Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Πατρών τιμά αμερικανίδα, που προωθεί τήν ομοφυλοφιλία καί τίς εκτρώσεις! ( Κάκιστοι σύμβουλοι, ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; )



 Άρθρο της Ελένης Παπασταματάκη

Απορούμε με τους Μητροπολίτες που τιμούν δημόσια ανθρώπους που πόρρω απέχουν από το Ορθόδοξο χριστιανικό ήθος…

Στην επίσημη Ιστοσελίδα της Μητρόπολης Πατρών αναρτήθηκε η είδηση ότι στις 4 Οκτωβρίου, αναγόρευσαν την Αμερικανίδα Carolyn Maloney, ως Επίτιμη Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην τελετή συμμετείχαν ακαδημαϊκοί καθηγητές, αλλά… και ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.


Το καλωσόρισμα του Μητροπολίτη Πατρών προς την Αμερικανίδα πολιτικό Carolyn Maloney

Ο κ. Χρυσόστομος στο τέλος της αναγόρευσης, απηύθυνε στην πολιτικό Carolyn Maloney λόγους θερμούς. Την ευχαρίστησε για την αγάπη της προς την Ελλάδα, για το ενδιαφέρον που δείχνει για την Ιστορία μας και τους αγώνες των Ελλήνων, αλλά και τη στήριξη της Ομογένειας.

Ο Μητροπολίτης Πατρών τόνισε μάλιστα ότι όλα αυτά δεν τη χαρακτηρίζουν απλώς ως Φιλέλληνα, αλλά ως πρόσωπο με γνήσιο ελληνικό φρόνημα, ώστε δίκαια η Ομογένεια την ονόμασε «Μπουμπουλίνα». Δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει για το μήνυμά της, το οποίο απέστειλε στη φιλανθρωπική συναυλία της Μητροπόλεως επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τέλος, σύμφωνα με το «σαβουάρ βιβρ» των σύγχρονων ταγών, της δώρισε μια ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα.

Ποια στ’ αλήθεια εύχεται και τιμά ο Μητροπολίτης Πατρών!

Η Carolyn Maloney είναι Αμερικανίδα πολιτικός, μέλος του Δημοκρατικού κόμματος και υπηρετεί ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων παρουσιάζει και ένα φιλελληνικό προφίλ.

Είναι όμως αυτό αρκετό, ώστε να συμμετέχει σε αυτήν την τελετή Ορθόδοξος Μητροπολίτης και μάλιστα τιμώντας και επαινώντας τη συγκεκριμένη πολιτικό, μόνο και μόνο επειδή δείχνει κάποιον φιλελληνισμό;

Απορούμε με τους Μητροπολίτες που τιμούν δημόσια ανθρώπους που πόρρω απέχουν από το Ορθόδοξο χριστιανικό ήθος. Αν δεν γνωρίζουν, γιατί δεν αναζητούν οι πέριξ των μητροπολιτών αρχιμανδρίτες και μπιστικοί, να μάθουν ποιος είναι αυτός που θα τιμήσει ο Μητροπολίτης τους; Αντ’ αυτού αδιάκριτα και άσοφα δίνουν το παρών. Μας έχει τσακίσει αυτή η κοινωνικότητα των σύγχρονων Επισκόπων. Μόνο για τα πανηγύρια…

Ή μήπως αυτά αποτελούν πλέον λεπτομέρειες για τη νέα κάστα Ιεραρχών του οικουμενιστικού και πανθρησκειακού μελλοντικού κατεστημένου;

Ορίστε λοιπόν ποια τίμησε και επαίνεσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος!

Στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της Αμερικανίδας πολιτικού παρουσιάζεται το πρόγραμμά της και οι θέσεις της, οι οποίες είναι αντιχριστιανικές, απαράδεκτες και αποτρόπαιες.

Συγκεκριμένα δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στο κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ, δηλαδή το παγκόσμιο κίνημα της ομοφυλοφιλίας και μάλιστα αισθάνεται υπερήφανη γιατί εισήγαγε η ίδια νόμο LGBT με τον οποίο εξουσιοδοτεί το Μουσείο της Αμερικάνικης Ιστορίας να αναπτύξει πόρους ώστε να διδάσκεται η ιστορία των LGBTQ! 

Τέλος δηλώνει υπερήφανη που πάλεψε στην καριέρα της για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία περιελάμβαναν τη σύνταξη του πρώτου νομοσχεδίου στην ιστορία της Νέας Υόρκης για τη νομική αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών!

