Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Θ ύ ε λ λ α γιά Ηλ. Κασιδιάρη (καί Γ. Λαγό) στά συστημικά Μ.Μ.Ε. ( 'B ί ν τ ε ο' )

 


Η θριαμβευτική υποδοχή του Ηλία Κασιδιάρη (καί Γ. Λαγού) στό Εφετείο Αθηνών.



Τά υψηλά ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και ο νέος εθνικός άνεμος που πνέει στην Ευρώπη μετά τις Ιταλικές εκλογές, έχουν προκαλέσει πανικό σε όλα τα συστημικά κόμματα και Μ.Μ.Ε.




https://www.youtube.com/watch?v=JWPVR1fENE0&t=598s&ab_channel=%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82%CE%9A%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82

https://ellhnes.net/

https://www.epilekta.com/2022/10/b.html

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει πει στην εκπομπή του Τάσου Συμιγδαλά ως καλεσμένος ότι όποιος από την ΧΑ εκλεγεί με σταυρό στις ερχόμενες εκλογές θα αθωωθεί. Αυτό δεν ισχύει σίγουρα. Ο Γιάννης Λαγός είναι με σταυρό του ελληνικού λαού ευρωβουλευτής αλλά δεν αθωώθηκε από την δικαιοσύνη και του στερούν κάθε δραστηριότητα στο ευρωκοινοβούλιο όπου είναι εκλεγμένος(με διαδικασίες που κινήθηκαν στην ευρωβουλή από τον Παπαδημούλη-ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ), παρότι επιθυμία του είναι να ασκεί τα καθήκοντά του ως εκλεγμένος ευρωβουλευτής.
    Ο Κωσταντίνου που είναι ο 2ος ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής, κρύβεται, μη συμμετέχοντας πουθενά στις διαδικασίες του ευρωκοινοβουλίου ως ευρωβουλευτής. Και αυτός με την σημαία της ΧΑ δεν εξελέγει; Από ότι ξέρω ναι;
    Αρά οι Ελλάδα με 22 ευρωβουλευτές που δικαιούται, έχει στην πραγματικότητα 20 ευρωβουλευτές(2 λιγότερους από όσους δικαιούται η Ελλάδα για 5 χρόνια και κανείς δεν μιλάει για αυτό, λες και είναι το ποιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου).
    Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν έχει δίκιο ούτε στο θέμα των βουλευτών σε περίπτωσης εκπροσώπησεις στο ελληνικό κοινοβούλιο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών διότι ακόμα και ο Γιάννης Λαγός που είναι ενεργεία ευρωβουλευτής θα προσφύγει όπως λέει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να αθωωθεί και όχι στα ελληνικά που έχουν αποφανθεί επί του θέματος.
    Άρα ποιος είναι ο ρόλος σας κύριε Κωνσταντίνε Πλεύρη, μόνο εντυπώσεις ή και ουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!