Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Σκέτο ..."ΤΖΙΜΑΝΙ" Ευρωπαία Επίτροπος: Νά λέτε «Άρπα την Πούτιν» (!) καί νά κάνετε ...λ ι γ ό τ ε ρ α καί ΚΡΥΑ ντούς! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Σε βίντεο που έχει γίνει 'viral', μιλάει η Margrethe Vestager, Ευρωπαία Επίτροπος στην Επιτροπή της ακατονόμαστης, της Φον Ντέρ Λάϊεν, που σήμερα υπηρετεί ως Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια Ευρώπη Fit for the Digital Age από τον Δεκέμβριο του 2019 και Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού από το 2014.



Ακούστε λοιπόν τι προτείνει η κυρία για να αντιμετωπίσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες την ενεργειακή κρίση που σε μεγάλο βαθμό οι «σοφοί» των Βρυξελλών προκάλεσαν:

«Με ερωτάνε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορείτε να κάνετε δυο πράγματα. 

Ένα, να ελέγξετε τα δικά σας μπάνια και των εφήβων σας, και δεύτερον, όταν κατεβάζετε την ασφάλεια του θερμοσίφωνα, να λέτε ταυτόχρονα, «άρπα την Πούτιν» (take that Putin).

Εμείς μετά από αυτό θα κάνουμε το τρίτο. Θα κάνουμε κανονικά ντους:

«Άρπα την κι εσύ, και η άλλη σκύλα, η φίλη σου Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν»! 

 

Καί κόψτε την κεφάλα σας να βρείτε αέριο, ψυχοπαθείς!

 igata.gr/2022/04/03/ευρωπαία-επίτροπος-να-λέτε-άρπα-την-π/

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!