Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μολυσμένο με HIV DNA πράσινου πιθήκου βρέθηκε σε «εμβόλια» COVID-19 - Το ανθρώπινο γονιδίωμα μεταβάλλεται μόνιμα. Από εδώ και πέρα τα πράγματα μόνο θα χειροτερέψουν...

 


Τον περασμένο μήνα αυτό το Substack κάλυψε μια ιστορία βόμβα σχετικά με το πώς ανιχνεύθηκε το μολυσμένο από τον ιό HIV DNA πράσινου πιθήκου τόσο στα «εμβόλια» mRNA της Pfizer όσο και της Moderna:

Μολυσμένο με HIV DNA πράσινου πιθήκου βρέθηκε σε «εμβόλια» COVID-19: Πώς ακόμη και το ChatGPT του Bill Gates έγινε αποκαλυπτικό λόγω του μικροβιολόγου Kevin McKernan (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/hiv-infected-green-monkey-dna-found)


Αυτή η ιστορία έχει πάρει μια τρομακτική τροπή προς το χειρότερο.

Ο επικεφαλής του προγράμματος MIT Human Genome Kevin McKernan και η ανακάλυψη της ερευνητικής του ομάδας ότι ο εξαιρετικά καρκινογόνος ιός πιθήκων 40 (SV40) είναι παρών σε όλες τις προσφορές DEATHVAX™ έχουν πλέον αναπαραχθεί από τουλάχιστον δύο άλλα εργαστήρια.

Αυτό είναι τεράστιο θέμα.

Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να αρνηθούμε το γεγονός ότι αυτά τα «εμβόλια» είναι σκόπιμα μολυσμένα από SV40.

Από το παραπάνω άρθρο Subtack:

Ο McKernan διαπίστωσε επίσης ότι οι μολυσματικοί παράγοντες DNA που βρέθηκαν στα «εμβόλια» COVID-19 έχουν ως αποτέλεσμα τη γενετική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο πυροδοτεί και θα συνεχίσει να πυροδοτεί όλα τα είδη αυτοάνοσων ασθενειών.

Αυτό μας φέρνει στην τελευταία βόμβα:





Αυτό το Substack προειδοποίησε εδώ και πολύ καιρό ότι αυτά τα βιολογικά όπλα αργής θανάτωσης αλλάζουν το DNA σας και τώρα έχουμε αδιάψευστη απόδειξη αυτού:



Πρέπει να γίνει μια σημαντική διάκριση: αυτό κάθε άλλο παρά τυχαία μόλυνση είναι, αλλά, μάλλον, είναι προφανώς σκόπιμο. Ανέκθεν γνώριζαν ότι θα άλλαζαν το ανθρώπινο γονιδίωμα με αυτό το «εμβόλιο».


Αυτό το «εμβόλιο» είναι παράνομο σε κάθε χώρα του πλανήτη ακριβώς επειδή είναι ένα βιολογικό όπλο ευγονικής που αναπτύσσεται εναντίον των ίδιων των πληθυσμών που οι αιχμάλωτες κυβερνήσεις προσποιούνται ότι υπηρετούν. (Οι μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις πρέπει να εξοφληθούν μαζί με τον μη βιώσιμο παγκόσμιο υπερκύκλο χρέους.)


Θυμάστε όταν η BigPharma και οι συνωμότες MSM εγγυήθηκαν ότι δεν θα υπήρχαν πιθανές αλλοιώσεις του ανθρώπινου γονιδιώματος οποιουδήποτε είδους; Έλεγαν ψέμματα από την πρώτη μέρα.



Αυτό είναι χειρότερο και από μια δυστοπική ταινία Β και χειροτερεύει:



Όλες οι γενιές των "εμβολιασμένων" είναι κατεστραμμένες:



Επιστρέφοντας στον Kevin McKernan και στο αρχικό άρθρο αυτού του Substack:



Μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι 100% αληθινοί:



Όπως έγραψε αυτό το Substack πριν από πολύ καιρό, όλο αυτό το πρόγραμμα «εμβολίου» ευγονικής της Μεγάλης Επαναφοράς θα μόλυνε ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή...

Για εκείνους που υποβλήθηκαν σε αυτά τα «εμβόλια» υπάρχει ελπίδα: η βλάβη και τα σχετικά συμπτώματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με ενώσεις πρωτεΐνης κατά της ακίδας όπως η φενβενδαζόλη και η ιβερμεκτίνη, αλλά ποτέ δεν θα «θεραπευθούν». Ενώ οι μη «εμβολιασμένοι» αρνητές που μπορεί, για παράδειγμα, να έχουν μολυνθεί από τους «εμβολιασμένους» και να έχουν προσβληθεί από την τροποποιημένη πρωτεΐνη Spike (SP 2) θα επωφεληθούν επίσης από τα εν λόγω φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα, παρ' όλο που δεν έχουν αυτό το «μολυσμένο» γενετικό υλικό μόνιμα ενσωματωμένο στα γονιδιώματά τους. Τόσο οι «εμβολιασμένοι» όσο και οι «μη εμβολιασμένοι» μπορούν να προστατευτούν προληπτικά από τους καρκίνους (turbo) και τις διάφορες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.



ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/breaking-horrific-update-hiv-infected?utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Ποιοι διεστραμμένοι νοες εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν αυτό το σκεύασμα!!!! Για το όνομα του Θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό εμπνεύστηκαν διαβόλοι μέ ανθρώπινη(?) μορφή...👹👹👹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!