Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

N T Ρ Ο Π Η. Α Π Ε Ρ Α Ν Τ Η.

 





Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ

 ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΣΒΙΑ!..

Η Fran Lebowitz και το «Ίδρυμα Ωνάση»

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Ονομάζεται Fran Lebowitz, είναι 72 χρονών Νεοϋρκέζα (γεννημένη τον  Οκτώβριο του 1950), φανατική φεμινίστρια, δηλώνει λεσβία, είναι 100% Εβραία με εβραϊκότατη ανατροφή, αλλά δηλώνει άθεη. 

Δείτε στην έγκυρη αγγλική Wikipedia (https://tinyurl.com/5bfzdeta) το λήμμα της για να καταλάβετε τι απίστευτο κουμάσι είναι. 

Η κυρία αυτή θεωρείται μεγάλη προσωπικότητα στις ΗΠΑ, όπου κυρίως θαυμάζουν το σαρδόνειο χιούμορ της και την κυνικότητά της. 

Η δουλειά της είναι να γυρνάει τον κόσμο, να δίνει διαλέξεις και να χοντροκονομάει, πράγμα που την έχει καταστήσει πάμπλουτη.

Το συριζοκρατούμενο (λόγω Αφροδίτης Παναγιωτάκου, συζύγου Αντώνη Παπαδημητρίου) «Ίδρυμα Ωνάση» προσκάλεσε την εν λόγω λεσβία Εβραία φεμινίστρια για δύο διαλέξεις που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαρτίου στην κεντρική αίθουσα της «Στέγης» του Ιδρύματος. 

Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά από το Διαδίκτυο, πάνω από χίλιοι κουλτουριάρηδες Αθηναίοι τρέξανε να την απολαύσουν από κοντά, πληρώνοντας ευχαρίστως το εισιτήριο εισόδου που ήταν 8 ευρώ!..

ΕΣΠΕΥΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ…

Μία από τις Αθηναίες που έσπευσαν να ακούσουν τις «εξυπνάδες» της Fran Lebowitz στο «Ίδρυμα Ωνάση» ήταν και η 66χρονη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πασίγνωστη δικαιωματίστρια και λάτρις των φεμινιστριών Εβραίων γυναικών (το ίνδαλμά της είναι η μακαρίτισσα Εβραία δικαστίνα Ruth Bader Ginsburg) και κατά προτίμηση των τριβάδων, λαϊκιστί… λεσβιών.

Ας δούμε τώρα δύο από τις «σοφίες» που ξεστόμισε η Εβραία λεσβία Fran Lebowitz κατά τις δύο διαλέξεις της στην Αθήνα, έχοντας ως συνομιλήτρια την ίδια την συριζαία Αφροδίτη Παναγιωτάκου και καταχειροκροτούμενη κάθε τόσο από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και το εκλεκτό ακροατήριο της «Στέγης». 

Τις μεταφέρω από το ρεπορτάζ της «Lifo» που ήταν παρούσα…

1)Στην εποχή της, όπως είπε, η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη. Αυτό έκανε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. 

Μετά οι γκέι θέλησαν να μπορούν να πηγαίνουν στον στρατό και να παντρεύονται. Καταλαβαίνει αυτή την εξέλιξη, ότι είχε σημασία για να μπορούν οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι, αυτό είναι σημαντικό για όλη την ανθρωπότητα.

2) Αυτό που θέλει περισσότερο από όλα είναι να επιστρέψει στο σπίτι της. Βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και, όσο και να περνάει καλά με το κοινό, όσο και να της δείχνει το κοινό που γεμίζει αίθουσες ότι του αρέσει να ακούει τις απόψεις της, το σπίτι της τής λείπει.

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΣΒΙΑ

Τα υπόλοιπα που είπε στην «Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση» παρουσία της πανευτυχούς Κατερίνας Σακελλαροπούλου μπορείτε να  τα πληροφορηθείτε εδώ (https://tinyurl.com/yreyjunc ). Εγώ θα παραθέσω μερικές πικάντικες πληροφορίες για την Fran Lebowitz, όπως καταγράφονται στο λήμμα της στην αγγλική Wikipedia που σας υπέδειξα:

Α) Είναι γνωστή για την άρνησή της να χρησιμοποιήσει πολλές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών. Δεν έχει κινητό τηλέφωνο, ούτε κάν γραφομηχανή! 

Φανατική καπνίστρια, η Lebowitz είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των καπνιστών.

Β) Είναι φανατική οπαδός των Δημοκρατικών και του κινήματος «Black Lives Matter», λατρεύει τους νέγρους, τους κιναίδους και τις λεσβίες, μισεί τους Ρεπουμπλικάνους. 

Έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «φτηνό φασαριόζο», «ηλίθιο», «τεμπέλη» και «λίγο τρελό, αλλά κυρίως είναι χαζός». 

Θεωρούσε τον σπουδαίο Ρόναλντ Ρήγκαν ως «το πρότυπο για τον ανόητο Πρόεδρο», λέγοντας ότι «πριν από τον Ρήγκαν δεν υπήρχε ιδέα ότι ο Πρόεδρος θα μπορούσε να είναι τόσο ηλίθιος». Όταν Δήμαρχος της Νέας Υόρκης ήταν ο Ρούντι Τζουλιάνι είχε δηλώσει: 

«Όταν ο Τζουλιάνι ήταν δήμαρχος, κάθε πέντε λεπτά ένας άοπλος μαύρος πυροβολούνταν στην πλάτη».

Γ) Την δεκαετία του 1980, πολλοί από τους ομοφυλόφιλους άντρες φίλους της πέθαναν από AIDS . Η Lebowitz σε μια συνέντευξή της το 2016 είπε επί λέξει: «Τι είναι ο Πολιτισμός χωρίς τους ομοφυλόφιλους; 

Το AIDS άλλαξε εντελώς την αμερικανική κουλτούρα... Και με το AIDS, μια ολόκληρη γενιά ομοφυλόφιλων ανδρών πέθανε σχεδόν αμέσως, μέσα σε λίγα χρόνια. Οι πρώτοι άνθρωποι που πέθαναν από AIDS ήταν καλλιτέχνες. Ήταν επίσης οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι».

Δ) Η Lebowitz μιλάει συχνά με λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και τις λεσβιακές της σχέσεις. 

Υπήρξε ερωτικό ζευγάρι με την Νομπελίστρια λογοτεχνίας (1993) αφροαμερικανή Toni Morrison  (1931 – 2019).

Αυτά τα ολίγα για την 72χρονη Εβραία λεσβία και φεμινίστρια, Fran Lebowitz, που τόσο θαυμάζει η δικαιωματίστρια Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και έσπευσε εν μέσω χιονιά και κορωνοϊού στην «Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση» για να την απολαύσει εκ του πλησίον…

1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 24ης Μαρτίου 2022

 












5 σχόλια:

  1. μαμά μου!!!!!!!!!!! από πού το ξεθάψατε δαύτο το φρικιό;;;;;;; με το μαλακό, παιδιά, δεν τα πετάνε έτσι αυτά.

    Το τρώω το φαΐ μου - Ν. Ρίζος

    https://www.youtube.com/watch?v=svgjWhvZ6JE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, Η ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο αδερφέ μου...δεν κάνουν ούτε για φτύσιμο... και των δύο δυνητικών....!!

      Διαγραφή
  3. Αν ήταν η τελευταία γυναίκα επί γης, θα είχα αποκτήσει διδακτορικό στην .... χειροτεχνία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!