Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Τό τ ρ ο μ α κ τ ι κ ό ιστορικό καί η ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ 'ατζέντα' του Walt Disney! ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ στοιχεία που μας αφήνουν ΑΦΩΝΟΥΣ! )


Τις τελευταίες εβδομάδες η Ηλιόλουστη Πολιτεία συγκέντρωσε και πάλι την παγκόσμια προσοχή. 
Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis έγινε πρωτοσέλιδο μετά την παρουσίαση του HB 1557. 


 
Με τίτλο "Γονικά δικαιώματα στην εκπαίδευση", η νομοθεσία επιδιώκει να απαγορεύσει τη συζήτηση ρητών θεμάτων ενηλίκων με μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού. 

Οι επικριτές επιμένουν ότι η πρόταση αυτή αποτελεί επίθεση κατά της LGBTQ κοινότητας. Η πιο σφοδρή αντίδραση προήλθε από πιστούς εκπροσώπους της Disney, οι οποίοι ονόμασαν το νομοσχέδιο "Don't Say Gay". 

Επιμένουν ότι οι δάσκαλοι πρέπει να διδάσκουν τα παιδιά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου. Δημοσιεύματα με συντηρητικό προσανατολισμό παρήγαγαν αμέτρητα άρθρα που ανέφεραν ότι ο ιδρυτής της Disney θα ήταν τρομοκρατημένος από τη σημερινή στάση των διαδόχων του. 

Στην πραγματικότητα, ο εμβληματικός επιχειρηματίας δεν "κυλιέται στον τάφο του" - του τρέχουν τα σάλια.

"Αν ο κόσμος είχε μόνο τα μάτια να δει τις ψευτιές που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια της εικόνας του Walt Disney, θα τον διαπόμπευε σέρνοντάς τον στους δρόμους. Αν ήξεραν μόνο ΠΟΙΟΣ είναι ο πρωταρχικός στόχος του Ντίσνεϊ".
Ο Walter Elias Disney γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1901 στο Σικάγο του Ιλινόις. Σύμφωνα με έγγραφα από τα αρχεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ανήκε σε μια πολύ σημαίνουσα γραμμή αίματος των Illuminati
 
Ο πατέρας του Γουόλτ, ήταν ένα πιστό μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος και υπέρμαχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πίσω από κλειστές πόρτες, ο αυστηρός πατριάρχης κακοποιούσε σωματικά τον γιο του. 
 
Μακροχρόνιοι σύντροφοι του αξιόλογου animator ισχυρίζονται ότι ο ίδιος το αντιμετώπιζε με το να μεταμφιέζεται κρυφά με τα ρούχα και το μακιγιάζ της μητέρας του. 

Όταν έφτασε στην εφηβεία συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες δεν τον διεγείρουν. Αντίθετα, τον έλκυαν όλο και περισσότερο τα μικρά αγόρια. 
 
Ο νεαρός άνδρας κρατούσε αυτά τα συναισθήματα κρυφά από τους θρησκευόμενους γονείς του. 

Παρ' όλα αυτά, ήταν αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να ζήσει τις πιο βαθιές και σκοτεινές φαντασιώσεις του, διατηρώντας παράλληλα μια άψογη φήμη. 

Η Disney θα δημιουργούσε τελικά μια μυστική επιχείρηση εμπορίας παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση, η οποία κρυβόταν ύπουλα ως το "πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη".

Παιδόφιλος που κακοποιεί παιδιά
 
Από νωρίς στην καρριέρα του φαντασιόπληκτου, οι συνάδελφοί του άρχισαν να παρατηρούν την απροκάλυπτη στοργή και την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τους ανηλίκους. 

Συνάδελφοι σκιτσογράφοι αποκάλυψαν ότι το στέλεχος είχε ένα απομονωμένο διαμέρισμα στο Λος Άντζελες όπου συναντούσε ανήλικες πόρνες. 
 
Ένα θύμα ονόματι Ραλφ Φέργκιουσον κατέθεσε ότι ο Γουόλτ τον πλήρωνε 100 δολάρια για κατάπτυστες σεξουαλικές πράξεις σε πολλές περιπτώσεις. 
 
Ένας άλλος ανήλικος που έπεσε θύμα του αρπακτικού παραγωγού ήταν ο Bobby Driscoll (Μπόμπι Ντρίσκολ). 
 
Bobby Driscoll

Το 1946 ο εννιάχρονος έκλεισε ένα επικερδές συμβόλαιο με την Disney. Πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά έμεινε περισσότερο στην ιστορία για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Πίτερ Παν. 

