Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Κ ρ α υ γ ή AΓΩΝΙΑΣ από πατέρα ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, γιά τό μέλλον του Έθνους: “ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α ” [ ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ ]

 


Σ υ γ κ λ ό ν ι σ ε   ο νέος 39 ετών  υπερπολύτεκνος Παλιάκης Δαμιανός μέ τά 7 παιδιά καί τά ...78 ανίψια (!!!) σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ στα Μελίσσια στίς 26-05-22.


Ενώπιον τριών υπουργών τη Νέας Δημοκρατίας και  μιας υφυπουργού (Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Κεραμέως και Ράπτη) μίλησε για το μείζων θέμα του Δημογραφικού και της υπογεννητικότητας δίνοντας με συγκλονιστικό τρόπο την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ανέφερε συγκεκριμένα  για τις γεννήσεις και τους θανάτους που το 2022 αναμένεται να καταγράψουν νέο εθνικό αρνητικό ρεκορ με αρνητικό ισοζύγιο τις 60 χιλιάδες όπου βέβαια το ίδιο συμβαίνει τα τελευταία 13 χρόνια.

Μείωση του ελληνικού πληθυσμού, χαρακτηρίζοντας το ως εθνική γενοκτονία.

Δίνοντας και το παράδειγμα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων που σφαγιάστηκαν 353 χιλιάδες Έλληνες επισημαίνοντας και ότι κάπου εκεί είναι και σημερινό νούμερο της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης!!!

Στην συνέχεια ανέφερε ότι έγινε κάποια  προσπάθεια απ’ την σημερινή κυβέρνηση αλλά τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσε νωρίτερα δεν χωρούσαν παραπάνω συζήτηση. 

Απευθύνθηκε προς το Πρωθυπουργό και του ζήτησε να βγει μπροστά και να μιλήσει στον ελληνικό λαό οτι η χώρα σβήνει οριστικά, δεν υπάρχει μέλλον  έχει καταντήσει ένα απέραντο εθνικό  γ η ρ ο κ ο μ ε ί ο  και χρειάζεται εθνικό σχέδιο στήριξης της οικογενείας !

Αναρωτήθηκε όλα τα έργα που ανέφεραν οι υπουργοί απο ποιον κόσμο θα υλοποιηθούν ;;; (απόλυτη σιγή) . 

Στην συνεχεία απευθύνθηκε προσωπικά στην κ.Κεραμεως ρωτώντας τη να πει πόσα σχολεία έχουν κλείσει επί δικής της θητεία ,εξηγώντας βέβαια ότι είναι ρητορικό το ερώτημα αφού δεν ευθύνεται προσωπικά η ίδια αλλά οι λιγότερες γεννήσεις που αυξάνουν γεωμετρικά κάθε χρόνο.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε και στο κ.Χατζηδάκη και τον ρώτησε να αναφέρει πόσοι Έλληνες έκαναν αίτηση επί θητείας του για σύνταξη;

Τους ζήτησε λοιπόν εν όψη του αυριανού υπουργικού συμβουλίου να τα αναφέρουν όλα αυτά στο Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη πριν βέβαια το κάνει και ο ίδιος να τον συναντήσει προσωπικά.
Κλείνοντας την παρέμβαση του λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι πονάει την πατρίδα του, δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα δοθεί δημόσια ένα εθνικό σχέδιο(για το δημογραφικό) που φτιάχτηκε από ανθρώπους μη πολιτικούς και υπερκομματικούς μιας και το δημογραφικό αφορά όλους τους Έλληνες.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ακριβώς τελείωσε την παρέμβαση του ..

” Αυτό το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί δημόσια, και τότε θα πω και γω: το χρέος μου το έκανα από δω και πέρα ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ”

Όπως ήταν φυσικό κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και των ίδιων των πολιτικών!

Στη συνέχεια ζήτησε το λόγο πάλι ο κ.Χατζηδάκης για να απαντήσει ..ξεκινώντας με την θαρραλέα διατύπωση:

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι σε όσα είπε ο Δαμιανός έχει απόλυτο δίκιο.

(σ.σ. ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;)

Ανέφερε μάλιστα ότι έχουν συναντηθεί μαζί του  3-4 φόρες τον τελευταίο μήνα γι αυτό το θέμα.

Έδωσε και ο ίδιος μερικά νούμερα και ζήτησε από το κόσμο να μην τα σχολιάσει παραπάνω αφού δεν χωρούν συζήτηση.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το 2021 μπήκαν στην πρώτη δημοτικού 85 χιλιάδες παιδάκια και στο υπουργείο του παράλληλα έκαναν αίτηση για σύνταξη 193 χιλιάδες!!!

Επίσης από το 2016 μέχρι το 2021 έκανα συνολικά αίτηση για σύνταξη 1.005.000 Έλληνες πολίτες!!!!

Στη συνέχεια είπε ότι την επόμενη τετραετία το δημογραφικό θα είναι πρώτη προτεραιότητα θέλοντας και μη και προς έκπληξη όλων ανέφερε ότι το θέμα της οικογένειας δεν είναι θέμα οικονομικό.

Αναρωτήθηκε η γενιά των παππούδων μας έκαναν πολλά παιδιά ενώ δεν είχαν χρήματα;

Είναι θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας που δυστυχώς έχει αλλάξει είπε χαρακτηριστικά.

Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός της χώρας να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να καλέσει άμεσα τον υπερ-πολυτεκνο μαζί με την ομάδα του για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του Μεγάλου υπαρξιακού προβλήματος της χώρας μας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Παλιάκης Δαμιανός έχω γεννήσει τα παιδιά μου με 6 διαφορετικές κυβερνήσεις και ξέρω πως ακριβώς αντιμετωπίζει η κάθε κυβέρνηση την οικογένεια...

Αν δεν βγουν αυτοί μπροστά σαν πρότυπα και μοντέλα ζωής δεν πρόκειται κανένας πολιτικός με οποία πολιτική και αν εφαρμόσει να βάλει τους Έλληνες να αποκτήσουν δημοσιογραφική συνείδηση.

Κοντός ψαλμός Αλληλούια !!!

TA BINTEO ME THN ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ


3 σχόλια:

  1. Ο Ελληνικός λαός θα ζήσει καλύτερες μέρες, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ που θα καταδικάσει ξεκάθαρα και δημόσια, τις "νομιμοποιημένες" δολοφονίες των εκτρώσεων και άλλες "νομιμοποιημένες" φοβερές και σατανικές διαστροφές.
    Έχουμε να διανύσουμε ακόμα πολύ δρόμο...
    Μέχρι τότε, οι διάφορες θλίψεις, κάνουν το δικό τους ωφέλιμο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΛΗΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΑΤΡΙΔΑ'' ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ''ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ'' Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΟΥ, Ε ΚΑΙ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΡΕ ΧΑΛΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ. ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΙΜΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΗΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ''ΜΠΡΟΣΤΑ'' ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ ΡΓΑΛΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΧΑΛΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!