 ΠΩΣ; ΑΤΡΩΤΟΣ ; 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ  Ο Υ Δ Ε Ι Σ  ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....


( Όσον αφορά τήν θεμελίωση του - "άτρωτου"... - φράκτη, 
τα σχόλια περιττεύουν ) 

[ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ!
ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ, Ή ΟΧΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ; ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ;
ΘΑ  ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΟΥΝ;
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ! 
Ε  Υ  Θ  Υ  Ν  Ε  Σ! 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Κώστας Διον. Λάττας

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/04/blog-post_4.html

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ , ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΞΕΜΠΑΖΩΜΑ (ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΕΓΩ ΕΤΣΙ) ΜΠΑΖΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΟΙΚΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ (ΚΟΙΝΩΣ ΡΕΜΑΤΟΣ)
    ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . (ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΤΑΙ
    ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ , ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ , ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΚΑΒΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ. ΕΝΩ ΚΑΠΩΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ........ΤΟ ΞΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ Η ΖΗΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βλέπεις αυτόν τον φράκτη για σύνορα σκέφτομαι πόσο δίκιο έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος-Ελληνική_Λύση, που λέει να κάνουμε τσιμεντένιο τοίχος ύψους 5 μέτρων στον Έβρο και όχι συρμάτινο φράκτη που θα καταντήσει τελικά όπως αυτός της εικόνας. Τελικά πληρώνουμε χρήματα για φράκτη στα σύνορα και φράκτη δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!