Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Βλάσφημη ταινία για την Παναγία θα κυκλοφορήσει η Sony Pictures τη Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών

 

ΚΟ: Έχει γίνει «θεσμός» πλέον την Μεγάλη Εβδομάδα να βγαίνουν ταινίες, βιβλία «ντοκιμαντέρ» και αρχαιολογικές «ανακαλύψεις» που βάλλουν κατά της χριστιανικής πίστεως. 

Δεν υπάρχει παρόμοιο φαινόμενο σε καμμία άλλη θρησκεία...

 LifeSiteNews / ΚΟ

Καθώς το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, η 'Sony Pictures' κυκλοφορεί μια νέα ταινία τήν Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών, που βλασφημεί σοβαρά την Παρθένο Μαρία, απεικονίζοντάς ως ένα διαβολικό ον!


Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του James Herbert «Shrine», η ταινία «The Unholy» (Η Ανίερος) – σε σκηνοθεσία του ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos - απεικονίζει ένα νεαρό κορίτσι που «μετά από μια υποτιθέμενη επίσκεψη από την Παναγία βρίσκεται ανεξήγητα σε θέση να ακούσει, να μιλήσει και να θεραπεύσει ασθενείς».

Στο τρέϊλερ απεικονίζεται αυτό που υποτίθεται ότι είναι η Παναγία, ως μια δαιμονική φιγούρα (!!!) με αίμα, μαύρα δάκρυα και κενά μάτια στα αγάλματά της.

Το κορίτσι που υποτίθεται ότι βλέπει τη Παναγία απεικονίζεται επίσης με μαύρα μάτια, ένα άλλο χαρακτηριστικό της δαιμονικής απεικόνισης.

ΚΟ: Στο trailer πάντως παρουσιάζεται ένας καθολικός ιερέας να λέει «αυτή δεν είναι η Παναγία».

Οι παρευρισκόμενες στα υποτιθέμενα οράματά της δείχνουν να προσεύχονται με τρόπο που χλευάζει τις παραδοσιακές καθολικές προσευχές στη Παρθένο Μαρία, ενώ παρουσιάζονται σταυροί και ροζάρια να καίγονται!

Το "The Unholy" έχει καθυστερήσει στην κυκλοφορία του λόγω των περιορισμών που σχετίζονται με το COVID-19, και η 'Sony Pictures' αποφάσισε τώρα (.....) να κυκλοφορήσει την ταινία στις 2 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών.

Η ίδια η Sony σημείωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, σχολιάζοντας ότι «Στο πιο ιερό Σαββατοκύριακο της χρονιάς έρχεται το The Unholy».

Φαίνεται ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει σχεδιαστεί, για να είναι όσο το δυνατόν πιο προσβλητική, γιατί την ημέρα που οι καθολικοί Χριστιανοί τιμούν το πάθος και το θάνατο του Χριστού και τον πόνο της μητέρας Του σε αυτά τα παθήματα, η 'Sony' κυκλοφορεί μια ταινία που βλασφημεί τόσο τον Χριστό όσο και τη μητέρα Του.

Η Sony συνεργάστηκε με τον παραγωγό Sam Raimi, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα τρόμου του, έχοντας δημιουργήσει τη σειρά τρόμου Evil Dead και είναι επίσης εξέχουσα προσωπικότητα στον κόσμο του κινηματογράφου, έχοντας σκηνοθετήσει την τριλογία του Spiderman από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2021/04/sony-pictures.html

5 σχόλια:

  1. Οι αμετανόητοι συνεργάτες του σατανά, ΔΕΝ θα έχουν μακροχρόνιο μέλλον πάνω στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκ του περισεύματος τις καρδίας τους λαλεί η γλώσσα τους και δείχνουν τα έργα τους.Περιμένουμε τίποτε καλό ή όμορφο από το σατανικό χόλυγουντ;;;Όποιος προσκυνεί τον εωσφόρο για θεό γίνεται όμοιος με αυτόν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (η βλασφημία και οι διωγμοί των Χριστιανών συνεχίζονται. "this gathering is unlawful!" "αυτή η σύναξη είναι παράνομη". βρετανοί αστυνομικοί διακόπτουν τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής στην Πολωνική Καθολική Εκκλησία του Βασιλέως Χριστού στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, μετά από τηλεφώνημα, βεβαίως, και απειλούν τους πιστούς με πρόστιμα, αν δεν συμμορφωθούν. παρατηρήστε που στέκεται ο αστυνομικός.)

    Police invade legal Good Friday service, dispel worshippers. China? No—ENGLAND

    https://www.lifesitenews.com/news/police-invade-legal-good-friday-service-dispel-worshippers-china-noengland

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, ευχαριστούμε πολύ, θά αναρτηθεί σήμερα κιόλας.
      Άξια προσοχής: Βγάζουν μάτι, οι αστυνομικοί εισβάλλουν, στέκονται μέ πλάτη πρός τό "ιερό", απειλούν μέ 200 λίρες όσους ΔΕΝ φύγουν, περιμένουν "υπομονετικά" νά αποχωρήσουν ΟΛΟΙ καί μετά φεύγουν, αλλά ΠΟΙΕΣ τάχα ήσαν οι αντιδράσεις των παπικών "κληρικών";
      Είδατε τίποτε ενστάσεις, τίποτε διαμαρτυρίες των πιστών, ή των κληρικών; Βγήκε καμμία "θυμωμένη" ανακοίνωση από τήν "αγία έδρα" στήν Ρώμη;
      Σάν υπάκουα 'ρομποτάκια' απεχώρησαν ...αθορύβως!
      ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΟ τό ίδιο ακριβώς τό "μπουκάρισμα", τό κάνει η αγγλική αστυνομία ΜΕΣΑ σέ τζαμιά;
      Ή ΜΕΣΑ σέ συναγωγές;
      Α π α ν τ ή σ ε ι ς;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. οι Καθολικοί και οι Προτεστάντες φρόντισαν να κλέψουν από τις καρδιές των Χριστιανών την σχέση τους με τον Χριστό, ψυχραίνοντας τις καρδιές τους είτε εκλογικεύοντας τα πάντα είτε καθιστώντας την πίστη άλλον έναν τύπο.
      όσο για την (σε πολλά εισαγωγικά) "αγία" έδρα, αυτή πάντοτε ανέβαζε αντίχριστους, που εργάζονταν για του "άλλου" το θέλημα.
      όσο για το τελευταίο ερώτημα, νομίζω, το θέτουν πολύ από εμάς. αλλά η απάντηση είναι μάλλον γνωστή, καθότι οι μουσουλμάνοι (προς το παρόν) και οι γαμψομύτηδες θεοκτόνοι αποτελούν τις ιερές αγελάδες της νέας τάξης πραγμάτων. οι διωγμοί των Χριστιανών τελικά δεν έπαψαν ποτέ, απλά τώρα γίνονται απροκάλυπτα και σε παγκόσμια κλίμακα.
      μόνο πολύ μεγάλη οργή πλέον νοιώθει κανείς, και δηλητηριάζει έτσι την καρδιά του καθημερινά.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!