Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Τελικώς πόσους (αμέτρητους!) "ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ" έχει μέσα η "ντουλάπα" του ["""αριστερού"""] mr. Alexis ; ; ; ; ; ; ; ; ; ................................

 

ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΔΩ:
https://kourdistoportocali.com/news-desk/se-oydemia-periptosi-i-istoriki-oikogeneia-mitsotaki-den-empleketai-sti-meiosi-toy-plithysmoy-i-theoria-synomosias-kai-ta-erotimatika-gia-tin-ekoysia-i-akoysia-symmetochi-ton-tsipra-tsiodra/





...Δηλαδή ο mr. Alexis, τό έκανε όπως ο λαοφιλής "μεγάλος τιμονιέρης" Νικολάε Τσαουσέσκου;

Που ενώ ο λαός του ΠΕΙΝΟΥΣΕ, εκείνος AΓΕΡΩΧΟΣ οδηγούσε  'γιώτ' ;

Δηλαδή από τίς "οργισμένες" αφίσσες της ΚΝΕ, μέ τήν αλογοουρά, ...."διακτινίσθηκε" στά μεγάλα σκάφη των καπιταλιστών;


Τσ, τσ, τσ, τσ........

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...........

    Αποκάλυψη από τον Μελ Γκίμπσον για τους σατανιστές του Hollywood που σκοτώνουν και κακοποιούν παιδιά .
    ΒΙΝΤΕΟ
    Ο Mel Gibson εμφανίστηκε στο Graham Norton Show και εμφανίστηκε μπροστά στο BBC και σόκαρε στους φιλοξενούμενους για την αληθινή φύση της ελίτ του Χόλιγουντ.

    Εξήγησε ότι για τα τελευταία δέκα χρόνια δούλευε στις δικές του ιδέες έξω από το σύστημα του Χόλιγουντ, αφού έμεινε σε μαύρη λίστα από το Χόλιγουντ το 2006 επειδή μοιράστηκε απόψεις για τη βιομηχανία και τον κόσμο που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλελεύθερη ορθοδοξία.

    «Δεν ξέρω πώς να το σπάσω απαλά … Το Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη παιδεραστία. Χρησιμοποιούν και κακοποιούν τα παιδιά. »

    https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/08/hollywood.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!