Άλλοι ηθοποιοί στα γυρίσματα έγιναν μάρτυρες της προσέγγισης του Γουόλτ από πρώτο χέρι και η ενοχλητική υπόθεση ήταν κοινή γνώση στους γνώστες της βιομηχανίας

Το γεγονός ότι υπέμεινε τέτοιες φρικτές επιθέσεις οδήγησε τον τραυματισμένο ηθοποιό να «αυτοθεραπεύεται» με διάφορα ναρκωτικά ως έφηβος. 

Αφού απείλησε να βγει δημοσίως στην ηλικία των 31 ετών, ο Ντρίσκολ πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες.
 
Πράκτορας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης 
 
Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο Disney στρατολογήθηκε από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του FBI. Οι φάκελοι που ελήφθησαν μέσω αιτημάτων του Freedom of Information Act δείχνουν ότι εργάστηκε ως πληροφοριοδότης ειδικού ανταποκριτή για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών
 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο φαινομενικά υγιής σκηνοθέτης παρήγαγε κινηματογραφικές ταινίες για δημόσια σχολεία, στρατιωτικό προσωπικό και διαχειριστές της Υπηρεσίας Εσωτερικών Προσόδων (IRS). 
 
Ένας άλλος ομοσπονδιακός κλάδος που ενδιαφέρθηκε για τα μοναδικά ταλέντα του βασιλιά των στούντιο ήταν η CIA. Αναζητούσαν τον μεγιστάνα για την ειδικότητά του στις τεχνικές ελέγχου του νου και προγραμματισμού. 
Οι ταινίες της Disney είναι διαβόητες για τα ανεξέλεγκτα υποσυνείδητα μηνύματα

Από την ίδρυση του οργανισμού, αναρίθμητες σκηνές αναβοσβήνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου εικόνες που επηρεάζουν υποσυνείδητα τους θεατές. 

Πολλά από αυτά τα στιγμιότυπα απεικονίζουν διεστραμμένο ερωτικό περιεχόμενο ή αναπαράγουν υποβλητικές ηχογραφήσεις που σκοπίμως αποκρύπτονται από τον θόρυβο του φόντου.
 
Ρατσιστής και υποστηρικτής των Ναζί
 
Ο εικονογράφος Arthur Babbitt, δημιουργός του ανθρωπόμορφου σκύλου Goofy, συνάντησε τον Walt Disney σε πολλές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ.
 
Δήλωσε: Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις παρατήρησα τον Γουόλτ Ντίσνεϊ σε ναζιστικές συναντήσεις, μαζί με πολλές άλλες εξέχουσες προσωπικότητες του Χόλλιγουντ που έχουν πληγεί από τους Ναζί.
 
Ο Ντίσνεϊ πήγαινε συνεχώς σε συναντήσεις". Ένα κόμικ του Μίκυ Μάους από τον Ιούνιο του 1940 περιείχε σχέδια με σβάστικες. Καθώς η εκκολαπτόμενη μάρκα αναπτυσσόταν, οι μη καυκάσιοι χαρακτήρες σκιτσάρονταν συχνά σε υπερβολικές και συχνά γκροτέσκες απεικονίσεις. 


Κατά τη διάρκεια της ισόβιας βασιλείας του μεγιστάνα με το μουστάκι, προσέλαβε μόνο έναν Αφροαμερικανό υπάλληλο πλήρους απασχόλησης. 

Η θέση του: Το προσωπικό παπουτσάδικο του Γουόλτ. 


Για σχεδόν έναν αιώνα η Disney ενορχήστρωσε σχολαστικά την αντιληπτική πειρατεία των ταχέως αναπτυσσόμενων εγκεφάλων. Ο στόχος τους για το κοινό επιλέγεται σκόπιμα για έναν κακόβουλο σκοπό. 

Τα διαμορφωτικά χρόνια, από τη γέννηση έως την ηλικία των οκτώ ετών, είναι κρίσιμα για τη δημιουργία των γνωστικών μας θεμελίων

Δεν είναι τυχαίο γιατί οι πρώην αστέρες της εταιρείας υποφέρουν συχνά από κατάχρηση ουσιών και βιώνουν ψυχικές καταρρεύσεις. 

Ανησυχητικά, οι περιπτώσεις αυτές δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης. 

Σήμερα ο όμιλος αξίζει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολλάρια και κατέχει δεκάδες ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα. Για το λόγο αυτό, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που παπαγαλίζουν πανομοιότυπα συναισθήματα σπάνια ισοδυναμούν με την αλήθεια. Ο Walt ήταν ένα διεφθαρμένο άτομο - όχι ο προστάτης άγιος που οι "δημοσιογράφοι" λατρεύουν.
 
_________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΣΡΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!