Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

"Πρέπει νά νικήσουμε τόν Πούτιν γιά νά ....σώσουμε τόν πολιτισμό μας"! ( Μιλάμε γιά ...σπίρτο ΒΡΕΓΜΕΝΟ! )


Για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο προειδοποίησε από το Νταβός, ο δισεκατομμυριούχος "George Soros"...

(Που ΔΕΝ είναι αυτό τό όνομά του, αλλά ονομάζεται Γκεόργκυ Σβάρτς! Πότε  ε π ι τ έ λ ο υ ς  θά γράψουν σωστά τό όνομά του;)

Για βαθιά ύφεση παγκοσμίως και την πιθανότητα να μην επιβιώσει η ανθρωπότητα, προειδοποίησε από το Νταβός της Ελβετίας ο δισεκατομμυριούχος "George Soros".


Όπως είπε, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα μπορούσε να θεωρηθεί αφετηρία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η πορεία της Ιστορίας άλλαξε δραματικά από την τελευταία συνάντηση στο Νταβός.

Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.

Αυτό έχει κλονίσει την Ευρώπη μέχρι τον πυρήνα της» είπε στο κοινό. 

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ιδρύθηκε για να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Ακόμη και όταν σταματήσουν οι μάχες, όπως πρέπει, η κατάσταση δεν θα επανέλθει ποτέ στο status quo ante.

Πράγματι, η ρωσική εισβολή μπορεί να αποδειχθεί η απαρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και ο πολιτισμός μας μπορεί να μην επιζήσει».

Στη συνέχεια, ο George Soros εξήγησε ότι άλλα ζητήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα, όπως οι πανδημίες, η κλιματική αλλαγή και η αποφυγή του πυρηνικού πολέμου, πρέπει να τεθούν σε δεύτερη μοίρα. 

«Γι’ αυτό λέω ότι ο πολιτισμός μας μπορεί να μην επιβιώσει», πρόσθεσε.

Ο Soros, γεννημένος στην Ουγγαρία από εβραϊκή οικογένεια, μετανάστευσε στη Βρετανία και αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Xρηματοδοτεί φιλανθρωπικές (;;;) και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, μέσω του 'Open Society Foundations', ενώ στην Ιστορία έχει μείνει το «ποντάρισμά» στη αγγλική στερλίνα το 1992.

Μιλώντας την Τρίτη 24 Mαΐου, ο Soros είπε ότι ο αγώνας κατά της κλιματικής αλλαγής έπρεπε να μπει δεύτερη θέση, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, που επέτεινε την ενεργειακή κρίση και εκτόξευσε τις τιμές σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο. 

«Ωστόσο, οι ειδικοί μας λένε ότι έχουμε ήδη μείνει πολύ πίσω και η κλιματική αλλαγή είναι στα πρόθυρα να γίνει μη αναστρέψιμη.

Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος του πολιτισμού μας», είπε.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θεωρείται ευρέως ότι θέτει την προγραμματισμένη ενεργειακή μετάβαση σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Οι τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου έχουν εκτοξευθεί ενώ οι παγκόσμιες αγορές ενέργειας έχουν αποσταθεροποιηθεί.

Η χρήση άνθρακα έχει αυξηθεί καθώς οι δυτικοί πολίτες αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές λύσεις για τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Antonio Guterres δήλωσε, ότι η επίθεση του Κρεμλίνου στην Ουκρανία πιθανότατα θα έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ό,τι αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Guterres περιέγραψε αυτή τη κοντόφθαλμη βιασύνη ως «τρέλλα», προτού προειδοποιήσει ότι «ο εθισμός της ανθρωπότητας στα ορυκτά καύσιμα είναι εξασφαλισμένη καταστροφή».

Ο Soros είπε ότι βρήκε την προοπτική της μη αναστρέψιμης κλιματικής αλλαγής «ιδιαίτερα τρομακτική».

«Οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε την ιδέα ότι πρέπει τελικά να πεθάνουμε, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι ο πολιτισμός μας θα επιβιώσει», είπε. 

«Ως εκ τούτου, πρέπει να κινητοποιήσουμε όλους τους πόρους μας για να τερματίσουμε νωρίς τον πόλεμο.

Ο καλύτερος και ίσως ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας είναι να νικήσουμε τον Putin.

Αυτή είναι η ουσία», πρόσθεσε.

Για Κίνα...

Από τα βέλη του Soros δεν γλίτωσε η Κίνα, που βιώνει τη χειρότερη πανδημική έξαρση από το 2020.

«Τι έχουν να επιδείξουν οι δύο δικτάτορες, ο Vladimir Putin και ο Xi Jinping;

Είναι δεμένοι μεταξύ τους σε μια συμμαχία που δεν έχει κανένα όριο.

Και οι δύο κυβερνούν με τον εκφοβισμό, και ως αποτέλεσμα κάνουν απίστευτα λάθη» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα τον Μάιο, ο Κινέζος Πρόεδρος Χi Jinping τόνισε ότι η χώρα πρέπει να τηρήσει την πολιτική της «μηδενικής Covid».

Οι αξιωματούχοι κάλεσαν τη χώρα να ενωθεί πίσω από τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και να «παλέψει αποφασιστικά» ενάντια σε κάθε αμφισβήτηση των πολιτικών ελέγχου του ιού, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Τα συνεχιζόμενα lockdowns είχαν καταστροφικές συνέπειες, ωθώντας την κινεζική οικονομία σε ελεύθερη πτώση από τον Μάρτιο», είπε ο Soros.

Επικαλούμενος έναν δείκτη Caixin Composite PMI, ο δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι η «απότομα φθίνουσα οικονομική δραστηριότητα» στη Χώρα του Δράκου είναι βέβαιο ότι θα έχει παγκόσμιες συνέπειες.

«Αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίσουν να αυξάνουν τη δυναμική τους έως ότου ο Xi αντιστρέψει την πορεία τους…

Πέρα από την κρίση των ακινήτων, η ζημιά θα είναι τόσο μεγάλη, που θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία.

Με τη διαταραχή των αλυσίδων εφοδιασμού, ο παγκόσμιος πληθωρισμός είναι πιθανό να μετατραπεί σε παγκόσμια ύφεση», είπε.

www.bankingnews.gr

2 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????????

    Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

    EΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    http://greeknewsondemand.com/2021/11/17/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3/

    «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα δεχτούν το οτιδήποτε – αναγκαστική δωρεά αίματος ή οργάνων – «για το κοινό καλό». Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε — «για το κοινό καλό». Ελέγξτε το μυαλό των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι κατασκευαστές εμβολίων πρόκειται να βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτήν την αίθουσα είστε επενδυτές. Είναι μια μεγάλη κατάσταση win-win. Αραιώνουμε το κοπάδι και το κοπάδι μας πληρώνει για… «υπηρεσίες εξόντωσης».
    – Ένα απόσπασμα μιας ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ ενώπιον του συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευγονική στις 25 Φεβρουαρίου 2009


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καίγονται πραγματικά οι επίγειοι ανθρωπόμορφοι δαίμονες, από τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό των Ορθόδοξων Χριστιανικών χωρών.

    Ο,τιδήποτε και να κάνουν οι επίγειοι ορατοί δαίμονες, ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός θα ΝΙΚΗΣΕΙ με ΑΠΟΛΥΤΗ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ νίκη, ΚΑΙ πάνω στην γη ΚΑΙ στην αιώνια μεταθανάτια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!