Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;.....

 




ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ,
ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΡΕΧΟΥΝ"
ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ
ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
,
(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ),

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ
ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ  Α Μ Α Σ Η Τ Ο;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΤΑ  ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ;


[Tήν φωτογραφία τήν είδαμε εδώ: https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/04/7.html#more]

2 σχόλια:

  1. Teen Diagnosed With Guillain-Barré Weeks After First COVID Vaccine

    έφηβος διαγιγνώσκεται με το Σύνδρομο Guillain-Barré (σπάνια νευρολογική διαταραχή) μερικές εβδομάδες αφότου εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση εμβολίου κατά του cv-19. οι γιατροί το εξηγούν ως σύμπτωση. (!!!)

    https://childrenshealthdefense.org/defender/teen-guillain-barre-covid-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=29da8e5a-0d9e-4bd2-b9ae-a65b2e2e7b15

    --------------
    Vaccine expert calls on WHO to immediately halt all coronavirus mass vaccinations

    https://www.naturalnews.com/2021-04-06-vaccine-expert-wants-to-halt-mass-vaccinations.html

    (ο Dr. Geert van den Bossche, ειδικός στα εμβόλια, καλεί με ανοιχτή επιστολή τον ΠΟΥ να σταματήσει άμεσα τους μαζικούς εμβολιασμούς, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στην εμφάνιση νέων, πιο επικίνδυνων μορφών του ιού. θεωρεί ότι αυτό το είδος των προφυλακτικών εμβολίων δεν είναι μόνο ακατάλληλα αλλά και άκρως επικίνδυνα, όταν χρησιμοποιούνται σε μαζικούς εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας ιού.
    προσθέτει ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε αυτά τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της επιδημίας, τόσο πιο μεταδοτικός θα γίνεται ο ιός και ταυτόχρονα αυξάνουν οι πιθανότητες ο ιός να γίνει ανθεκτικότερος στα εμβόλια)

    ------------
    WHO Rejects Vaccine Passports ‘At This Stage’

    https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/who-rejects-vaccine-passports-at-this-stage_3764309.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email2&utm_campaign=mb-2021-04-07&mktids=8b4b18521d07eb6d1552a9aa59c9d862&est=YKO7fIQeFfRSDsLWmg2sQcvxM0pp%2FjckjP81B2DL2Fez0cPm7E9%2BiR6Idfg%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως ήρθε η ώρα να πληρώσουμε; δεκαετίες τώρα το υλικό για την παραγωγή εμβολίων ήταν έμβρυα από εκτρώσεις, και τα πειραματόζωα ορφανά παιδιά και άνθρωποι με νοητική υστέρηση ή άλλη αναπηρία που βρίσκονταν ξεχασμένοι σε κάποιο άθλιο ίδρυμα.
    ακούστε ένα τέρας, τον stanley plotkin, αμερικανο-εβραίο (χμμμ!) "γιατρό" και επιστημονικό σύμβουλο στον τομέα εμβολίων της Sanofi Pasteur κι άλλων βιοτεχνολογικών εταιρειών, ΜΚΟ και κυβερνήσεων.

    στο βίντεο εξετάζεται από επιτροπή για την εμπλοκή του σε έρευνες που θυμίζουν τα πειράματα κατά της ανθρώπινης ζωής που εφάρμοζε ο Μένγκελε.

    μία (από τις πολλές) έρευνες πάνω σε εμβόλια που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του, περιλάμβανε 76 (η συγκεκριμένη μόνο έρευνα !!!) πλήρως ανεπτυγμένα έμβρυα ηλικίας 3 μηνών. ανάμεσα σε αυτά τα έμβρυα ήταν και αρκετά που προήλθαν από αναγκαστικές εκτρώσεις στις οποίες υποβλήθηκαν γυναίκες για ψυχιατρικούς και κοινωνικούς λόγους (!!!)
    από τα έμβρυα συλλέχθηκαν τα εξής όργανα: δέρμα, καρδιά, σπλήνα, πνεύμονες, νεφρά, γλώσσες.

    στην ερώτηση αν χρησιμοποιούσε ορφανά παιδιά σαν πειραματόζωα για τα εμβόλια που ανέπτυσσε, απαντά καταφατικά, αλλά "αδυνατεί" να θυμηθεί αν πειραματιζόταν και σε ανθρώπους με νοητική υστέρηση ή ψυχικά νοσήματα. σχολιάζει, ωστόσο, ότι τη δεκαετία του '60 κάτι τέτοιο ήταν σύνηθες και δεν αρνείται ότι κι αυτός "ενδεχομένως" να το έπραξε.

    σε αμέσως επόμενη ερώτηση, αν αληθεύει επιστημονικό άρθρο της εποχής ότι εμβολίασε 13 παιδιά με νοητική υστέρηση κατά της ερυθράς, απαντά φανερά εκνευρισμένος καταφατικά.

    προς το τέλος του βίντεο, τον ρωτούν, αν ποτέ του εξέφρασε την άποψη, ότι είναι καλύτερα να διεξάγει κανείς πειράματα πάνω σε εκείνους που συνεισφέρουν το λιγότερο σε μια κοινωνία. και πάλι ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ αλλά το θεωρεί ΠΙΘΑΝΟ και πάλι επικαλείται το επιχείρημα ότι τη δεκαετία του '60 ήταν μια συνηθισμένη πρακτική. έφταιγε, εν ολίγοις, η εποχή...
    το βίντεο κλείνει με τον plotkin να παραδέχεται ότι υπέβαλε σε πειράματα γυναίκες κρατούμενες και τα μωρά τους, κι ότι πειραματίστηκε πάνω σε ανθρώπους συγκεκριμένης φυλής (Βελγικό Κονγκό). το τελευταίο αυτό πείραμα έγινε σε 1 εκατ. ανθρώπους.

    Fetal Tissue in Vaccines, Studies on Orphans - Confirmed By Stanley Plotkin Under Oath
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=N16LWcGGm7I

    ---
    εδώ ο 88-χρονος plotkin για τα εμβόλια κατά του covid (πώς θα μπορούσε να λείπει κι από αυτό το έγκλημα)

    ‘I was lucky to find this vaccine anywhere’

    https://www.washingtonpost.com/nation/2021/01/27/expert-covid-vaccine/

    (μόνο που η Washington Post "ξέχασε" να βάλει το πλούσιο βιογραφικό του παππού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!