Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Δικαστήριο της Γερμανίας Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε οι μ α θ η τ έ ς να υποβάλλονται σε 'rapid test' ('self test') νά φορούν μάσκες, νά τηρούν αποστάσεις! - Καμπανάκι για Δεδικασμένο!



(EΣΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"....)

Και καθώς οι Έλληνες μαθητές μαζικά υποβάλλονται σε rapid test επονομαζόμενα κι ως Self tests στις 8 Απριλίου 2021, το Οικογενειακό Δικαστήριο της Βαϊμάρης έκρινε σε επείγουσα διαδικασία, ότι δύο σχολεία της Βαϊμάρης απαγορεύεται με άμεσο αποτέλεσμα να απαιτούν από τους μαθητές να φορούν όλα τα είδη καλύμματα στόματος και μύτης (ειδικά μάσκες κατάλληλες όπως μάσκες FFP2) να διατηρούν AHA μίνιμουμ αποστάσεις και / ή να συμμετέχουν σε rapid tests για SARS-CoV-2.



Ταυτόχρονα, το δικαστήριο έκρινε ότι η διδασκαλία στην τάξη πρέπει να διατηρηθεί (απόφαση πλήρους κειμένου, συμπεριλαμβανομένων τριών εκθέσεων εμπειρογνωμόνων).

Το δικαστήριο στην απόφασή του αναφέρει επικαλείται το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και στη φυσική ακεραιότητα του άρθρου 2 του βασικού νόμου, καθώς και στο άρθρο 6 του βασικού νόμου για το δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Κρίνει ότι τα προαναφερθέντα μέτρα παραβιάζουν πολλά δικαιώματα των παιδιών και των γονέων τους σύμφωνα με το νόμο, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις.(σσ. στην Ελλάδα δεν παραβιάζουν τ΄αντίστοιχα;) 

Προκαλούν σημαντική αναστάτωση / ζημία που δεν αντισταθμίζεται από κανένα ευδιάκριτο όφελος για τα ίδια τα παιδιά ή για τρίτα μέρη.

Το Δικαστήριο αποφάσισε ότι: 

Ο εξαναγκασμός των μαθητών να φορούν μάσκες και να διατηρούν την απόσταση μεταξύ τους και άλλους βλάπτει τα παιδιά σωματικά, ψυχολογικά, εκπαιδευτικά και στην ψυχοκοινωνική τους ανάπτυξη, περισσότερο από ένα οριακό όφελος για τα ίδια τα παιδιά ή για τρίτους. 

Στηρίχθηκε σε εκθέσεις εμπειρογνωμόνων: 

ιατρoύ της υγιεινής Καθ. Dr. med Ines Kappstein, ψυχολόγου Δρ Christof Kuhbandner και βιολόγου Καθ. Δρ rer. biol. Χμμ. Ο Ulrike Kämmerer.

Για πρώτη φορά, κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία σε γερμανικό δικαστήριο σχετικά με την επιστημονική σημασία και αναγκαιότητα των προβλεπόμενων μέτρων κατά covid. 

Ο Γερμανός δικηγόρος Beate Bahner γράφει για την ετυμηγορία στο Telegram: «..Ενώ τα διοικητικά δικαστήρια έχουν μπλοκάρει μέχρι στιγμής και έχουμε χάσει εκεί με τα ίδια επιχειρήματα μέχρι στιγμής, ένα οικογενειακό δικαστήριο (που βρίσκεται στη Βαϊμάρη) εκδίδει μια σωστή και πολύ καθυστερημένη απόφαση – αυτή η απόφαση θα είναι η βάση για όλες τις άλλες δίκες. 

Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε να πολεμάτε “.



http://scripta---manent.blogspot.com/2021/04/rapid-test-self-test.html

2 σχόλια:

  1. Ναι αλλά εδώ οι πρωτοπόροι στην "απόδοση" δικαιοσύνης ενήργησαν τάχιστα...https://shmantikanea.blogspot.com/2021/04/blog-post_553.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ θέλουν, ενεργούν ΤΑΧΙΣΤΑ...
      ΟΤΑΝ δέν θέλουν, δέν ενεργούν ΚΑΘΟΛΟΥ....
      Ή βάζουν τούς (προθύμους) ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ τους, νά ..."κελαϊδίσουν" αναλόγως...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!