Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΔΥΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ....Δύο Ακόμα Ιταλίδες Καθηγήτριες ΝΕΚΡΕΣ μετά τήν λήψη του Εμβολίου 'COVID' της 'AstraZeneca'....

 

Η 55χρονη Augusta Turiaco (αριστερά) και η 46χρονη Cinzia Pennino (δεξιά) και οι δύο πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου COVID της AstraZeneca...

 5 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του TheCOVIDBlog.com , ΗealthImpactNews εδώ: https://tinyl.io/3sFN [1]

ΣΙΚΕΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ - Η AstraZeneca άλλαξε το όνομα του πειραματικού εμβολίου της ιϊκού φορέα COVID-19 σε Vaxzevria για να διασώσει τη φήμη και τις πωλήσεις της. Δυστυχώς γι’ αυτήν, η επωνυμία δεν έχει σταματήσει αυτό που τείνει γρήγορα προς την γενοκτονία στην Ιταλία.


Η Ανακοίνωση της Augusta Turiaco στο Facebook

Δύο ακόμη Ιταλοί δάσκαλοι είναι νεκροί μετά τη λήψη των εμβολίων ιϊκού φορέα της AstraZeneca έναντι της COVID-19. Η κα Augusta Turiaco έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca στις 11 Μαρτίου, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα La Stampa. Η 55χρονη δασκάλα μουσικής στην Messina δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία προφίλ στο Facebook εκείνη την ημέρα, ενημερώνοντας όλους ότι «εμβολιάστηκε»...

Αλλά η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα.

Η κα Turiaco ένιωσε αμέσως άρρωστη μετά τον εμβολιασμό της. Σοβαροί πονοκέφαλοι επέμεναν για μέρες, σε σημείο που δεν μπορούσε πλέον να λειτουργήσει.

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Policlinico Gaetano Martino στις 24 Μαρτίου.

Οι γιατροί την διέγνωσαν με εγκεφαλική αιμορραγία λόγω θρόμβωσης.

Με άλλα λόγια, ήταν ένα ακόμη ζήτημα πήξης του αίματος που προκλήθηκε μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca.

Η κα Turiaco τέθηκε σε τεχνητό ιατρικό κώμα. Οι γιατροί πραγματοποίησαν εγχείρηση εγκεφάλου για να την σώσουν. Αλλά ήταν πολύ αργά.

Ήταν εγκεφαλικά νεκρή περίπου στις 31 Μαρτίου. Η οικογένειά της δημοσίευσε μια δήλωση, ενθαρρύνοντας άλλους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca παρά τον θάνατο της αγαπημένου τους.

Η Cinzia Pennino πέθανε μετά από τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca

Εν τω μεταξύ, η κυρία Cinzia Pennino ήταν καθηγήτρια των Επιστημών στο Ινστιτούτο Don Bosco στο Palermo. Έλαβε το πρώτο της εμβόλιο AstraZeneca περίπου στις 17 Μαρτίου, σύμφωνα με την εφημερίδα της Σικελίας Giornale di Sicilia.

Η 46χρονη εισήχθη στην Πολυκλινική Paolo Giaccone στο Παλέρμο στις 24 Μαρτίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί της εντατικής θεραπείας διέγνωσαν «εκτεταμένη βαθιά θρόμβωση».

Ναι, περισσότεροι θρόμβοι αίματος. Είχε επίσης ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων στα εμβόλια.

Η κα Pennino πέθανε το επόμενο πρωί.

Οι υγειονομικές αρχές του Παλέρμο εξέδωσαν την ....παροιμιώδη ανακοίνωση: «καμμία συσχέτιση μεταξύ του AstraZeneca και του θανάτου της γυναίκας»...

Η κα Pennino προσέφερε πολλή εθελοντική δουλειά και χαρακτηρίστηκε ως «χαρούμενο άτομο» από συναδέλφους της.

Η ιταλική σφαγή συνεχίζεται

Οι προαναφερθέντες θάνατοι έρχονται μόλις μία εβδομάδα αφότου έχουμε αναφέρει πολλούς θανάτους μετά τον εμβολισμό στην Ιταλία. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε κάθε θάνατο και αρνητικές παρενέργειες μετά τη λήψη αυτών των πειραματικών εμβολίων.

Αλλά αυτό το μοτίβο στην Ιταλία δείχνει ότι η AstraZeneca διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η εταιρεία, ωστόσο, μπορεί να κρύβεται πίσω από την «ανενημέρωτη συγκατάθεση» από όλους τους ανθρώπους που προσφέρονται εθελοντικά για αυτές τις λήψεις πειραματικών εμβολίων.

Απλώς δεν υπάρχει εύλογη αιτία λόγια τον οποιονδήποτε να λάβει αυτά τα εμβόλια. Είναι όλο ρίσκο, με τη μοναδική ανταμοιβή της 15λεπτης δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν δεν πεθάνετε αμέσως, τότε θα έχετε τα επόμενα μερικά χρόνια να αναρωτιέστε για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των πειραματικών εμβολίων.

Επαγρυπνείτε και συνεχίστε να διαδίδετε την αλήθεια, ανεξάρτητα από την αντίδραση εναντίον σας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο TheCOVIDBlog.com.

Το COVID Legal USA προσφέρει νομική καθοδήγηση σε άτομα που μάχονται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και τις άλλες πολιτικές COVID.

Δικτυογραφία:

1.-- Italy: Two More Teachers DEAD After AstraZeneca COVID Shot

https://healthimpactnews.com/2021/italy-two-more-teachers-dead-after-astrazeneca-covid-shot/?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=51ibc4mq53e6vpz7t4vqp8


https://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/covid-astrazeneca.html

3 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ω Σ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, Ή ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ;
    ΜΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ Θ Ε Λ Ο Υ Ν ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΝ;
    ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όχι πολλά αλλά πάρα πολλά τα λεφτά Άρη σύμφωνα με την ατάκα τις παλιάς ελληνικής ταινίας....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!