Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως+ ομιλεί γιά τούς ε ξ ο ρ κ ι σ μ ο ύ ς, που ΔΕΝ διαβάζουν σήμερα οι Ιερείς...... ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 



https://www.youtube.com/watch?v=DZ1dI75jxjc&ab_channel=%CE%9B%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9%CF%80.%CE%A3%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CE%91%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%89%CF%82

4 σχόλια:

  1. Για να διαβάσει κάποιος κληρικός εξορκισμό σε δαιμονισμένο, ο κληρικός ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ άνθρωπος του Θεού. Εάν αυτό δεν ισχύει, ο σατανάς θα γελοιοποιήσει και θα εμπαίξει δημοσίως τον κληρικό, ίσως και να τον κτυπήσει.

    Οι εξορκισμοί των δαιμονισμένων υπάρχουν ΚΑΙ στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, και εκεί οι κληρικοί εξορκιστές (δεν είναι πολλοί) απολαμβάνουν ΜΕΓΑΛΗ εκτίμηση και σεβασμό από τους συνειδητούς Ρωμαιοκαθολικούς πιστούς (λαϊκούς και κληρικούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι μέσα σε ολόκληρη την σημερινή Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Ιταλίας, υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ επίσκοπος που είναι εξορκιστής δαιμονισμένων. Στην ίδια προαναφερόμενη σημερινή Εκκλησία, υπάρχουν και κάποιοι, όχι πολλοί, ιερείς εξορκιστές.
      Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι η μετωπική σύγκρουση των εξορκιστών με τον σατανά...

      Διαγραφή
  2. Στο επόμενο πραγματικό βίντεο εμφανίζεται η ίδια η Μαρία η δαιμονισμένη από την Πάτρα, γνωστή σε πάρα πολλούς στην Ελλάδα.
    Η Μαρία νομίζω ότι ήδη έχει πεθάνει σωματικά.

    Προσοχή! Όσοι φοβούνται, είναι προτιμότερο να μην δουν το επόμενο βίντεο.

    https://www.youtube.com/watch?v=aVpVX64yKzA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (πολύ γνωστός στην Ελλάδα), ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΕΡΟΣΟΛΗΜΗΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:

    https://www.youtube.com/watch?v=gYYx9bxLu1o

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!