Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΑΚΟΥΣΤΕ! Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής & Οπλικών Συστημάτων Θεόδωρος Λιόλιος: Τί συμβαίνει μέ τίς ΕΚΡΗΞΕΙΣ πυρομαχικών, λόγω πυκρκαγιάς! - Τί συνέβη στήν 111 ΠΜ ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 



5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΡΑΕ

    https://anazitiseis.gr/einai-tychaio-ekei-pou-bainoun-foties-na-yparchoun-symvaseis-gia-anemogennitries-episimi-symvasi-apo-tin-rae-gia-aiolika-parka-sta-dervenochoria-ekdothike-stis-15-iouniou/

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ????
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…..
    =====
    Ο μπουμπούκος σε αυτό το βίντεο παραδέχεται ότι δεν θέλει να υπάρχει δάσος στην Β.Κέρκυρα. Ότι θέλει να υπάρχει εκεί τουριστικό χωριό, ξενοδοχείο, βίλες και διαμερίσματα.
    Μιλήστε μου λίγο για κλιματική αλλαγή και χωνέψτε ότι εγκρίθηκε οικοδομική άδεια!
    EΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

    https://twitter.com/SeretisGrigoris/status/1684920683682312192

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλα-μπλα για την νεα Μαλακασα ετσι σβησθηκε ο παρανομος εξοπλισμος του αρλεκινου Κερενσκυ απο απαραιτητα για την αεροπορια μας οπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιοι βαζουν τις ψωτιες ειναι ηλιου φωτηνοτερο .
    Ειναι ολοι αυτοι που αποκομιζουν κερδοι οι ολιγαρχες μεταλοεπιχειρηματιες που στηνουν ανεμογενητριες σε ολα τα καμενα,αυτοι εχουν ονοματα και ο Μητσοτακης που συνεργαζεται μ αυτους που δινει διαταγες στους πυρασβεστες που παρεβρισκοντε στις ψωτιες να μην τις σβυνουν και να παρακολουθουν απο μακρια συμφωνα με βιντεο με τις ομολογιες πυροπληκτων.
    Οι ολιγαρχες για να αποδειξουν την αθωωτητα τοιυς θα πρεπει να ξηλωσουν ολες τις ανεμογενητριες που στησανε ηδη στα καμενα.
    Διαφορετικα να γινει δημευση της περιουσιας τους και της περιουσιας του Μητσοτακη του μιζαδορου για να ξεπληρωσουν μεχρι τελευταις δεκαρας ολα τα καμενα δαση ,τις καμενες περιουσιες και τον εξοπλισμο του ευνους που ανατηναξαν με τους εμπροισμπυς τους ,που στηχιζουν τριςεκατομμυρια.
    Η Ελλαδα δεν ειναι τσφλικη ουτε του Μητσοτακη ουτε των ολιγαρχων ,διοτι αυτοι ειναι οι μοναδικοι στο εθνος που δεν θυσιαστηκε ουτε ενας απο το σοη τους και ουτε θυσιαστηκαν για την ελευθερια αυτοπυ του εθνους,αλλα εινα τα τρωκτικα που τουμε τα σπλαχνα αυτου του εθνους.
    Ας μην κανουν ορισμενοι οτι δεν γνωριζουν ποιος φταιει ,αυτοι που τα λενε αυτα ειναι συνενοχοι των ανωτερων και πολυ υποπτοι.
    Φτανει να υποτιμουν την νοημοσυνη μας .
    Δυστυχως η αδειαφορια αυτου του λαου ειναι οντως βλακεια την οποια πληρωνει πολυ ακριβα και ακομη δεν εβαλε μυαλο και ουτε προκειται να βαλει,το μονο που τον ενδιαφερει ειναι φαγωμεν πιωμεν αυριον γαρ αποθνησκομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διορθωση ,,τον εξοπλησμο του εθνους που ανατηναξαν με τους εμπρισμους τους ,που στοιχιζουν τρισεκατομμυρια.
      Η Ελλαδα δεν ειναι τσιφληκη ουτε του Μητσοτακη....

      , ουτε θυσιαστηκαν για την ελευθερια αυτου του εθνους αλλα ειναι τρωκτικα που τρωνε τα σπλαχνα αυτου του εθνους

      Διαγραφή
  4. Γιώργος Φίλης, Οργανωμένο σχέδιο Εμπρησμών. Υπάρχουν θέματα εθνικής ασφάλειας

    https://www.youtube.com/watch?v=eba9h3hESxI&t=12s

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!