Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Τά π α ν ά θ λ ι α ΜΜΕ Λ Ο Γ Ο Κ Ρ Ι Ν Α Ν τίς θεραπείες καταπολεμήσεως του 'covid-19', Πανεπιστημιακού Καθηγητού (παθολόγου - καρδιολόγου) που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ (...) να μειώσουν τήν θνητότητα κατά 85%!!!

 Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η    

ΜΕΓΑΛΗ ΕΔΩ!

Media censored COVID-19 early treatment options, that could have reduced fatalities by 85% !!!
Dr. Peter McCullough also explained that given an 80% level of herd immunity, broad vaccination has ‘no scientific, clinical or safety rationale.’


ο δρ. Peter McCullough ΜD, είναι παθολόγος και καρδιολόγος, καθηγητής Ιατρικής στο Texas A&M University Health Sciences Center, έχει τις περισσότερες δημοσιεύσεις στον τομέα του και είναι συντάκτης σε δύο μεγάλα ιατρικά περιοδικά.

σε συνέντευξη που έδωσε στο LifeSiteNews εξήγησε ότι με δεδομένο το επίπεδο ανοσίας της αγέλης κατά 80%, οι εμβολιασμοί δεν έχουν καμμία επιστημονική ή κλινική λογική ούτε σχετίζονται με την ασφάλεια.

o dr. McCullough που λογοκρίθηκε έντονα κι επίμονα από το Youtube, απευθύνθηκε τον περασμένο μήνα (το άρθρο εμφανίζεται στις 8 Απριλίου 2021) στην Επιτροπή Υγείας της Γερουσίας του Τέξας παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες, σχετικά με τις επιτυχημένες θεραπείες covid-19, τα υψηλά επίπεδα ανοσίας απέναντι στον ιό, την περιορισμένη δυνατότητα των εμβολίων και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι με μια θεραπεία στην αρχική φάση της ασθένειας, θα είχε σωθεί πάνω από το 85% από τους πάνω από 500.000 θανάτους στις ΗΠΑ!!!

ο dr. McCullough κατακρίνει το πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε διεθνώς. ο ίδιος αρνήθηκε να αφήσει τους ασθενείς του να υποφέρουν στο σπίτι χωρίς θεραπεία και συνέστησε μια ομάδα γιατρών που μελέτησαν βάσει της βιβλιογραφίας πιθανές θεραπείες. τα πορίσματά τους εμφανίστηκαν στο American Journal of Medicine.

ο dr. McCullough καυτηριάζει τον σκοτεινό ρόλο των ΜΜΕ και ομάδας επιστημόνων που κρύβουν την αλήθεια και δεν επιτρέπουν να ακουστούν άλλες φωνές. μάλιστα, αναφερόμενος στόν  δόκτωρα Faucci, διερωτάται πώς γίνεται πάντοτε να παρουσιάζεται ως ειδικός ΜΟΝΟ αυτό το πρόσωπο....

εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο με πολλές λεπτομερείς πληροφορίες.

https://www.lifesitenews.com/news/eminent-doc-media-censored-covid-19-early-treatment-options-that-could-have-reduced-fatalities-by-85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!