Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΚΜΗ καί μόνο ΠΑΡΑΚΜΗ! Μέ χειροπέδες (!) η μητέρα, που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να υποβληθεί σε 'self test' το παιδί της! ( 3 β ί ν τ ε ο )

 


Πέρα από το γεγονός άν έπρεπε να συλληφθεί η κυρία αυτή ή όχι, αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι η απαράδεκτη συνήθεια που προέκυψε μετά από το 1974 (που κυβερνούσε η "χούντα"...) και αντί να δεσμεύονται μόνο όσοι είναι ύποπτοι φυγής, όπως όριζε ο κανονισμός, δεσμεύουν με χειροπέδες όποιον βρουν! Παιδιά, γυναίκες, υπερηλίκους, αδιαφορώντας...


για τήν μείωση της προσωπικότητος του συλληφθέντος ατόμου, υπέρ του οποίου υφίσταται πάντα το τεκμήριο της αθωότητος, το οποίο με τη δέσμευση- άνευ του προαναφερθέντος λόγου οπτικώς τουλάχιστον - καταργείται !!!
Juan

Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδευόμενη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσήλθε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η μητέρα του μαθητή που δεν ήθελε να υποβληθεί σε υποχρεωτικό self test για τον κορωνοϊό.

Η μητέρα του μαθητή του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης φορούσε χειροπέδες, τις οποίες προσπαθούσε να κρύψει με μπουφάν.

Η 49χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.


Ο μαθητής, προφανώς φοβισμένος, προσήλθε κανονικά στο σχολείο του έχοντας κάνει self test με αρνητικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του μαθητή, είχε υποβάλει μήνυση την Τετάρτη 14 Απριλίου σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, γιατί αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στο σχολείο στο γιο της αφού δεν είχε εφοδιαστεί με το απαραίτητο self test, ενώ το σχολείο τέλεσε υπό κατάληψη.

Να τονίσουμε ότι στο πλευρό της μητέρας βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της.

https://www.pronews.gr/
&
http://www.efenpress.gr/2021/04/self-test_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

7 σχόλια:

  1. Ποιό είναι το έγκλημα της μητέρας ? Από πότε έχασαν το δικαίωμα οι γονείς να αποφασίζουν για το τι είναι καλό ή όχι για τα παιδιά τους ? Αυτά που λέγονται από κρατικά κανάλια ότι υπάρχουν έτοιμες '' δομές '' απομόνωσης ανηλίκων από τους γονείς τους όταν αυτά νοσήσουν ( ενώ μέχρι πρότινος για το αντίθετο βεβαίωναν ) δεν αναφέρονται στην ΚΥΑ ? Έχουν διαψευσθεί ? Συγχαρητήρια στην κυρία που κατάφερε να τρομοκρατήσει το σύστημα και για να εκφοβήσουν και αυτή και άλλους για να μην την ακολουθήσουν της έβαλαν χειροπέδες σαν να είναι δολοφόνος σε ένα από τα τόσα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν συμβεί στην πατρίδα μας .(Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν έκανε το τεστ το παιδί από φόβο και πήγε σχολείο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!
    .
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/04/blog-post_76.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρ. Ντέρεκ Κνάους Ο COVID είναι ψέμα. Οι ασθενείς έχουν γρίπη A ή B.mp4

    https://vimeo.com/536894194

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!
    .
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/04/blog-post_76.html

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Δρ. Ντέρεκ Κνάους Ο COVID είναι ψέμα. Οι ασθενείς έχουν γρίπη A ή B
    .
    https://vimeo.com/536894194

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σύντομα θα έρθει η πληρωμή του λογαριασμού για όλα αυτά τα παράνομα δικτατορικά νομοθετήματα των κυβερνώντων μαλθακούλη τσιπρούλη κσι σία....από τον ελληνικό λαό που με παντίους δολίους τρόπους τον κρατάνε κοιμησμένο.Απλώς τώρα βάζουν την αστυνομία μπροστά να φαίνεται σαν ο κακός μπαμπούλας για να κρύβωντε οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί των φασιστικών αυτών διατάξεων.
    Ένα είναι σίγουρο οτι ο (λογαριασμός) δεν θα πληρωθεί με υλικό χρήμα αλλά με κάτι άλλο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτα δε θα της συμβεί. Απλά τρομοκρατούν τον κόσμο. Εγώ έχω την ελπίδα ότι μπορεί να κερδίσει και το δικαστήριο. Την είδα και χτες από κοντά τυχαία :D Μπράβο της και πάλι μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ! ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!