Και σαν να μην έφτανε αυτό… διατυπώνεται ξεκάθαρα και η θέση της απέναντι στις εκτρώσεις, στη δολοφονία δηλαδή των αγέννητων παιδιών από τις μητέρες τους. Παραθέτουμε τα λόγια της σε μετάφραση όπως βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της: 

«Από την πρώτη μου ακρόαση το 2019 ήταν πολύ τρομακτικό να βλέπω πόσο επιτυχημένοι ήταν οι Ρεπουμπλικανοί στην επί δεκαετίες, συντονισμένη εκστρατεία τους για τον απόλυτο αποδεκατισμό της πρόσβασης στις αμβλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες

Και γνωρίζουμε επειδή οι Ρεπουμπλικανοί το είπαν, δεν θα σταματήσουν μέχρι να πετύχουν το στόχο τους να απαγορεύσουν τις αμβλώσεις σε εθνικό επίπεδο. 

Αυτό το ανατριχιαστικό όραμα των Ρεπουμπλικανών δεν είναι αυτό που θέλει ο αμερικάνικος λαός. Η πλειοψηφία των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζει τα δικαιώματα των αμβλώσεων…»

Τι διδάσκετε στο ποίμνιό σας κ. Χρυσόστομε; Ότι ο σοδομισμός και η δολοφονία αγέννητων παιδιών είναι ευτελή πράγματα, άνευ λόγου και αξίας; Γιατί η Αμερικανίδα πολιτικός που τιμήσατε νιώθει υπερήφανη και για τα δύο αυτά φοβερά αμαρτήματα, τα οποία προωθεί μετά ζήλου στη χώρα της! Θαμπωθήκατε από τα δείγματα φιλελληνισμού της, τα οποία πιθανόν να είναι απόρροια του πονηρού φιλελληνικού οίστρου που έχει κυριεύσει Αμερικανούς αξιωματούχους…

Δεν ακούσατε ποτέ τον Προφήτη που βοά «ἔλαιον δέ ἁμαρτωλοῦ μή λιπανάτω τήν κεφαλήν μου»;

Εν κατακλείδι, πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι όλο αυτό ήταν μία αστοχία του Μητροπολίτη Πατρών. Η μέχρι τούδε όμως πορεία του, η στάση του απέναντι στο Κολυμπάρι, η αποδοχή των σχισματοαιρετικών της Ουκρανίας, η αποδοχή όλων των βλάσφημων μέτρων στους ναούς, και τέλος η φίμωση των παραδοσιακών ιερέων και θεολόγων της μητροπολιτικής του ευθύνης, μας δίνουν ικανά στοιχεία ότι είχε την πλήρη επίγνωση, αλλά προτίμησε να ακολουθήσει και πάλι τον κόσμο και όχι τον Χριστό!

Οι Πατρινοί εν Χριστώ αδελφοί έχουν ακόμα έναν λόγο να συστοιχισθούν με τους παραδοσιακούς ιερείς της Μητρόπολης τους! Έρρωσθε!


katanixi.gr

https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ac-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%af/

3 σχόλια:

  1. "παραβγαίνουν" ο ένας με τον άλλον ποιός θα πειράξει περισσότερο το ποίμνιο ικανοποιώντας τα αφεντικά τους

    Ο δαιμονισμός του Ιωνίας, έχει ουρά!

    Παπικοὶ «Ἱεράρχαι» συμφωνοῦν μὲ τὸν Ἰωνίας διὰ τοὺς ὁμοφυλοφίλους

    http://trelogiannis.blogspot.com/2022/10/blog-post_959.html?m=1
    - - -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βγαίνει άκρη με την σύγχυση που τους κατέλαβε! Ποιος να αναιρέσει ποιον και σε τι; Όλη η κατάσταση ένα χάος! Αντιδελφική και αντιχριστιανική βεβαίως η εφαρμογή του αποφθέγματος:"Ο σώζων εαυτόν σωθήτω", αλλά έστω:"Ο δυνάμενος χωρείν, χωρειτω"! "Χωρείτω" χάριτι Χριστού, ευαγγελικώς και πατερικώς! Και... "έα, τι ημίν και αυτοίς";
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος κ ντροπή για τον Μητροπολίτη κ τους συνεργάτες τους, ο Θεός να μας λυπηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!