Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχειρίσεως του Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος: Έρχεται Π Ε Ι Ν Α καί κοινωνικές Α Ν Α Τ Α Ρ Α Χ Ε Σ !!!.... ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 




https://www.youtube.com/watch?v=Zvf4gqnokso&ab_channel=%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF98.4

Από την κρίση της πανδημίας, στη κρίση των εφοδιαστικών αλυσίδων και την ενεργειακή κρίση, με τον πόλεμο στη Ουκρανία και τις κυρώσεις να πλήττουν την Ε.Ε., που λειτουργεί με κουλτούρα κατανάλωσης κι όχι παραγωγής, μπαίνουμε στην εποχή της πείνας και της ακρίβειας σε βασικά διατροφικά προϊόντα, λέει στον 98.4 , ο δρ. Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος.

Έτσι όμως πάμε για κοινωνικές συγκρούσεις και ανατροπές με επικράτηση πολιτικών των άκρων από την μία και επιβολής μέτρων απαγόρευσης και αστυνομοκρατίας από την άλλη, με στόο των πλήρη έλεγχο των κοινωνιών . Νέα μεταναστευτικά ρεύματα από Αφρική και Μέση Ανατολή προς Ευρώπη , από την ανυπαρξία τροφής, αλλά και «είσοδο» εργαστηριακής τροφής στο όνομα αντιμετώπισης καταστάσεων λιμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!