Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Νεαρές γυναίκες στρατιωτικοί, αναγκάζονται νά κάνουν μπάνιο, με ....βιολογικούς άνδρες 'τρανσέξουαλς' (!!!!!), που εξακολουθούν νά διατηρούν τά ανδρικά γεννητικά τους όργανα....



Μια 18χρονη γυναίκα στρατιωτικός, αναφέρθηκε ότι αναγκάστηκε να κάνει ντους με βιολογικούς άνδρες τρανσέξουαλ (https://www.foxnews.com/media/female-recruit-considered-resigning-being-forced-shower-trans-women-full-male-genitalia) που εξακολουθούν να έχουν ανέπαφα τα γεννητικά τους όργανα. 

Η «εξαιρετικά άβολη θέση» που βίωσε η νεαρή νεοσύλλεκτη τέθηκε για πρώτη φορά σε ακρόαση της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας την περασμένη εβδομάδα.


Η νεαρή γυναίκα φοβόταν ότι μιλώντας ανοιχτά για τις πολιτικές της κυβέρνησης του Τζο Μπάϊντεν θα μπορούσε να διαταράξει το όνειρό της να υπηρετήσει τη χώρα. 

Ο γερουσιαστής Mike Rounds (R-SD), ο οποίος έμαθε για το θέμα από τον γενικό εισαγγελέα της Εθνικής Φρουράς της Νότιας Ντακότα, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News Digital.

Ο Rounds είπε, ότι η στρατιώτης ένοιωσε μεγάλη δυσφορία καθώς έπρεπε να κάνει ντους με στρατιώτες που υποτίθεται ότι μετέβαιναν από άνδρες σε γυναίκες.

 Η νεοσύλλεκτη παραπονέθηκε επίσης, ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να κοιμηθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο «μεταβατικούς» ανθρώπους, οι οποίοι είχαν ήδη ξεκινήσει χημικές παρεμβάσεις για να αλλάξουν φύλο, αλλά τα γεννητικά τους όργανα ήταν πλήρως άθικτα, καθώς δεν έχουν ακόμη υποβληθεί στη διαδικασία ακρωτηριασμού (https://medicalviolence.com/).

«Αυτή η νεαρή νεοσύλλεκτος στερήθηκε του σεβασμού που θα έπρεπε να έχει λάβει και της ιδιωτικότητας που θα έπρεπε να έχει», επεσήμανε ο γερουσιαστής από τη Νότια Ντακότα.

Το Πεντάγωνο εξέδωσε δήλωση σχετικά με το θέμα. «Η πολιτική του Υπουργείου Άμυνας είναι ότι όλα τα μέλη της υπηρεσίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 

Θα ενθαρρύναμε κάθε μέλος που αισθάνεται άβολα ή έχει ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα σε κοινόχρηστους χώρους, να ....εργαστεί μέσω της αλυσίδας διοίκησής του.

 Οι διοικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύλογες προσαρμογές για να σεβαστούν τα συμφέροντα της ιδιωτικής ζωής των μελών της υπηρεσίας», αναφέρει η δήλωση.

Ωστόσο, οι «επιλογές του κοριτσιού δεν ήταν καλές», σύμφωνα με τον Rounds. «Θα μπορούσε βασικά να παραιτηθεί, ή να αποχωρήσει. 

Θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει από την αρχή. 

Και νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν επιτυγχάνουμε τους στόχους μας για προσλήψεις τώρα», τόνισε ο γερουσιαστής. 

«Και η "κρίση προσλήψεων" οφείλεται εν μέρει στην αφυπνισμένη ατζέντα του Μπάιντεν που βλέπουμε τώρα να καταρρέει με εκτελεστικό διάταγμα [EO]».

Εξήγησε ότι το EO του Μπάιντεν οδήγησε στις αλλαγές στις πολιτικές και κατηύθυνε το Υπουργείο Άμυνας να ενσωματώσει άτομα που ήταν 'τρανσέξουαλ' και πώς πρέπει να γίνονται αντιληπτά στο στρατό.

Επίσης, η σημερινή κυβέρνηση ανέτρεψε την απαγόρευση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τα 'τρανς' άτομα, που υπηρετούν στο στρατό. 

«Το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης είναι στα 'τρανς' άτομα, όχι στα άτομα που εργάζονται μαζί τους», δήλωσε ο Rounds.

Σύμφωνα με τους ορισμούς που χρησιμοποιούσε το Υπουργείο Άμυνας του Μπάιντεν, τα διεμφυλικά άτομα μπορούν να στεγαστούν σε γυναικείες εγκαταστάσεις ακόμη και χωρίς χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά όργανα.

 

Πρώην υπουργός Άμυνας λέει ότι η στρατολόγηση των ΗΠΑ πεθαίνει...

Ο στρατός βρίσκεται στη μέση της χειρότερης κρίσης στρατολόγησης από τη δεκαετία του 1970 (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11227873/Mark-Esper-says-military-recruitment-DYING-obesity-drug-use-health-problems.html) και αυτό θέτει τη χώρα σε σοβαρό κίνδυνο εάν τα αντίπαλα έθνη, η Κίνα ή η Ρωσσία, ξεκινήσουν επιθέσεις. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ενέργειες στις οποίες προέβη ο Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησής του από το Αφγανιστάν τον Αύγουστο του 2021, έχουν αποδοθεί στους χαμηλούς αριθμούς στρατολόγησης. 

