Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Πάρα πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Ο Π.Ο.Υ. ΑΝΟΙΓΕΙ στήν ΑΘΗΝΑ τό ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (!) γιά τήν ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ΦΡΟΝΤΙΔΟΣ καί τήν ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΑΣΘΕΝΩΝ;;;.................

 Τριήμερη επίσκεψη στήν Ελλάδα πραγματοποιεί 

από σήμερα Πέμπτη,  ο

ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ  ΕΥΛΟΓΗ :
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ
ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.,
  
ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ (ΤΑΧΑ) Η ΕΛΛΑΔΑ;



περιφερειακός διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), Hans Kluge. 

Αφορμή της επισκέψεως είναι η υπογραφή συμφωνίας για την έναρξη της λειτουργίας του Γραφείου του Οργανισμού στην Αθήνα, για 'την Ποιότητα της Φροντίδος και την Ασφάλεια των Ασθενών', η οποία έγινε από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον κ. Kluge, σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στο υπουργείο Υγείας.


Λίγο νωρίτερα, στις 09:00, έλαβε χώρα κατ' ιδίαν συνάντηση των κ.κ. Κικίλια και Kluge στο γραφείο του υπουργού Υγείας. 

«Η επιλογή της Ελλάδος αποτελεί αναγνώριση του έργου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργείου Υγείας και της ελληνικής κυβερνήσεως στην διαχείριση της πανδημίας, στην υλοποίηση πολιτικών Δημόσιας Υγείας, όπως η επιτυχής εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και στην προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, όπως η ίδρυση του Εθνικού Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι το πρώτο Γραφείο που ανοίγει παγκοσμίως (!....) ο Π.Ο.Υ. για την ποιότητα της φροντίδος και την ασφάλεια των ασθενών.

Στις 15:00 ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, θα παρουσιάσουν το Πενταετές Σχέδιο Δράσης για την Δημόσια Υγεία στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. 

Στην συνεδρίαση θα μιλήσει και ο περιφερειακός διευθυντής Ευρώπης του Π.Ο.Υ., Hans Kluge.

Την Παρασκευή 16η Απριλίου, ο κ. Kluge, συνοδευόμενος από τον κ. Κικίλια, θα επισκεφθεί την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων 'Ασυλο στον Ελαιώνα και το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι, ενώ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη του κ. Kluge στην χώρα μας ολοκληρώνεται το Σάββατο 17η Απριλίου, οπότε και θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών...

[Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

[ΜΟΝΟ 'ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ', Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;]

5 σχόλια:

  1. Επιεικώς απύθμενος ΔΟΛΟΣ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κρύβεται πίσω από αυτήν την κίνηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ κουλη ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΣΚΑΤΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΆΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ? ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ. ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ? ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 15:00, ημέρα Πεμπτη...
    Καθόλου τυχαία η ημέρα μα πρωτίστως η ώρα...
    Μας ετοιμάζουν Θ Υ Σ Ι Α...
    Θα προλάβουν...??
    Ηδη αρκετοί συμπατριώτες κοιμήθηκαν στην Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α σκηνη ανθρωποθυσιών...
    Ο Π Ν Ε Υ Μ Α Τ Ι Κ Ο Σ ΠΟΛΕΜΟΣ και ο Ε Μ Π Α Ι Γ Μ Ο Σ του Π Α Ν Τ Ο Κ Ρ Α Τ Ο Ρ Α μπροστά στα μάτια μας...

    Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κοίμησαν μονο Ελληνες αδερφέ...
    Δυστυχώς οι ανθρωποθυσίες συνεχιζονται...
    Οι πύλες της Κολάσεως ειναι πλέον ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ...
    Κρατηθείτε μην σας τραβήξουν κάτω βαθιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!