Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ὁ 99 χρονος (!!!) Xένρυ Κίσσινγκερ δίνει τό σῆμα τῆς ὑ π ο χ ω ρ ή σ ε ω ς...

 

ΠΑΝΤΑ "ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ" (ΚΑΙ)
ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...



«Δάγκωσαν» περισσότερο από όσο μπορούσαν να «μασήσουν», επομένως η υποχώρηση είναι η μόνη επιλογή, προτού η Ρωσσία χρειαστεί να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγείου» από τη Δύση που κυριαρχείται από τους Ρότσιλντ.

Από κάθε άποψη οι εβραϊκές κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας απέτυχαν ! 

 Το ρούβλι είναι πέντε φορές ισχυρότερο από ό,τι πριν από τον πόλεμο. 



Χα! 

Η Ρωσία είναι ανεξάρτητη και έχει τις πρώτες ύλες που χρειάζονται όλοι.

Αυτός είναι ένας πόλεμος των Ρότσιλντ ενάντια στη Χριστιανική Ρωσία, η οποία αρνείται να υποταχθεί στην Ιουδαϊκή κυριαρχία.



Ο Κίσσινγκερ ( γεννηθείς τό 1923 ! ) προειδοποιεί για την προθεσμία για την ειρηνευτική διευθέτηση στο θέμα της Ουκρανίας

"Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο ευκαιρίας για να τερματιστεί η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία και να βρεθεί μια ειρηνευτική διευθέτηση", είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσσινγκερ σε μια συγκέντρωση των δυτικών ελίτ στο Νταβός της Ελβετίας. ότι, η Ρωσία μπορεί να αποχωριστεί οριστικά από την υπόλοιπη Ευρώπη και να γίνει μόνιμος σύμμαχος της Κίνας, είπε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».

Ο Χένρι Κίσσινγκερ είπε, ότι η Ουκρανία πρέπει να είναι έτοιμη να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία στις ειρηνευτικές συνομιλίες.
Προειδοποίησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης εάν δεν ξεκινήσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις τους επόμενους 2 μήνες....( ἀπό ἐδῶ)

Ἀπό : henrymakow.com 

Ἡ Πελασγική

https://sxolianews.blogspot.com/2022/05/blog-post_26.html

1 σχόλιο:

  1. Επειδή οι επίγειοι και ορατοί σατανάδες που συμβουλεύουν τον ηθοποιό πρόεδρο της Ουκρανίας, δεν θα υποχωρήσουν μπροστά στην Ρωσία, θα επαληθευτούν τα επόμενα.

    Αρχιμανδρίτης και ιεραπόστολος στην Αφρική, π. Ελπίδιος: Προσευχήσου, μάνα μου, για τον εφιάλτη του κόσμου που έρχεται.

    https://mazimetoxristo.blogspot.com/2022/04/28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!