Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ανοίγουν τα πρώτα κελλιά, αλλά όχι γιά ...λεβέντες ; Στό σκαμνί ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος!


Την πόρτα του Δικαστηρίου θα περάσει ο γνωστός για την τρομοκράτηση του, λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος.



Ο Γώγος γιατρός του Νοσοκομείου Ρίου Αντιρρίου κατά την περσινή περίοδο στην έξαρση της λεγόμενης ως πανδημίας είχε χορηγήσει το φάρμακο τοσιλιζουμαμπη της φαρμακευτικής εταιρείας 'Roche' στον κολλητό του φίλο νευροχειρουργό και διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Φώτη Τζανίδη ο οποίος νόσησε από τον κορωνοϊ@.

Ο ντόρος που είχε γίνει ήταν πολύ μεγάλος και μάλιστα ο ίδιος ο νευροχειρουργός ανέφερε, ότι μόλις του έδωσε το συγκεκριμένο φάρμακο ο Γώγος τα συμπτώματα και η λοίμωξη  ε ξ α φ α ν ί σ τ η κ α ν  σε δύο ημέρες.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Κ.Πουλάς μήνυσε τον Γώγο και άλλους δύο γιατρούς που από ότι φαίνεται ήταν στο κόλπο και πλέον οδηγούνται στην αίθουσα του δικαστηρίου για απολογία.

Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι διάκριση ασθενών έναντι φαρμακευτικής αγωγής.

Με λίγα λόγια οι εκλεκτοί παίρνουν το καλό και οι υπόλοιποι που νοσούν τους ρίχνουν στα μπόλια.


https://karditsastakra.com/2022/05/23/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bd%ce%af-%ce%bf-%ce%bb%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!