Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ! ! ! Έτσι Χ Α Ν Τ Α Κ Ω Σ Α Ν οι Η.Π.Α. τούς (εύπιστους!) Ουκρανούς: «Τούς λέγαμε ΣΥΝΕΧΩΣ Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α»! [ Πρέπει να παίξει Π Α Ν Τ Ο Υ τό Β Ι Ν Τ Ε Ο ]!!!!

 


Ο κατά τα άλλα υπερήφανος ουκρανικός λαός, έφτασε να ξεκληρίζεται σήμερα εξ αιτίας των διεθνιστικών μαριονετών (βλ. Ζελένσκι).

Στην εκπομπή 'The Munk Debate' στις 21 Μαΐου, ο οικοδεσπότης ερώτησε τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στήν Μόσχα και “κολλητάρι” του Μπ. Χουσεΐν Ομπάμα, Michael McFaul, γιατί Αμερικανοί διπλωμάτες έλεγαν επί χρόνια, ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να ενταχθεί στήν συμμαχία, εφ΄όσον στην πραγματικότητα δεν επρόκειτο να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.



Ο πρώην πρέσβης απάντησε, ότι οι Αμερικανοί διπλωμάτες ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ στην Ουκρανία τα τελευταία χρόνια, υποσχόμενοι ότι δήθεν η χώρα θα ενταθχεί στη νατοϊκή συμμαχία:

Ακολουθεί ο εξής εξοργιστικός διάλογος ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον Αμερικανό διπλωμάτη, με τον πρώτο να τον…”στριμώχνει” στο τέλος:


-To 2021 επαναλαμβάναμε συνεχώς (ως ΗΠΑ) πως η Ουκρανία θα ενταχθεί (σ.σ. στο ΝΑΤΟ). Συνεχίσαμε να το λέμε ξανά και ξανά

-Και το πιστέψατε; Tο πιστέψατε;;;

-Οπότε Μάικλ οι διπλωμάτες μας ψεύδονται;

-NAI! NAI! Aυτός είναι ο αληθινός κόσμος παιδιά!

-Για μισό λεπτό. 
Αν οι διπλωμάτες μας ψεύδονται συνεχώς, περιμένουμε να τους εμπιστευτούν οι Ρώσοι;;;

.



Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τόσο τα γέλια του κοινού όσο και του ίδιου του Αμερικανού διπλωμάτη.

Αυτά τα ειρωνικά γέλια θα πρέπει να τα δει σήμερα μέχρι και ο τελευταίος Ουκρανός και φυσικά κάθε πολίτης της Δύσης, που τα ίδια γραβατωμένα άτομα του λένε, πως θα πρέπει να…κόψει μέχρι και το φαγητό για να “χτυπήσει” τον Πούτιν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!