Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Αμερικανίδα πρώην βουλευτής: «Π α ρ α δ ί δ ο ν τ α ι σέ πλατφόρμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ οι υγειονομικές εξουσίες, σέ Η.Π.Α. καί Ε.Ε.»! Β Ι Ν Τ Ε Ο


Το θέμα που ανέδειξε το 'ΕΛ' είναι εξαιρετικά σοβαρό...

Η Michele Bachmann, πρώην Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέρεται και αυτή σχετικά με τις τροπολογίες του ΠΟΥ, οι οποίες, όπως τονίζει «δημιουργούν μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση», καταλύοντας τα εθνική κυριαρχία (ακόμα και το πολίτευμα;;;) των δυτικών χωρών (φυσικά και της Ελλάδας), όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο άρθρο του 'ΕΛ'


«Στις 22-28 Μαΐου 2022, ο απόλυτος έλεγχος στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης )κρατών), και ως εκ τούτου, η εθνική κυριαρχία, θα παραδοθεί προς ψήφιση στο κυβερνών νομοθετικό σώμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA).»

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν προώθησε τροπολογίες αλλαγής των Διεθνών Κανόνων Υγείας.

Αυτό που κάνουν αυτές οι τροπολογίες συμπερασματικά, είναι η μετατόπιση κυρίαρχων θεμάτων υγειονομικής περίθαλψης, μακριά από την Αμερική!

Οι αποφάσεις για την υγειονομική περίθαλψη θα πηγαίνουν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στις 18 Ιανουαρίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν έδωσε αυτές τις 13 τροπολογίες στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας. Δεν τις  έδωσε σε κανέναν Αμερικανό. Κανείς δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν ήταν (γνωστό), μέχρι τις 12 Απριλίου.

Τις ανήρτησαν αθόρυβα σε ένα κυβερνητικό ιστότοπο και βρέθηκαν από έναν ερασιτέχνη ερευνητή

Στις 6 Μαΐου το Ομοσπονδιακό μητρώο, -που είναι ο επίσημος ιστότοπος ανακοινώσεων της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ανέβασαν ειδοποίηση από το “Γραφείο Παγκόσμιων Υποθέσεων”, για μια εικονική ακροαματική συνεδρίαση ενδιαφερόμενων μερών, για την προετοιμασία της 75ης Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας όπου αυτές οι τροπολογίες θα ψηφισθούν.

Δεν ήθελαν να μάθει ο κόσμος για αυτή την συνεδρίαση! Περιόρισαν ακόμη και τα άτομα που μπορούσαν να συμμετάσχουν!

40 χώρες έχουν ήδη υπογράψει: Η Ε.Ε., το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Ελβετία!

 Αυτό που φέρνουν δημιουργεί μια πλατφόρμα για παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η εξουσία επιβολής υγειονομικών μέτρων περνάει τώρα στον Τedros του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας».

Δείτε το βίντεο, καθώς η χούντα έρχεται και με την βούλα και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται! 

Μάλιστα ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για νέα μέτρα με τον ιό των πιθήκων!!!

https://www.el.gr/nea-taxh/amerikanida-proin-voyleytis-paradi/

1 σχόλιο:

  1. Ὅσιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης: Ὅποιος πιστεύει στό Θεό, δέν φοβᾶται τίποτα!!!

    https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/05/blog-post_691.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!