Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Eπικεφαλής της 'ΜΙ-6' καί Cambridge δείχνουν τήν Νο1 ΥΠΟΠΤΗ γιά τήν παρασκευή του ιού!

Tό Πεκίνο δεν έχει επιτρέψει σε ανεξάρτητους ερευνητές, να επανεξετάσουν τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας....

Στην Ελληνική μυθολογία αναφέρεται η Χίμαιρα ως ένα φοβερό τέρας, ένα μυθολογικό ζώο, που εξέπνεε φωτιά, είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και η ουρά του κατέληγε σε φίδι. 

Σύμφωνα με άλλες περιγραφές, είχε περισσότερα από ένα κεφάλια, συνηθέστερα τρικέφαλος (κεφαλή λέοντα, κατσίκας και δράκοντα). 

Η Χίμαιρα σύμφωνα με την ιστορία είχε με τον Όρθρο ένα παιδί την Σφίγγα.

Από τον Βασίλη Μπόνιο


Σε προηγούμενη ανάρτησή μας δεν κάναμε τίποτε άλλο από το να αναδημοσιεύσουμε από την έγκριτη ιατρική επιθεώρηση Nature την έρευνα της ομάδας Αμερικανών και Κινέζων επιστημόνων οι οποίοι σε προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούσαν τόσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ όσο και η κυβέρνηση της Κίνας εργάζονταν πάνω στη παρασκευή κορωναιών προκαλώντας αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα.

Επειδή εμπλέκονται τόσο Κινέζοι όσο και Αμερικανοί επιστήμονες ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) αναγκάζεται να υποδύεται τη Πυθία και αντί για σοβαρά πορίσματα να βγάζει χρησμούς και να επιχειρεί να κερδίσει χρόνο ενώ ο πλανήτης βρίσκεται σε περιδίνηση. Όσο αφορά δε τις μεταλλάξεις του ιού όλο και πιο πολλοί επιστήμονες φοβούνται ότι είναι αποτέλεσμα των εμβολίων. Χθες μάλιστα έκανε την εμφάνισή της και η Ισραηλινή μετάλλαξη.

Συνάδελφοί τους επιστήμονες υποστήριζαν ότι τα οφέλη της σχετικής έρευνας είναι ελάχιστα σε σχέση με την επικίνδυνότητά της για πρόκληση ατυχήματος και ξεσπάσματος της πανδημίας.

Κάποια στιγμή οι ΗΠΑ σταμάτησαν να επιχορηγούν αυτές τις έρευνες. Κάτι που δεν έκανε η Κίνα η οποία συνέχισε να τις επιχορηγεί. 

Ιδιαίτερα τις έρευνες της ιολόγου Shi Zhengli

 του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan (WIV),

 γνωστή ως “Bat Woman”, η ομάδα της είχε

 κάνει “χιμαιρικές κατασκευές” ήδη από το 2007

 και μόλις το 2017 έλαβε επιχορήγηση ύψους 3,7

 εκατομμυρίων δολλαρίων ΗΠΑ.

Μια κοινή βρετανική-νορβηγική μελέτη ισχυρίζεται ότι ο κοραναϊός πoυ ξέσπασε στη Wuhan (COVID-19) είναι μια “χίμαιρα” που κατασκευάστηκε σε ένα κινεζικό εργαστήριο.

Η μελέτη, που συντάχθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Angus Dalgleish-photo πάνω και τον Νορβηγό ιολόγο Birger Sorensen-photo κάτω και δημοσιεύθηκε στο QRB Discovery του Πανεπιστημίου του Cambridge, ισχυρίζεται ότι το Sars-CoV2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, δεν εξελίχθηκε φυσικά, αλλά μάλλον χειραγωγημένα από ανθρώπινο χέρι (επιστήμονας).

Συγκεκριμένα, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι οι ακίδες πρωτεΐνες του ιού περιέχουν “εισαγόμενες τομές”.

Οι συγγραφείς της μελέτης επεσήμαναν επίσης ότι ο ιός δεν έχει μεταλλαχθεί μόλις άρχισε να μολύνει τον άνθρωπο, προφανώς υποδηλώνοντας ότι είχε ήδη πλήρως προσαρμοστεί στην ανθρώπινη βιολογία στο εργαστήριο.

(Δηλαδή ήταν από κατασκευής του παρασκευασμένος δολοφόνος)

Ο Sorensen είπε στο Νορβηγικό NRK ότι αυτό είναι “αρκετά ασυνήθιστο για ιούς που διασχίζουν τα εμπόδια περνώντας από το ένα είδος στο άλλο.
Πρόσθεσε ότι ο ιός έχει ιδιότητες που διαφέρουν πολύ από το SARS και «που δεν έχουν ανιχνευθεί ποτέ στη φύση».

