Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ειδικοί: Τά εμβόλια mRNA COVID, μπορεί νά προκαλούν «κ α ρ κ ί ν ο υ ς t u r b o» στούς ν έ ο υ ς !!!!!


28 Ιουλίου 2023

Οι ειδικοί βλέπουν μια αινιγματική αύξηση του καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών που φαίνεται βιολογικά διαφορετική από τους καρκίνους όψιμης έναρξης.

Ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται (https://www.nature.com/articles/s41571-022-00672-8.epdf?sharing_token=1umLnn8X8BYzX5QTMHyArtRgN0jAjWel9jnR3ZoTv0Mbf4RPi-ocNFWHJz8DUBZsAPhKJF2UqgYLHsA0Cpbtq9pHyF5VY4_JUzOCW23Ny67AuPivP2QGjseGKUadh2IPLERt0L07AH5dSEBqCheSrvp_NMPuByyxFdBZ3yftAdU%3D) ότι τα ποσοστά καρκίνου αυξάνονται εδώ και δεκαετίες και αποδίδουν την αύξηση στα ζαχαρούχα ποτά, στον τρόπο ζωής και στις διαταραχές του ύπνου, άλλοι λένε ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 έχουν προκαλέσει την εμφάνιση «καρκίνων turbo» - και οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ δεν έχουν αντιμετωπίσει το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα.

Παρ' όλο που δεν υπάρχει επίσημος ιατρικός ορισμός για αυτό που οι γιατροί αποκαλούν «καρκίνους turbo», ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως για τον ορισμό επιθετικών, ταχείας έναρξης καρκίνων ανθεκτικών στη θεραπεία - κυρίως σε νεαρά, υγιή άτομα μετά τον εμβολιασμό COVID-19. Αυτές οι περιπτώσεις συχνά παρουσιάζονται σε προχωρημένο στάδιο με μετάσταση και γρήγορα γίνονται θανατηφόρες.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτοί οι καρκίνοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, τα πρότυπα ανάπτυξής τους και η συμπεριφορά τους είναι εντελώς εκτός χαρακτήρα... Έτσι, ο καρκίνος turbo είναι κάτι που δεν υπήρχε και, ξαφνικά, είναι παντού», δήλωσε ο Δρ Ryan Cole, παθολόγος και διευθύνων σύμβουλος της Cole Diagnostics, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «American Thought Leaders» του EpochTV (https://www.theepochtimes.com/epochtv/how-humans-were-used-as-lab-rats-in-the-covid-pandemic-dr-ryan-cole-on-fragmented-mrna-spike-messages-and-the-vaccine-ego-5300734?utm).

Ο Δρ Cole δήλωσε στους Epoch Times σε μεταγενέστερη συνέντευξή του ότι παρατήρησε για πρώτη φορά μια άνοδο σε ορισμένους τύπους καρκίνων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2020 και πιστεύει ότι οι ερευνητές αρχίζουν να κατανοούν πώς συμβαίνουν αυτοί οι καρκίνοι.

«Οι γιατροί βλέπουν πολλαπλούς τύπους καρκίνων στις καθημερινές πρακτικές τους - και σε νεαρές ομάδες ασθενών όπου συνήθως δεν βλέπετε καρκίνο. Αν και η αύξηση του καρκίνου έχει αποδοθεί σε μη διάγνωση, γνωρίζετε ότι δεν οφείλεται σε χαμένες εξετάσεις, επειδή οι νέοι συνήθως δεν εξετάζονται», δήλωσε ο Δρ Cole.

Οι καρκίνοι αυξάνονται με ρυθμό πάνω από το αναμενόμενο και αμέτρητοι ιατροί και κλινικοί ιατροί σε όλο τον κόσμο το έχουν επιβεβαιώσει. Οι ασθενείς τους είναι απαλλαγμένοι από καρκίνο για χρόνια, αλλά στη συνέχεια μετά από μια αναμνηστική δόση, οι καρκίνοι «εμφανίζονται», πρόσθεσε. Αυτό που είναι μοναδικό για τους καρκίνους turbo είναι ότι δεν ανταποκρίνονται στην παραδοσιακή θεραπεία επειδή τα κύτταρα έχουν τροποποιηθεί στο μυελό των οστών και τα κύτταρα «δεν κάνουν αυτό που πρέπει».

Μελέτες και αναφορές περιπτώσεων καρκίνου μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19

Μελέτες και αναφορές περιπτώσεων διαφόρων καρκίνων μετά από εμβολιασμό mRNA βοηθούν τους ειδικούς να κατανοήσουν τους πιθανούς μηχανισμούς που μπορεί να επιτρέπουν σε αυτούς τους καρκίνους να πολλαπλασιάζονται.

