Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Μείνετε όσο τό δυνατόν ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ από το πρόγραμμα β ι ο χ η μ ι κ ώ ν όπλων, που συνιστά το CDC - όλα τά προϊόντα που προωθούνται ως «εμβόλια COVID», είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Ο Π Λ Α, που κατασκευάζονται σύμφωνα μέ τίς προδιαγραφές ΠΟΛΕΜΟΥ ! ! !



Μία από τις φράσεις που προωθούνται στη συνείδηση του κοινού, είναι η νουθεσία να «μείνετε ενημερωμένοι» σχετικά με τα «εμβόλια». 

Εμφανίζεται σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών πινακίδων στην άκρη του δρόμου έξω από τα φαρμακεία λιανικής (https://bailiwicknews.substack.com/p/another-sign-that-tide-of-covert).


Η υπόθεση False Claims Act της Brook Jackson, από την πρώτη της αναφορά στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 σχετικά με την απάτη κλινικών δοκιμών που είδε (https://bailiwicknewsarchives.files.wordpress.com/2022/10/2022.04.22-pfizer-mtd-exh-c.pdf), μέσω της επίσημης έκθεσής της στο Υπουργείο Άμυνας στις 14 Δεκεμβρίου 2020 (https://bailiwicknewsarchives.files.wordpress.com/2022/10/2022.04.22-pfizer-mtd-exh-e.pdf), στη διαταγή απόλυσης που κατέθεσε ομοσπονδιακός δικαστής στις 31 Μαρτίου 2023 (https://bailiwicknewsarchives.files.wordpress.com/2023/04/2023.03.31-judge-truncale-order-dismissal.pdf), αποκάλυψε, ότι όλα τα προϊόντα επισημαίνονται και προωθούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (στρατιωτικοί και υγειονομικοί αξιωματούχοι) καθώς τα «εμβόλια» είναι κατά τεκμήριο βιοχημικά όπλα που κατασκευάζονται από φαρμακευτικές εταιρείες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του υπουργείου πολέμου (DoD), για να τραυματίσουν σκόπιμα τους παραλήπτες, στο πλαίσιο συμβάσεων προμήθειας στρατιωτικών όπλων.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-07-21-all-covid-vaccines-are-bioweapons.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!