Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ιρανοί ΕΝΣΤΟΛΟΙ ένοπλοι κ α τ έ λ α β α ν 2 ελληνικά πλοία! – ΚΡΑΤΟΥΝ καί 9 ναυτικούς μας ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )





https://www.youtube.com/watch?v=jsH9ujHBHIE&ab_channel=%CE%95%CE%A1%CE%A4%CE%91.%CE%95.

Subscribe στην ΕΡΤ: http://bit.ly/ERTYT Ελληνόκτητα πλοία, τα οποία έπλεαν στον Περσικό Κόλπο, έχουν καταληφθεί από ομάδα ενόπλων οι οποίοι προσγειώθηκαν εκεί με ελικόπτερο, μετέδωσε ο διπλωματικός συντάκτης της ΕΡΤ Νίκος Μελέτης.

Το ελικόπτερο είναι ιρανικό και τα πλοία κρατούνται.

4 σχόλια:

  1. Bιβλίο με τίτλο : AL Kaida , το παγκόσμιο δίκτυο του T ρ ό μ ο υ , των εκδόσεων Σύγχρονοι Oρίζοντες . To περιεχόμενο του είναι εντυπωσιακό με διαχρονική αξία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι πολιτικοί της Ελλάδας κάνουν διεθνείς "μαγκιές" με εντολή των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων, οι Ιρανοί αντιδρούν βίαια εναντίον της Ελλάδας.
    Θα μάθουν κάποτε οι πολιτικοί της Ελλάδας, να υπηρετούν πρωτίστως και κυρίως τα συμφέροντα της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Το γεγονός (με την κατάληψη από τους Ιρανούς των δύο τάνκερ ελληνικών συμφερόντων) θεωρείται ως αντίποινα για το περιστατικό στην Κάρυστο με την κατάσχεση μεγάλου φορτίου ιρανικού πετρελαίου το οποίο μεταφερόταν με ρωσικό πλοίο και το οποίο σταμάτησε λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα από την Ε.Ε".

      Πηγή:
      https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1867143/persikos-kolpos-ores-agonias-gia-tous-nautikous-ton-duo-upo-katalipsi-tanker

      Διαγραφή
    2. "Το ρεσάλτο (η επίθεση) των Ιρανών (στα δυο Ελληνικά πλοία) εκτιμάται ότι αποτελεί αντίδραση της Τεχεράνης, στην απόφαση ελληνικού δικαστηρίου να δεσμεύσει τάνκερ που μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο, ανοικτά της Εύβοιας, στο πλαίσιο των αμερικανικών κυρώσεων σε ρωσικό δίκτυο παράνομης χρηματοδότησης των φρουρών της επανάστασης."

      Πηγή:
      https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/peirateia-ston-persiko-kolpo-se-exelixi-oi-prospatheies-ton-ellinikon-archon-gia-ta-pliromata-ton-dyo-ploion-video

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!