Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Οικογένεια 26χρονου, που ΠΕΘΑΝΕ 13 ημέρες μετά το εμβόλιο της 'AstraZeneca', ξεκίνησε Ε Ρ Ε Υ Ν Α. . . . .

 


Η τελική ακρόαση ξεκίνησε σήμερα στην έρευνα για τον θάνατο ενός 26χρονου άνδρα, που πέθανε πέρυσι από « κ α τ α σ τ ρ ο φ ι κ ο ύ ς » ΘΡΟΜΒΟΥΣ αίματος στον εγκέφαλό του, 13 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου 'AstraZeneca' για τον 'COVID-19'...

Η οικογένεια του Jack Hurn ελπίζει ότι η έρευνα θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Hurn!

Κατά τη σημερινή ακρόαση , η φίλη του Χουρν, Άλεξ Τζόουνς, είπε στους ερευνητές ότι οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης δεν προειδοποίησαν την ίδια και τον φίλο της για τους κινδύνους του εμβολίου.

Η Τζόουνς ήταν μαζί με τον Χουρν όταν πήρε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 29 Μαΐου 2021, σε ένα κέντρο εμβολίων στο Ντάντλεϊ της Αγγλίας. Έκανε και η ίδια το εμβόλιο!

Η οικογένεια του Hurn απευθύνθηκε στον Michael Portman-Hann, συνεργάτη δικηγόρο στην δικηγορική εταιρεία Midlands της FBC Manby Bowdler και ειδικό σε ιατρικές αμέλειες, για να τους εκπροσωπήσει σε περίπτωση που επιλέξουν να κινηθούν νομικά.

Ένας εκπρόσωπος του δικηγορικού γραφείου του Portman-Hann είπε στη Daily Mail: «Η οικογένεια εξετάζει έναν ισχυρισμό κλινικής αμέλειας, αλλά περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για να αποφασίσει για τα επόμενα βήματα».

Η τελική ακροαματική διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει τρεις ημέρες.

Ο Χουρν άρχισε να νιώθει πονοκεφάλους λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου, είπε ο Πόρτμαν-Χαν . Όταν οι πονοκέφαλοι έγιναν πιο έντονοι, ο Hurn εισήχθη στο νοσοκομείο Alexandra στο Redditch της Αγγλίας, όπου μια τομογραφία εγκεφάλου αποκάλυψε έναν θρόμβο.

Ο Χερν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Μπέρμιγχαμ, όπου οι σαρώσεις αποκάλυψαν «καταστροφικές» αιμορραγίες στον εγκέφαλο που συνέβαλαν άμεσα στον θάνατό του.

https://www.el.gr/nea-taxh/oikogeneia-26chronoy-poy-pethane-13-imeres/

1 σχόλιο:

  1. Ιατρός Δημήτριος Γάκης, πρώην Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης: Γιατί σχεδίασαν το εμβόλιο να παράγει την ακίδα του ιού ενώ ξέρουμε ότι προκαλούνται σοβαρές βλάβες;

    https://enromiosini.gr/arthrografia/gakis-giati-schediasan-to

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!