Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Ώστε ΘΕΛΟΥΝ νά μας "ψ ή σ ο υ ν" γιά Φωτοβολταϊκά στίς στέγες; Χμ! Ξέρετε ποιός είναι αυτός;


Μέ τήν τεχνητή ενεργειακή ακρίβεια «λόγω πολέμου στήν Ουκρανία», βρήκαν κάποιοι τήν ...χαρά τους νά «σπρώξουν» τήν πράσινη ενέργεια μέ τήν δικαιολογία, ότι έτσι θά γίνουμε ενεργειακά ...αυτόνομοι καί δέν θά χρειαζόμαστε τό ρωσικό αέριο.



Τη χαρά τους βρήκαν οι εταιρείες, που διαφημίζουν τα φωτοβολταϊκά, ή ακόμα και τους παρόχους ρεύματος που συνδέονται με αυτά, τήν χαρά τους βρήκαν οι πολιτικές μαριονέτες, που υποστηρίζουν την πράσινη μετάβαση, τη χαρά τους βρήκαν οι περιβαλλοντικές ΜΚΟ, τη χαρά τους βρήκαν και τα μιντιακά παπαγαλάκια που παπαγαλίζουν το αφήγημα στα ράδια…

Το επιχείρημα: 
Η ηλιόλουστη Ελλάδα. 

Και φυσικά αναφέρονται στην Ελλάδα του πάλαι ποτέ, και όχι στην Ελλάδα της τελευταίας δεκαετίας, και ακόμα πιο πολύ των ΝεοΔημοκρατικών χρόνων (κάθε πέρσι και καλύτερα), που οι Έλληνες κάνουν ΚΡΑ για να δουν λίγο ήλιο. 

Μια βροχές και καταιγίδες, μια επέλαση χιονιά από Σιβηρία, μια επέλαση Αφρικάνικης σκόνης.

Άλμα 39% στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, και αυτό οφείλεται στο ότι αρνητικά επηρέασε τις τιμές στην Ελλάδα η μειωμένη παραγωγή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που προβλέπεται σήμερα να καλύψουν το 21,6 % της ζήτησης, από 52,5% την Κυριακή.

Αλλά ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος στον οποίο αναφέρεται ο τίτλος;

Είναι ο γνωστός Αμερικάνος ακτιβιστής κατά της Γεωμηχανικής, Dane Wigington.


Και πως και γιατί ο άνθρωπος αυτός έγινε μέγας ακτιβιστής; 

Ιδού το βιογραφικό του και θα καταλάβετε:

Ο Dane Wigington έχει ένα υπόβαθρο στην ηλιακή ενέργεια. 
Είναι πρώην υπάλληλος της 'Bechtel Power Corp.' και ήταν αδειούχος εργολάβος στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα.



 Ασχολείται με συνεχή έρευνα για το κλίμα/γεωμηχανική τα τελευταία 15 χρόνια. 
Έχει ένα καταφύγιο άγριας ζωής δίπλα στη λίμνη Shasta στήν βόρεια Καλιφόρνια.


Ο Dane έβαλε όλη του την προσοχή, προσπάθειες και ενέργεια ερευνώντας το θέμα της κλιματικής μηχανικής, όταν άρχισε να χάνει πολύ σημαντικές ποσότητες ηλιακής πρόσληψης λόγω της ολοένα αυξανόμενης «ηλιακής συσκότισης», που προκαλείται από τον ψεκασμό  α ε ρ ι ω θ ο ύ μ ε ν ω ν  αεροσκαφών στους ουρανούς,
 πάνω από το σπίτι του στην κορυφή του βουνού.


Είναι ο επικεφαλής ερευνητής για το geoengineeringwatch.org, και έχει διερευνήσει όλα τα επίπεδα γεωμηχανικής από τη γεωμηχανική με 'αεροζόλ' της στρατόσφαιρας (SAG) έως τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας (SRM), έως τις εγκαταστάσεις θέρμανσης ιονόσφαιρας όπως το 'H.A.A.R.P.'.





Ο Dane εμφανίστηκε σε πολυάριθμες ταινίες και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τους εξαιρετικά τρομερούς κινδύνους για το περιβάλλον και την υγεία που αντιμετωπίζουμε από τα συνεχιζόμενα προγράμματα παγκόσμιας παρέμβασης για το κλίμα.

Ζει στην κομητεία Shasta της Καλιφόρνια.


Με λίγα λόγια και απλά: 

Φωτοβολταϊκά, πουλούσε ο άνθρωπος, και είχε και καλά 'κονέ' με το σύστημα. 
Και τι είδε; 

Ότι με τους ψεκασμούς της Γεωμηχανικής δεν αποδίδουν και με τήν συνεχή διαχείριση της ακτινοβολίας του ήλιου, είναι μια επένδυση που ΔΕΝ ανταποκρίνεται στα υποσχόμενα.



Εσείς όμως που ζείτε στην Ελλάδα, καλείστε να βάλετε φωτοβολταϊκά στήν στέγη σας, στό χωράφι, να πληρώσετε γιά τήν «πράσινη μετάβαση» και μετά να περιμένετε πότε θα ...ανατείλει ο ήλιος της Ελλάδος.

Αμ δεν θα ανατείλει! 

Γιατί οι προσκυνημένοι τον θυσίασαν στον βωμό των ξένων συμφερόντων και στην Αίρεση της Κλιματικής Αλλαγής. 


΄Αν επιθυμείτε ήλιο, μια βόλτα στη Γερμανία κι εκεί θα λιαστείτε περισσότερο. 
Το αυτό συμβαίνει και με τα δικά τους φωτοβολταϊκά...
πηγή: allnewz.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ, ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΡΙΛΙΖΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΑΝ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ? Η ΑΠΟΧΩΡΕΙΤΕ Η ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!