Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Η αστυνομία του Βερολίνου προσπάθησε να καλύψει ομαδικούς βιασμούς - Για την προστασία των δραστών! Αξιωματούχοι, εξοργισμένοι από τη σιωπή, "δίνουν" την υπόθεση στην δημοσιότητα 



Η συγκάλυψη εγκλημάτων από το κοινό που είναι πολιτικά απαράδεκτα είναι μια παράδοση μεταξύ της αστυνομίας του Βερολίνου. Για παράδειγμα,  για ημέρες τον Αύγουστο του 2020, για παράδειγμα, απέκρυπτε τον βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού στη λίμνη του αεροδρομίου, καθώς και σωματικές επιθέσεις σε τοπικούς αξιωματούχους. Υπήρχε τέτοια δυσαρέσκεια μέσα στην αστυνομία που οι αξιωματικοί με πλησίασαν με δική τους πρωτοβουλία και επέστησαν την προσοχή μου στη συγκάλυψη. Αλλά ακόμα και όταν ρωτήθηκε, η αστυνομία παρέμεινε σιωπηλή. Μόνο όταν κατέστησα σαφές στις αρχές ότι γνώριζα τη διατύπωση των εσωτερικών εγγράφων της αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε ο βιασμός (δείτε εδώ για λεπτομέρειες https://reitschuster.de/post/vergewaltigung-einer-15-jahrigen-nach-drei-tagen-schweigen-von-der-polizei-bestatigt/).

Αυτή η ξεδιάντροπη προσπάθεια συγκάλυψης – η οποία προφανώς είχε να κάνει και με το γεγονός ότι οι ύποπτοι προέρχονταν από το μεταναστευτικό περιβάλλον – έλαβε χώρα υπό την αριστερή Γερουσία. Και εκείνη την εποχή προκάλεσε δυσαρέσκεια στο CDU. Τώρα το CDU κυβερνά στο Βερολίνο – και όμως η συγκάλυψη συνεχίζεται όπως παλιά. Για εβδομάδες, η αστυνομία και οι εισαγγελείς στην πρωτεύουσα απέκρυπταν βάρβαρους ομαδικούς βιασμούς.

Μόνο τώρα έγινε γνωστό ότι τον Ιούνιο, μια ομάδα ανδρών επιτέθηκε ανεξάρτητα σε συνολικά τρεις νεαρές γυναίκες και ένα 14χρονο κορίτσι σε δύο περιπτώσεις. «Αν και η αστυνομία έχει συστήσει μια εξαμελή ειδική επιτροπή, αρνείται να δώσει περιγραφές των δραστών των ομαδικών βιασμών», όπως γράφει η «Junge Freiheit» (JF): «Και ο κυβερνών δήμαρχος του Βερολίνου Kai Wegner (CDU), ο οποίος ως ηγέτης της αντιπολίτευσης απαίτησε την δημοσίευση των μικρών ονομάτων των ταραχοποιών της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το χειμώνα, παραμένει σιωπηλός».

«Ο σκοπός μιας ποινικής διαδικασίας ανηλίκων με στόχο τον σωφρονισμό και την αποφυγή του στιγματισμού» θα τεθεί σε κίνδυνο «εάν παρασχεθούν περαιτέρω πληροφορίες», ανέφερε εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Βερολίνου, σύμφωνα με την Die Welt. Με άλλα λόγια, η προστασία των δραστών έχει προτεραιότητα έναντι της πρόληψης και της ενημέρωσης του κοινού. Η αστυνομία και η εισαγγελία απέρριψαν επίσης πληροφορίες σχετικά με την εθνικότητα και το πιθανό μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Είναι επίσης σημαντικό ότι όλοι οι ύποπτοι είναι ήδη ελεύθεροι. Εάν δεν ήταν ύποπτοι για ομαδικό βιασμό, αλλά για την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους, οι πιθανότητές τους να είναι ελεύθεροι πιθανότατα δεν θα ήταν και τόσο καλές.

Έμμεσα, η άμεση απελευθέρωση αποτελεί επίσης ένδειξη μεταναστευτικού υποβάθρου – οι ύποπτοι είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν ένα μεγάλο μπόνους στο δικαστικό σώμα στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, σε μια περίπτωση, μια γυναίκα βιάστηκε μπροστά στον σύντροφό της από ομάδα εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι συνήθως έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, στο διαβόητο hotspot εγκληματικότητας στο πάρκο Görlitzer στο Kreuzberg – αφού οι δράστες είχαν προηγουμένως ληστέψει τους δύο. Η διακίνηση ναρκωτικών στο πάρκο είναι ανεκτή από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια και κάθε κριτική δυσφημίζεται ως «ρατσιστική».

