Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Δια-βολιασμένος ΠΙΛΟΤΟΣ έπαθε κ α ρ δ ι α κ ή ΑΝΑΚΟΠΗ μέ 200 επιβαίνοντες ! ! ! ! ! ! – 'Μπλακ άουτ' στά ( καρα - πουλημένα! ) Μ.Μ.Ε. !

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ 

"ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".....

 

Ο κυβερνήτης της 'American Airlines' Ρόμπερτ Σνόου υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο πιλοτήριο του Airbus 321 που μετέφερε σχεδόν διακόσια άτομα – και τά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν νά ΘΑΨΟΥΝ τό (ως συνήθως!) συμβάν....


Ο Κάπτεν Σνόου ήταν εξοργισμένος που η Αμερική επιβάλλει στους πιλότους να κάνουν το εμβόλιο.

Εξ άλλου, ποιο είναι το όφελος από τον εμβολιασμό των πιλότων; 

Δεν είναι ότι ο πιλότος πρόκειται να μεταδώσει το COVID στους επιβάτες. 

Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ κοντά στο μηδέν.

Η συγκάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης.

Αυτό που με ενδιέφερε πραγματικά είναι το πόσο επιτυχώς το κάλυψαν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Καμμία απολύτως ιστορία στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης:

Ούτε στην αναζήτηση 'Google News' υπάρχει τίποτα. Ούτε ....ένα άρθρο!

Η πληροφοριοδότης του Υπουργείου Άμυνας, αντισυνταγματάρχης Theresa Long, έχει παρουσιάσει συγκλονιστικές πληροφορίες ότι οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας, αυτόματης αποβολής, φλεγμονώδους νόσου πολλαπλών συστημάτων, μαζί με πλήθος άλλων ασθενειών, έχουν αυξηθεί από δύο εκατομμύρια περιστατικά πριν από την υποχρεωτική χορήγηση εμβολίων σε πάνω από είκοσι εκατομμύρια σε διάστημα δώδεκα μηνών, αναφέρει η Vaxxfacts.


Ορισμένα, αλλά όχι όλα, από αυτά τα περιστατικά συνέβησαν ενώ ο πιλότος βρισκόταν στο έδαφος.

Ωστόσο, όπως στην περίπτωση του πιλότου Robert Snow, όταν αυτά τα σοβαρά μεταεμβολιαστικά περιστατικά συμβαίνουν στον αέρα (και έλειπαν μόνο έξι λεπτά από την ώρα που ο πιλότος βρισκόταν στα χειριστήρια πριν καταρρεύσει), θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τους πιλότους, το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Άλλα περιστατικά περιλαμβάνουν τον πιλότο Cody Flint, ο οποίος υπέστη μπλακ-άουτ ενώ πετούσε και δεν θυμάται να προσγειώνει το αεροσκάφος του, και έχει συζητήσει ανοιχτά την απώλεια της υγείας και της καριέρας του μετά τον εμβολιασμό.

Οι US Freedom Flyers, μια οργάνωση βάσης που αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες πιλότους και άλλους στον κλάδο των μεταφορών, έχει συμβάλει καθοριστικά στο να έρθει στο προσκήνιο αυτή η κατάφωρη απόκρυψη πληροφοριών.

Ο παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος Dr. Peter McCullough, M.D., καθώς και άλλοι γιατροί της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής Covid, έχουν ειδοποιηθεί και έρχονται να συζητήσουν τις επιπτώσεις των πτήσεων των πιλότων μετά την ένεση μη εγκεκριμένων προϊόντων.

Μαζί, με τον επικεφαλής των US Freedom Flyers Joshua Yoder, θα ζητήσουν να ληφθούν άμεσα μέτρα από την αεροπορική βιομηχανία για την άμεση διακοπή όλων των εντολών, την ιατρική επανεξέταση όλων των εμβολιασμένων πιλότων και την πιστοποίηση μόνο εκείνων που μπορούν να παρουσιάσουν καθαρά ηλεκτροκαρδιογραφήματα και μαγνητικές τομογραφίες καρδιάς για να αποδείξουν την υγεία της καρδιάς, καθώς και εξετάσεις D-Dimer (για να αποκλείσουν προβλήματα πήξης).

Επιπλέον, ο Yoder απαιτεί να μην απολύονται πιλότοι χωρίς μισθό και επιδόματα για ένα εμβόλιο που έχει καταστρέψει την υγεία τους, δεδομένου ότι αναγκάστηκαν να επιλέξουν μεταξύ της δουλειάς τους, ή του “Jab”.

Δυστυχώς, όπως έχουν τα πράγματα τώρα, αντί να διασφαλίζει την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, όπως υπαγορεύει η αποστολή της, η FAA και οι συνυπεύθυνες αεροπορικές εταιρείες παίζουν ξεκάθαρα ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας με τις ζωές των πιλότων, των πληρωμάτων και των επιβατών.

newspunch.com

https://ussanews.com/2022/04/18/mainstream-media-covers-up-pilot-cardiac-arrest-because-they-dont-want-to-create-vaccine-hesitancy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!