Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Είναι εδώ, ο άνθρωπος που ΛΥΣΣΑΕΙ χρόνια τώρα, νά ΜΕΙΩΣΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ τόν πληθυσμό της ΓΗΣ! ( 2 β ί ν τ ε ο )

“Δάκρυσε” στην Ακρόπολη ο Μπιλ Γκέϊτς – Εντυπωσιασμένο το αφεντικό της 'Microsoft', απο το 
μεγαλείο του Ελληνισμού...

ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΔΗΛΟ ΜΑΣ, ΤΙ 
ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ; ; ; 


Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Μπίλλ Γκέϊτς, οπου εντυπωσιάστηκε στην κυριολεξία απο το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας και των προγόνων μας. 

Οπως ολοι οι μεγάλοι του πλανήτη, ετσι και αυτός αφιέρωσε άφθονο απο τιν πολύτιμο χρόνο του για να δει απο κοντά ένα απο τα μεγαλυτερα και ιστορικοτερα εργα της ανθρωπότητας.


Μαλιστα τις επόμενες μέρες θα απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά, θέλοντας να γνωρίσει και την σύγχρονη Ελλάδα. 

Να θυμησουμε πως στην Ελλάδα ήρθε προσκεκλημένος του CEO της 'Pfizer' Αλμπερτ Μπουρλά, ενώ μένει στην προεδρική σουίτα του «Μεγάλη Βρεταννία» απο οπου αγναντεύει όλη την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγιστάνας τρέχει μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ. 

Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας....

2 σχόλια:

  1. ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΠΗΘΙΚΙΤΙΔΑ? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ''ΔΙΚΟΣ'' ΜΑΣ ΣΑΤΑΝΑΣ KOULIS, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΑ (PFIZER)-ΣΟΚ: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΔΕΝΟΪΟ, ΑΙΜΟΦΙΛΟ, ΠΛΑΣΜΩΔΙΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ & ΑΙΗΤΖ»

    https://www.mixcloud.com/grdradios/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%82-30052022/

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ 3:39------30:46

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!