Σάββατο 9 Απριλίου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Τ Σ Ι Ρ Κ Ο: Τό N.H.S. παροτρύνει τά νοσοκομεία στήν Μεγαλη Βρετανία νά ερωτούν ΟΛΟΥΣ τους άνδρες, κάτω των 60 ετών, ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ....Ε Γ Κ Υ Μ Ο Σ Υ Ν Η ( !!!!!!!!!! ) προτού υποβληθούν σε ιατρικές διαδικασίες! ( ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ = Η πλέον ΕΠΙΚΑΙΡΗ επιστήμη! )

 

Clown World: 

UK Hospitals Are Now Being Encouraged to Ask ALL Men Under 60, if they are ....PREGNANT Before Getting Medical Procedures!


Βρισκόμαστε στο 2022 – τα κάτω έχουν έρθει επάνω και το σωστό είναι λάθος, ο ουρανός είναι ...πράσινος (όπως και τα άλογα) και, ωστόσο, οι άνδρες ακόμη δεν μπορούν να μείνουν έγκυοι – αλλά μην το πείτε αυτό στους λεγόμενους "επαγγελματίες της ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο".





Τα νοσοκομεία σε όλη την Αγγλία αγκαλιάζουν τη νέα εποχή της "woke" κουλτούρας και τώρα παροτρύνονται να ρωτούν όλους – ΑΝΤΡΕΣ, ή γυναίκες – εάν είναι έγκυοι ή όχι, προτού μπορέσουν να προχωρήσουν σε ορισμένες ιατρικές διαδικασίες.

Καλώς ήρθατε στο παγκόσμιο τσίρκο(υλο)!

Μία νέα οδηγία από διάφορα καταπιστεύματα της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας, κάτι αντίστοιχο με τις Αμερικανικές Ενώσεις Κρατικών Νοσοκομείων, παροτρύνει τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου να ερωτούν "όλους τους ασθενείς ηλικίας κάτω των 60 ετών, ανεξάρτητα από το πώς [αυτοί] μπορούν να προσδιορίσουν το φύλο [τους], πριν από όποια θεραπεία για ορισμένες παθήσεις", αν βρίσκονται σε εγκυμοσύνη, σύμφωνα με την βρετανική Telegraph.

Η αλλαγή πολιτικής έρχεται μετά τον εκφοβισμό και την πίεση των αξιωματούχων υγείας από τρανς ακτιβιστές που ισχυρίστηκαν ότι η ύπαρξη ξεχωριστών θαλάμων για τα δύο φύλα στα νοσοκομεία ισοδυναμούσε με διάκριση εις βάρος των τρανς ατόμων, μεταξύ άλλων αβάσιμων ισχυρισμών.

Στην πραγματικότητα, μόλις τον περασμένο μήνα, υπήρξε μια υπόθεση που προσήλκυσε μεγάλη δημοσιότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο ενός άνδρα που ισχυρίστηκε, ότι ήταν τρανς και έτσι τοποθετήθηκε σε θάλαμο γυναικείων νοσοκομείων. 

Ο άντρας αυτός βίασε μια από τις γυναίκες ασθενείς. 

Το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, σε μια επαίσχυντη προσπάθεια να προστατεύσει την ατζέντα της άρχουσας τάξεως, ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (!!!!!!) ισχυριζόμενο ότι δεν υπήρχε κανένας "άνδρας" στον θάλαμο γυναικών. Επομένως, ο βιασμός δεν ήταν δυνατός.

Μόνο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο το νοσοκομείο παραδέχτηκε το έγκλημα.

Από την Daily Mail :

"Ένα νοσοκομείο παραδέχτηκε τελικά ότι μια γυναίκα ενδεχομένως να βιάστηκε από έναν τρανσέξουαλ ασθενή αφού αρνιόταν την πιθανότητα επίθεσης για σχεδόν ένα χρόνο, σύμφωνα με τη Βουλή των Λόρδων.

Όταν η αστυνομία κλήθηκε στο εν λόγω νοσοκομείο στην Αγγλία (που παραμένει άγνωστο), φέρεται να τους είπαν από το προσωπικό ότι "δεν υπήρχε άνδρας" στην πτέρυγα των γυναικών, "άρα ο βιασμός δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί".

Αλλά σχεδόν 12 μήνες αργότερα, αποκάλυψαν ότι ένας από τους ασθενείς ήταν πράγματι τρανσέξουαλ.

Τις λεπτομέρειες της υπόθεσης κοινοποίησε η βαρόνη Baroness Nicholson of Winterbourne κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με τους ξεχωριστούς θαλάμους για τα δύο φύλα στην Άνω Βουλή εχθές.

Υποστήριξε: "Ξέχασαν ότι υπήρχε κάμερα κλειστού κυκλώματος, νοσοκόμες και παρατηρητές.

"Παρ΄όλα αυτά, χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος για να συμφωνήσει το νοσοκομείο ότι υπήρχε ένας άνδρας στον θάλαμο και, ναι, συνέβη αυτός ο βιασμός".

Δεν θα έπρεπε να επισημανθεί πόση πραγματικά σημασία έχει η γλώσσα, αλλά κυριολεκτικά αλλάζουν τον ορισμό του "άνδρα" και της "γυναίκας" για να παίξουν σημασιολογικά παιχνίδια όπως αυτό.

Ωστόσο, τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο δεσμεύονται να είναι πιο «ευαίσθητα» στην τρανς κοινότητα, επομένως ενθαρρύνονται τώρα να ρωτούν τους άνδρες εάν είναι ....«με παιδί», απλώς για να βεβαιωθούν ότι δεν προσβάλλουν, ή μπερδεύουν κανέναν.

Ωστόσο, ορισμένοι πολίτες αποκαλούν την ερώτηση "άδικη" και λένε ότι στην πραγματικότητα προκαλεί "περιττή σύγχυση και ταραχή" σε ορισμένους ασθενείς. 

Μια γυναίκα, της οποίας ο σύζυγος είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο για καρκίνο, είπε ότι η ερώτηση τον αναστάτωσε, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση μετά την επέμβαση.

Και εξήγησε στη βρετανική Telegraph :

"Μέσα στην μετεγχειρητική ζάλη, η ερώτηση αυτή του προκάλεσε σύγχυση, ενώ η ευαλωτότητα και οι ανάγκες του αγνοήθηκαν εντελώς", είπε.

Ωστόσο, παρά την σύγχυση που προκάλεσε σε αυτόν τον άνθρωπο, και που σίγουρα προκαλεί σε πολλούς άλλους, τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσουν να θέτουν το ερώτημα, όποτε υπάρχει πιθανός κίνδυνος για τα αγέννητα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών όπως η διαγνωστική απεικόνιση, η ακτινοθεραπεία και η πυρηνική ιατρική.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/clown-world-uk-hospitals-now-encouraged-ask-men-60-pregnant-getting-medical-procedures/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!