Και αυτή η υπόθεση, επίσης, προφανώς έγινε γνωστή μόνο επειδή αξιωματούχοι που είναι εξοργισμένοι από τη σιωπή του δικού τους αστυνομικού τμήματος την "έδωσαν" στα μέσα ενημέρωσης.

Τέτοιες πράξεις στο «πάρκο Görlitzer» δεν αποτελούν μεμονωμένη περίπτωση, σύμφωνα με το «JF»: «Απαντώντας σε αίτημα του Αριστερού Κόμματος, η Γερουσία απάντησε πρόσφατα ότι υπήρξαν ήδη οκτώ περιπτώσεις βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Πέντε από αυτές πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο. Επιπλέον, υπήρξαν άλλα 13 σεξουαλικά αδικήματα και δύο περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο».


Έως και 70 άτομα επιτίθενται σε παιδιά ηλικίας άνω των 14 ετών

Η δεύτερη περίπτωση ομαδικού βιασμού, την οποία οι αρχές ήθελαν να αποκρύψουν, συνέβη στο Schlachtensee στο Βερολίνο-Zehlendorf, όπως αναφέρει το "JF": "Τη νύχτα της 9ης προς 10η Ιουνίου, λέγεται ότι υπήρξαν αρκετοί βιασμοί, σεξουαλικές επιθέσεις και σεξουαλική παρενόχληση συνολικά τριών νεαρών γυναικών.

Κατά τη διάρκεια μιας γιορτής 50 έως 70 ατόμων, αρκετοί άνδρες επιτέθηκαν σε ένα 14χρονο κορίτσι. Αλλά προφανώς δεν ήταν το μόνο θύμα εκείνο το βράδυ. Συνολικά, η αστυνομία έλαβε επτά καταγγελίες για τις επιθέσεις. Συνολικά, υπάρχουν τρία θύματα γνωστά στην αστυνομία».

Οι προσπάθειες της αστυνομίας να αποκρύψει τέτοιες πράξεις είναι δηλητήριο για τη δημοκρατία. Οδηγούν ακριβώς σε αυτό που η κυβέρνηση θέλει να κατηγορήσει τους επικριτές της: μια μαζική απώλεια εμπιστοσύνης στο κράτος.


Το σπιράλ της σιωπής και οι μοιραίες συνέπειες

Εξίσου παράλογη και καταστροφική είναι η απόκρυψη ενός πιθανού μεταναστευτικού υποβάθρου. Αν δεν κατονομάσουμε τα προβλήματα, δεν μπορούμε να τα εντοπίσουμε και δεν μπορούμε να τα καταπολεμήσουμε.

Ο λόγος για τη σιωπή είναι πάντα ότι δεν θέλει κανείς να προκαλέσει δυσαρέσκεια εναντίον των ξένων. Αυτό καθιστά προφανές ότι οι υπεύθυνοι στις αρχές και την πολιτική πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Ωστόσο, είναι απολύτως ικανοί να διακρίνουν μεταξύ των μεταναστών που προσαρμόζονται, ακολουθούν τους κανόνες και επιδιώκουν μια κανονική εργασία ή τουλάχιστον την αναζητούν, και εκείνων που δεν ακολουθούν τους κανόνες.

Είναι ακριβώς οι πολυάριθμοι φίλοι μου με μεταναστευτικό υπόβαθρο που είναι πιο εξοργισμένοι από αυτούς τους μετανάστες που παραβιάζουν το νόμο.

+++ Ενημέρωση +++
Εν τω μεταξύ, ένας ύποπτος συνελήφθη την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσαν η εισαγγελία και η Κρατική Εγκληματολογική Αστυνομία. Κατά συνέπεια, πρόκειται για έναν 22χρονο Σομαλό. Πολλά μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν την προέλευσή του.


ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/berliner-polizei-wollte-gruppenvergewaltigungen-vertuschen/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Που θα πάει, ώρες μετράνε!!!!!!! και η συμμορία της Γερμανίας και τα " ασυνόδευτα" που έχουν "μαζέψει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!