Αφού εξέτασε προσεκτικά τη γενετική αλληλουχία του ιού, είπε ότι δεν φαίνεται να έχει εξελιχθεί από φυσικές διεργασίες.

Ο Νορβηγός ιολόγος ισχυρίζεται ότι ο κοροναϊός είναι «χίμαιρα» που κατασκευάσθηκε στο κινεζικό εργαστήριο.

Ο Sorenson είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι πιστεύει ότι ο ιός σχετίζεται με μια σειρά από “μελέτες κέρδους λειτουργίας” που διεξάγονται στην Κίνα. Είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα συνεργάζονται για μια τέτοια έρευνα σε προηγμένα εργαστήρια για πολλά χρόνια.

Ο σκοπός της απόκτησης μελετών λειτουργίας είναι να αυξήσει τεχνητά τη μεταδοτικότητα ενός ιού για να διευκολύνει την επανάληψη των επιστημονικών πειραμάτων γρήγορα. Τέτοιοι “χειραγωγημένοι” ιοί αναφέρονται ως «χίμαιρα».

Ο Sorensen ισχυρίζεται ότι στα πρώτα στάδια της επιδημίας, οι Κινέζοι επιστήμονες συζήτησαν τις τροποποιημένες ακολουθίες του ιού με τη κινεζική κυβέρνηση.

Ωστόσο, είπε ότι πιστεύει ότι τους τελευταίους μήνες, η κινεζική κυβέρνηση έχει καταστείλει όλη τη δημόσια συζήτηση για το θέμα. “Οι παρεμβληθείσες ακολουθίες δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν δημοσιευτεί. Αν ήταν σήμερα (εκ των υστέρων δηλαδή), δεν θα είχαν γίνει ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που έκαναν οι Κινέζοι.”

Σε απάντηση στη μελέτη, ο πρώην επικεφαλής του M16 Sir Richard Dearlove-κεντρική photo δήλωσε στη Telegraph ότι τα ευρήματα δείχνουν ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε με διαρροή από ένα κινεζικό εργαστήριο. “Νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε ως ατύχημα. Αυτό εγείρει το ερώτημα εάν η Κίνα θα αναλάβει την ευθύνη και εάν η Κίνα θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση”, δήλωσε ο Dearlove.

Πράγματι, μια έκθεση της Medium σημειώνει ότι η επιστήμονας Shi Zhengli του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan (WIV), επίσης γνωστή ως “Bat Woman”, και η ομάδα της είχε κάνει “χιμαιρικές κατασκευές” ήδη από το 2007 και μόλις το 2017 έλαβε επιχορήγηση ύψους 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η Shi το 2019 έγραψε σχετικά με τη χρήση “δεδομένων αλληλουχίας πρωτεϊνών S, τεχνολογίας μολυσματικών κλώνων, in vitro και in vivo πειραμάτων μόλυνσης” στο Sarsr-CoV. Όταν το γονιδίωμα Sars-CoV2 αλληλουχήθηκε και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο κοινό στις 10 Ιανουαρίου, δεν ήταν γνωστά στενά συγγενή στελέχη.

Ωστόσο, στις 23 Ιανουαρίου του 2020, η Shi μιλώντας σε εφημερίδα δήλωσε ότι το Sars-CoV2 ήταν 96 τοις εκατό όμοιο με το RaTG13, ένα στέλεχος που είχε και η ομάδα της είχε ανακαλύψει σε ρόπαλα στο Yunnan το 2013. Η Shi ισχυρίστηκε ότι το Sars-CoV2 είναι πολύ διαφορετικό από το RaTG13 για να έχει διαρρεύσει από το εργαστήριό της. Ωστόσο, ποτέ δεν παρείχε τα πρωτότυπα δείγματα από τη Γιουνάν για να επιτρέψει σε ανεξάρτητα εργαστήρια να τα ακολουθήσουν για να επιβεβαιώσουν ότι δεν έχουν παραβιαστεί.

Η Κίνα δεν έχει ακόμη επιτρέψει σε μια εξωτερική ομάδα επιστημόνων να εισέλθει στο WIV και να επανεξετάσει τα αρχεία και δείγματα από τις μελέτες κέρδους της Shi σχετικά με τη λειτουργία των κοροναιών.

Το Πεκίνο δεν έχει επίσης επιτρέψει σε ανεξάρτητους ερευνητές να επανεξετάσουν τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας του εργαστηρίου ή να πραγματοποιήσουν συνέντευξη στο προσωπικό. Επί του παρόντος, η επιστημονική κοινότητα βασίζεται στον ισχυρισμό της Σι «”on my life”» ότι η πανδημία δεν ξεκίνησε στο εργαστήριό της.

   

https://kourdistoportocali.com/news-desk/proin-epikefalis-tis-m16-kai-meleti-toy-panepistimioy-cambridge-deichnoyn-ti-no1-ypopti-gia-ti-paraskeyi-toy-ioy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!