Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Πράκτορας της 'MI-6': 4 δισεκατομμύρια ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....άχρηστοι (!!!) θά ε ξ α λ ε ι φ θ ο ύ ν έως τό 2050!

 




Dr. John Coleman- The Committee of 300 (1994) Full





Όλα αυτά έχουν γραφτεί από το 1992 καλά μου προβατάκια, γιατί οι αόρατοι εργάζονται σκληρά πίσω από τις κουτσουλιές τους, όταν εσείς πιστεύετε ότι οι πολιτικές εξουσίες εργάζονται για εσάς...

«Ο πρώην πράκτορας της MI-6» ο John Coleman έγραψε στην 'επιτροπή των 300':

“τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια άχρηστοι θα εξαλειφθούν έως το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ταχέων ενεργειών και πείνας…”

KORAKAS NEWS

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/praktoras-tis-mi6-4-disekatommyria-achristoi-tha-eksaleifthoun-eos-to-2050/?fbclid=IwAR3mqpmiqlSwzKOB2e48860rO1Mrp6mb1HWReyhIuvSXd3wkrVFj581nf-k


https://kyklwpas.blogspot.com/2021/03/mi6-4-2050.html

'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

4 σχόλια:



  1. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

    OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ COVID-19 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ πατέρων του ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΑΝΓΚΥ ΚΑΙ ΠΙΕΡ ΣΑΡΝΩ, AΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΑΝΟΪ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟ 2003, σε συνεργασία με τον WHO, τις δυτικές κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές.
    Αποκαλύπτεται επίσης ότι η πανδημία είχε σχεδιαστεί πριν το 2015, (όταν πατενταρίστηκε ο ιός), και τα τεστ PCR είχαν πουληθεί από το 2017.
    ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ. ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΖΑΝ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ο οποίος με μια ομάδα γιατρών στην Ινδία. και σε συνεργασία με Ρώσους και Ιάπωνες ιολόγους, διαπίστωσαν ότι ο Sars-Cov2 ως τεχνητή μετάλλαξη περιέχει 4 στελέχη του HIV,γνωστού ως ιός του AIDS – αλλά και τον ίό της μαλάριας, ενώ οι Κινέζοι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό…

    https://www.kontrabandafreepress.com/oli-i-alithia-gia-ton-covid-19?ep%5B104652336%5D%5Bpage%5D=1



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΡΜΟΤΑΤΕΣ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!
      Καλό & ευλογημένο υπόλοιπο Σαρακοστής.

      Διαγραφή
  2. Πολύ πριν από το 2050, θα έχουν εξαφανιστεί οριστικά από τη γη, όλοι οι αμετανόητοι διεθνείς σατανάνθρωποι, αυτοί που καταστρέφουν συνειδητά τους λαούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. … ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 100.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ``ΕΝΤΟΛΕΣ`` ΤΗΣ GEORGIA GUIDESTONES, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ … ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ TAVISTOCK. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ – ΩΣ ΑΛΛΟΙ ``ΘΕΟΙ`` - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ο ΠΑΡΣΟΝ ΤΟΜΑΣ ΜΑΛΘΟΥΣ 1766-1834 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ( ΔΟΚΙΜΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ) ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ : ``ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ`` . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ - ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΜΠΕΡΓΚ – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!