Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ.

 




'ΑΒΑΝΤΙ' ΜΑΕΣΤΡΟ, ΜΕ 'ΦΟΥΛ' ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ !!!

Τί θα γίνει αύριο Μ.Δευτέρα 18 Απριλίου..; Τρομοκρατικό χτύπημα ψευδούς σημαίας με 2.000 νεκρούς στη Νέα Υόρκη..; Και θα είναι αυτό που θα οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας..; Τελικά.. το υδροξείδιο του γραφενίου στα σατανικά εμβ0λια το έβαλαν για να μπλοκάρει την αναβάθμιση του ανθρώπινου είδους που πρόκειται να συμβεί το 2030 από ένα Ηλιακό Γεγονός-Κοσμική Έκρηξη Ενέργειας..;


Project Looking Glass: Mysterious Group Warns για Μοιραία Γεγονότα και Πυρηνικό Πόλεμο με τη Ρωσία           

του Frank Schwede

Μια μέχρι πρότινος άγνωστη ομάδα που αποκαλούσε τους εαυτούς τους The Guardians of Looking Glass κυκλοφόρησε τρία βίντεο στα τέλη Μαρτίου, στα οποία περιγράφουν λεπτομερώς τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ανθρωπότητα, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα.

https://www.youtube.com/channel/UCY4y79MQNFPz1Wc1HPIOYDg/videos

Η ομάδα σημειώνει τη σημασία της διάδοσης των πληροφοριών και τονίζει ότι απαιτείται επείγουσα δράση για να σταματήσει η εμφάνιση παγκόσμιων κατακλυσμών και ένα αρνητικό χρονοδιάγραμμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ε Δ Ω  :
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/04/blog-post_69.html
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!