Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ανδρέας Ράλλης: “Η πανδημία είναι μία Α Π Α Τ Η! Χρησιμοποιήθηκε το 'PCR', το οποίο ΔΕΝ κατασκευάσθηκε γιά νά διαγιγνώσκει ζωντανό ιό και λοίμωξη, παρά μονάχα γιά νά πολλαπλασιάζει τό υλικό, που έχουμε στό δείγμα! Όλοι είναι γνώστες αυτού του Ψ Ε Υ Δ Ο Υ Σ ”

 


“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαχωρίζουμε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους”, υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο κος Ανδρέας Ράλλης, μοριακός βιολόγος ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γαλλία.


“Οι εμβολιασμένοι είναι δυστυχώς θύματα, έχει παραβιαστεί τόσο ο κώδικας της Νυρεμβέργης, όσο και ο Ιπποκρατικός όρκος”, ανέφερε ο ίδιος.

“Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε γιατί ρυθμίζει τις συμπεριφορές στον πληθυσμό. 

Αυτή η πανδημία, δεν είναι πανδημία γιατί δεν πληροί τα κριτήρια του ορισμού. 

Αυτός ο κορονοϊός δεν απομονώθηκε ποτέ, δεν κατάφεραν ποτέ να αποδείξουν οτι προκαλεί τη λοίμωξη. 

Και αυτό δεν είναι εμβόλιο, είναι ένα γενετικό προϊόν”, σημείωσε.

“Ολόκληρη αυτή η πανδημία είναι μια απάτη. Χρησιμοποιήθηκε το PCR, το οποίο δεν κατασκευάστηκε για να διαγιγνώσκει ζωντανό ιό και λοίμωξη, παρά μονάχα για να πολλαπλασιάζει το υλικό που έχουμε στο δείγμα. 

Ο ίδιος ο εφευρέτης του είχε πει ότι δεν μπορεί ποτέ να διαγνώσει λοίμωξη. 

Οι επιστήμονες υποτίθεται ότι αυτό το γνωρίζουν. Έχω στείλει πάρα πολλές επιστολές, σε πολιτικούς παγκοσμίως για να ενημερώσω και να προειδοποιήσω προτού καν ξεκινήσει όλο αυτο με τους εμβολιασμούς και τη διάγνωση με το PCR. 

Επομένως όλοι είναι γνώστες αυτού του ψεύδους”, υπογράμμισε.

“Τα rapid είναι πολύ αναξιόπιστα, αυτό αποδεικνύεται από πάρα πολλές μελέτες. 

Τα δε μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν δρακόντεια και αυτό έγινε γιατί έβλεπαν ότι ο λαός αντιδρούσε και αντιστεκόταν. 

Όσο για τα εμβόλια είναι ψεύτικα και πολύ επικίνδυνα .

Πήρε έκτακτη άδεια επειδή ανακοινώθηκε πανδημία, πράγμα που δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Αυτό δεν είναι επιστήμη”.

Αναφορικά με την αύξηση των αιφνίδιων θανάτων από όλες τις αιτίες ο κος Ράλλης αναφέρθηκε στην μελέτη του κου Αρβανίτη με τις στατιστικές από την ΕΛΣΤΑΤ, όσον αφορά τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια.

“Έχει φανεί ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη αύξηση στη θνητότητα μετά τους εμβολιασμούς και στους καρκίνους και επιπλέον γνωρίζουμε ότι υπάρχει στην Ελλάδα υποκαταγραφή των κίτρινων καρτών. 

Μελέτη του Χάρβαρντ, αναφέρει ότι μπορεί να έχουν πεθάνει μετά από εμβολιασμο περισσότεροι από ότι στο Ολοκαύτωμα”, σημείωσε.

Ο κος Ράλλης μίλησε και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις παρενέργειες των εμβολίων, τους οποίους καταγράφει στο βιβλίο του που είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στην ιστοσελίδα του.

Δείτε εδώ 

Ακούστε εδώ:



https://focusfm.gr/andreas-rallis-quot-i-pandimia-einai-mia-apati-chrisimopoiithike-to-pcr-to-opoio-den-kataskeyastike-gia-na-diagignoskei-zontano-io-kai-loimoxi-para-monacha-gia-na-pollaplasiazei-to-yliko-poy-echoyme-s/

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!