(Σχετικά: Ο στρατός των ΗΠΑ αντιμετωπίζει ελλείψεις στρατολόγησης, με τα περισσότερα πιθανά μέλη της υπηρεσίας να αποκλείονται. https://www.naturalnews.com/2023-07-11-us-military-facing-recruitment-services-most-disqualified.html)

Ο Mark Esper, υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Trump, προειδοποίησε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Αμερικής πεθαίνουν. 

Σημείωσε σε ένα άρθρο γνώμης ότι η εθελοντική δύναμη του στρατού (AVF) επηρεάζεται περισσότερο, υπολείπεται έως και 15.000 στρατιωτών από τον στόχο των 65.000 πέρυσι.

«Το Πεντάγωνο πρέπει να απομακρυνθεί από τη μείωση των προτύπων, τη μείωση του μεγέθους του στρατού ή τη δημιουργία κούφιων σχηματισμών μάχης», δήλωσε ο Έσπερ. «Με τις απειλές από την Κίνα και αλλού να αυξάνονται, δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε το μέλλον μας αγνοώντας αυτά τα ζητήματα». 

Οι παρατηρήσεις του Έσπερ ήρθαν μετά από στοιχεία από τον Ιούλιο του 2022 που διαπίστωσαν ότι ο αριθμός των βετεράνων, των μελών της υπηρεσίας και των συζύγων τους που προτείνουν μια καριέρα με στολή έχει μειωθεί απότομα.

Επίσης, έρευνα από το Στρατιωτικό Οικογενειακό Συμβουλευτικό Δίκτυο (MFAN) διαπίστωσε ότι ο αριθμός του στρατιωτικού προσωπικού που θα συμβούλευε άλλους να καταταγούν βυθίστηκε σχεδόν 12 μονάδες στο 62,9% μεταξύ 2019 και 2021. 

Οι ερωτηθέντες παραπονέθηκαν ότι στερούνται μετρητών και μάλιστα πεινούν. 

Άλλοι προειδοποίησαν ότι ο στρατός των ΗΠΑ γίνεται άλλο ένα θύμα των πολιτιστικών πολέμων, με την έντονη κριτική των ενόπλων δυνάμεων να αποτρέπει τους νέους νεοσύλλεκτους.

Οι επικριτές βλέπουν το καθεστώς του Μπάιντεν να πηγαίνει στα άκρα με τις «woke» πολιτικές στον στρατό για να αυξήσει τους αριθμούς, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα προβλήματα που θα μπορούσαν να φέρουν. 

Και αυτές οι πολιτικές μπορεί να προκαλούν τα ζητήματα πρόσληψης.

Επισκεφθείτε το WokeMob.news για περισσότερες ιστορίες που σχετίζονται με τις πολιτικές "woke" που προωθούνται από σημαίνοντες wokies.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που μιλά για το πώς το Υπουργείο Άμυνας του Μπάιντεν καταστρέφει τον στρατό με τις πολιτικές του για τους τρανσέξουαλ (https://www.brighteon.com/1b8b64b8-d5e9-402a-8e43-128dab082b42).

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι της Δρ Jane Ruby στο Brighteon.com (https://www.brighteon.com/channels/therealdrjane).

 

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Ο κινεζικός στρατός ισχυρίζεται ότι διαθέτει υψηλής τεχνολογίας όπλα NEUROSTRIKE που μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και να χειραγωγήσουν ολόκληρους πληθυσμούς. (https://www.naturalnews.com/2023-07-17-chinese-military-possess-neurostrike-weapons-disrupt-brain-functions.html)

Οι ηγέτες του Πενταγώνου δίνουν αποδοκιμάζουν το προγραμματισμένο drag show στην αεροπορική βάση Nellis στη Νεβάδα - αλλά είναι εντάξει αν αυτό μεταφερθεί σε άλλο χώρο. (https://wokies.news/2023-06-04-pentagon-leaders-thumbs-down-drag-show-nevada.html)

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ: Η Πολεμική Αεροπορία χαιρετά τώρα τη σημαία του ουράνιου τόξου της κοινότητας LGBT για τον εορτασμό του μήνα υπερηφάνειας. (https://gaymafia.news/2023-06-12-air-force-now-saluting-lgbt-rainbow-flag.html)

Το καθεστώς Μπάιντεν μετατρέπει τον στρατό σε ένα σώου φρικιών, καθώς το Πολεμικό Ναυτικό χρησιμοποιεί «μη δυαδικό» ναύτη που παίζει ως drag queen στην εκστρατεία στρατολόγησης. (https://leftcult.com/2023-05-07-biden-regime-turning-military-into-a-freak-show-drag-queen.html)

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

FoxNews.com

DailyMail.co.uk

Brighteon.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-07-20-female-recruit-forced-bathe-biological-male-transgenders.html


1 σχόλιο:

  1. Τ/κ ΜΜΕ: Κτίζουν τζαμί δίπλα από τον Απόστολο Ανδρέα
    https://orthodoxostypos.gr/%cf%84-%ce%ba-%ce%bc%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b6%ce%b1%ce%bc%ce%af-%ce%b4%ce%af%cf%80%ce%bb%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!