Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ο δυναμικός ηθοποιός Μέλ Γκίμπσον μιλάει σέ τηλ. συνέντευξη γιά Τόν ΘΕΟ στήν νέα του ταινία, ΑΛΛΑ ο παρουσιαστής πάει καί εστιάζει στό… «χαστούκι» του Γουΐλλ Σμίθ στήν τελετή των ΟΣΚΑΡΣ!!!!...) 3 Β Ι Ν Τ Ε Ο / ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!


Ο πραγματικός ορισμός της παραπληροφορήσεως καί αποπροσανατολισμού θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο τρόπος, που προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, κυρίως τα Αμερικάνικα, η συνέντευξη του Μέλ Γκίμπσον στο 'On Fox News Primetime' με οικοδεσπότη τον Τσέσι Γουότερς.



Ο (πάντοτε ανατρεπτικός καί θεοσεβούμενος πολύτεκνος) Γκίμπσον ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να μιλήσει για την νέα του ταινία, 'Father Stu' ( 'Ιερέας Στού' ), που θα βγει στις αίθουσες 13 Απριλίου. 

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, και ίσως αυτό την κάνει και πιο ενδιαφέρουσα.

Ο πατέρας Στου (Στιούαρτ Λονγκ) που υποδύεται ο (έμπειρος ηθοποιός) Μαρκ Γουόλμπεργκ, είναι ένας αλαζονικός, γυναικάς πυγμάχος που παθαίνει αυτοκινητιστικό ατύχημα, προσβάλλεται από μια θανατηφόρα ασθένεια και στήν συνέχεια γίνεται ιερέας.



Η ιστορία είναι μια ιστορία πίστεως και λυτρώσεως. 

Ο Λονγκ ήταν ένας θυμωμένος νεαρός άνδρας, αποξενώνοντας τόσο από τους φοιτητές όσο και τους ιερείς στο Καθολικό κολλέγιο στο οποίο φοίτησε, στρέφοντας τον εαυτό του προς την πυγμαχία ως απελευθέρωση. 

Η πολυπόθητη καρριέρα δεν ευοδώθηκε χάρη σε ένα σπασμένο σαγόνι και έτσι μετακόμισε στο Λος Άντζελες για μια καρριέρα στον κινηματογράφο.


Ακόμη και αυτό δεν λειτούργησε όταν ένα απόγευμα υπέστη ένα φρικτό ατύχημα με μοτοσικλέττα – τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και μετά τον πέτυχε ένα άλλο!

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορές, είχε μια εξωσωματική εμπειρία και ανακάλυψε ξανά την πίστη του και κατατάχθηκε στο Mount Angel Seminary στο Όρεγκον.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΤΗΡ ΣΤΟΥ,
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ...


Εδώ, η ζωή του Λονγκ ξαναπήρε άλλη καμπύλη. 

Καθώς σπούδαζε, διαγνώστηκε με μια σπάνια εκφυλιστική μυϊκή νόσο και μέχρι να χειροτονηθεί ιερέας, ήταν με δεκανίκια. 

Την εποχή που ήταν πλήρης ιερέας και εργαζόταν στη Μοντάνα, εκτελούσε καθήκοντα σε μια μηχανοκίνητη καρέκλα. 

Όταν πέθανε το 2014, πολλοί τον είδαν ως παράδειγμα πίστεως και αγάπης που ξεπέρασε τον πόνο και τις κακουχίες.

Για τον ρόλο του Γκίμπσον δεν γνωρίζουμε πολλά, εκτός του ότι παίζει το ρόλο ενός μηχανικού, επίσης αθεϊστή.

Κατά τη συνέντευξη του ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος είναι γνωστός εκκεντρικός χαρακτήρας και «ταραξίας» του σινεμά, μιλάει για το 'Εγώ' και πως αυτό συνήθως μπαίνει ως εμπόδιο γιά μία αληθινή πίστη και ένωση μέ τόν Θεό. 

Παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι κανείς να το «εγκαταλείψει» κι ότι ο ίδιος έχει βιώσει τη δυσκολία πολλές φορές.

Και με αφορμή την νέα ταινία, και τον αληθινό ήρωα της, λέει κάποια στιγμή, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα στη ζωή μας αν συνειδητοποιούσαμε ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη. 

Φαίνεται ότι και ο γερο-Γκίμπσον έχει πάρει τα δικά του μαθήματα.

Ωστόσο η «ανώτερη δύναμη», φαίνεται ότι παραμένει παρά την όμορφη συζήτηση, το κουτσομπολιό και η κίτρινη δημοσιογραφία, γιατί ο οικοδεσπότης Γουόλτερς ερωτά αμέσως μετά τον Γκίμπσον, νά πεί τήν γνώμη του γιά το χαστούκι του Σμίθ, που μονοπωλεί ημέρες τώρα τα αμερικάνικα ΜΜΕ, όσο η δικιά μας Ρούλα που φέρεται να σκότωσε τα παιδιά της.

Ο Γκίμπσον δείχνει να δέχεται την ερώτηση-παγίδα αμήχανα, κι εκείνη τη στιγμή επεμβαίνει η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του και κλείνει βεβιασμένα τη συνέντευξη, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο.

Αυτό ήταν. 

Δεν πάει να μίλησε ο Γκίμπσον για τον Θεό; 

Ο κιτρινισμός τα καπέλωσε όλα. 

Viral στα ΜΜΕ τώρα είναι ότι ο «ταραξίας» ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση και καμμία αναφορά στις όποιες κουβέντες προηγήθηκαν!

Δείτε εδώ όλη τήν συνέντευξη και στο τέλος η διακωμώδηση:

https://video.foxnews.com/v/6302627846001#sp=show-clips

Τό τρέϊλερ της ταινίας:


https://igata.gr/2022/04/02/%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%bb-%ce%b3%ce%ba%ce%af%ce%bc%cf%80%cf%83%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!