Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Σ κ ά ν δ α λ ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ από τήν 'Pfizer': Αύξησε στά ΚΡΥΦΑ (...) κατά 60% (!!!) τήν τιμή ανά δόση εμβολίου! ( ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ; ; ; ; )

 Τήν   α π ο κ ά λ υ ψ η   έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόϊκο

Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
(ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ,
ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΗΣ 'PFIZER'.....

Μπορίσοφ, γνωστοποιώντας πως η φαρμακοβιομηχανία 'Pfizer' ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ εν μέσω πανδημίας, την ώρα μάλιστα που στη γηραιά ήπειρο οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000!

O BOYΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΪΚΟ ΜΠΟΡΙΣΩΦ.





Σύμφωνα με τόν Μπορίσοφ, η τιμή που χρεώνει η 'Pfizer' στήν Ε.Ε. γιά κάθε δόση του εμβολίου της ήταν αρχικά 12 ευρώ και τώρα εκτοξεύτηκε στα 19,5 ευρώ, κάτι που σημαίνει αύξηση της τάξης του 60%!

Να τονίσουμε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνείται να δημοσιοποιήσει τά στοιχεία των συμβάσεων μέ τίς φαρμακοβιομηχανίες, ενώ δεν έχει προβεί και σε διάψευση των ισχυρισμών του Βούλγαρου πρωθυπουργού.

Παράλληλα ο Μπορίσοφ προειδοποίησε ακόμη, πως η Ε.Ε. θα πρέπει να αυξήσει τους προϋπολογισμούς για τα εμβόλια κατά του Covid-19, δεδομένου ότι οι παραλλαγές του κορωνοϊού θα δημιουργήσουν ανάγκη για «τρίτη και τέταρτη δόση». 

«Η Pfizer ήταν στα 12 ευρώ, μετά πήγε στα 15,50. 
Τώρα υπογράφονται συμβόλαια για 900.000.000 εμβόλια στην τιμή των 19,5 ευρώ»!

«Τώρα αυτό που φοβόμαστε είναι η γαλλική παραλλαγή του κορωνοϊού. 

Θα εμφανιστούν πολλές ακόμα. 

Στην τιμή του 1,5 ευρώ οι 900.000.000 δόσεις θα κοστίσουν σχεδόν 18 δισ. ευρώ. 

Πρώτα μία ένεση, μετά μία δεύτερη, τρίτη και τέταρτη» είπε, για να προσθέσει εμφατικά, ότι ο επόμενος προϋπολογισμός της Ενώσεως θα πρέπει να προβλέπει μεγαλύτερα κονδύλια για εμβόλια. 

Σύμφωνα με το 'Euractiv', η Βουλγαρία είχε βασίσει τίς ελπίδες της στο εμβόλιο της 'AstraZeneca' και δεν παρήγγειλε τα εμβόλια της 'Pfizer' που δικαιούνταν, ωστόσο το πλάνο άλλαξε σύντομα και ζήτησε «δικαιότερη κατανομή» των εμβολίων στην Ε.Ε.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπορίσοφ, φημίζεται για την τάση του να αποκαλύπτει εσωτερικές πληροφορίες για την Ε.Ε. που κανονικά θεωρούνται εμπιστευτικές, αλλά και πως το 'μπλοκ' δεν αποκαλύπτει τις τιμές που πληρώνει για τα εμβόλια, με εξαίρεση τη Βελγίδα υπουργό Εσωτερικών Έβα ντε Μπλίκερ (κάτω φωτογραφία), η οποία τον Δεκέμβριο, ανάρτησε στο 'Twitter' τις τιμές που διαπραγματεύονταν οι Βρυξέλλες, μαζί με τον αριθμό των δόσεων που εξασφάλισε η κυβέρνησή της.



Για την ιστορία, να αναφερθεί πως, σε αντίθεση με την 'AstraZeneca' και την 'Johnson & Johnson', οι οποίες έχουν διαβεβαιώσει ότι θα πωλούν τα εμβόλιά τους στην τιμή του κόστους όσο διαρκεί η πανδημία, η Pfizer και η Moderna έχουν ανακοινώσει ότι περιμένουν έσοδα άνω των 15 δισ. δολλαρίων καθεμία το τρέχον έτος.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!
(ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ. ΚΑΙ 'ΧΕΡΑΚΙ - ΧΕΡΑΚΙ'
Ο ΜΠΟΪΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ; 
ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;)


https://www.olympia.gr/1438847/ygeia/skandalo-kerdoskopias-apo-ti-pfizer-ayxise-sta-kryfa-kata-60-tin-timi-ana-dosi-emvolioy/

http://greeknation.blogspot.com/2021/04/pfizer-60.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!