Σε μια πρόσφατη βελγική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Frontiers Oncology (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10183601/), οι ερευνητές παρουσίασαν την πρώτη περίπτωση κακοήθους λεμφώματος σε ποντίκια. Το κακόηθες λέμφωμα είναι μια σπάνια ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρεται μετά από εμβολιασμό mRNA COVID-19.

Δύο ημέρες μετά τη λήψη αναμνηστικής δόσης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, ένα από τα 14 ποντίκια υπέστη αυθόρμητο θάνατο. Κατά την εξέταση, το 14 εβδομάδων ποντίκι είχε ασυνήθιστα μεγάλα όργανα και καρκινικό λέμφωμα στο ήπαρ, τα νεφρά, τον σπλήνα, την καρδιά και τους πνεύμονες. Αν και η άμεση αιτιότητα είναι περίπλοκη, οι συγγραφείς δήλωσαν ότι τα ευρήματά τους προστίθενται σε «προηγούμενες κλινικές αναφορές σχετικά με την ανάπτυξη κακοήθους λεμφώματος μετά από νέο εμβολιασμό mRNA COVID-19».

Σε ένα έγγραφο του Ιανουαρίου 2023 στο Medicina (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36676781/), οι ερευνητές παρουσίασαν την περίπτωση ενός 66χρονου άνδρα που ανέπτυξε πρησμένους λεμφαδένες 10 ημέρες μετά τη λήψη της τρίτης δόσης της Pfizer. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, ο ασθενής διαγνώστηκε με λέμφωμα μη-Hodgkin σταδίου 2 (NHL). Μια ανασκόπηση της βιβλιογραφίας βρήκε οκτώ επιπλέον περιπτώσεις NHL που αναπτύχθηκαν λίγο μετά τον εμβολιασμό COVID-19. Πέντε περιπτώσεις λεμφώματος εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό με Pfizer, μία περίπτωση μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca, μία μετά το εμβόλιο Johnson &; Johnson και μία μετά τον εμβολιασμό με Moderna.

Σε επιστολή προς τον συντάκτη τον Αύγουστο του 2022 στο Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jdv.18136), οι ιατροί περιέγραψαν δύο ασθενείς που διαγνώστηκαν με διάχυτο λέμφωμα μεγάλων Β-κυττάρων που αναπτύχθηκε από πρησμένους λεμφαδένες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer.

Οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι το διάχυτο λέμφωμα μεγάλων Β-κυττάρων «μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα» μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer και προέτρεψαν τους δερματολόγους να δώσουν προσοχή στους πρησμένους λεμφαδένες ή μάζες κοντά στο σημείο της ένεσης.

Οι πρησμένοι λεμφαδένες ή λεμφαδενοπάθεια θεωρούνται συχνή παρενέργεια του εμβολιασμού COVID-19, που παρατηρείται συχνότερα μετά την ανοσοποίηση με νέα εμβόλια mRNA COVID-19 από άλλα εμβόλια.

Η λεμφαδενοπάθεια είναι επίσης μια αναγνωρισμένη «μη σοβαρή» ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολιασμού COVID-19 που αναφέρεται στα ενημερωτικά δελτία της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης (https://www.fda.gov/media/167208/download) τόσο για τα μονοδύναμα και δισθενή εμβόλια της Pfizer όσο και για τα μονοδύναμα και δισθενή εμβόλια της Pfizer (https://www.fda.gov/media/167211/download). Ωστόσο, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ δεν έχουν αξιολογήσει εάν υπάρχει σχέση μεταξύ της λεμφαδενοπάθειας που σχετίζεται με το εμβόλιο και του καρκίνου.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του εμβολίου, οι ερευνητές δημοσίευσαν μια αναφορά περίπτωσης (https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/27876500) στο Journal of the American Medical Association (JAMA) μιας υγιούς 39χρονης γυναίκας που διαγνώστηκε με «αντιδραστική λεμφαδενοπάθεια που σχετίζεται με τον εμβολιασμό» μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer. Έξι μήνες αργότερα, διαγνώστηκε με διηθητικό καρκίνο του μαστού στο δεξί στήθος της - την ίδια πλευρά του σώματος όπου έλαβε τον εμβολιασμό της και παρουσίασε πρησμένους λεμφαδένες.

Επείγουσα ανάγκη προσδιορισμού των υποκείμενων αιτιών των καρκίνων turbo

Ο ακριβής μηχανισμός που προκαλεί τους καρκίνους turbo είναι άγνωστος και δεν είναι σαφές εάν ένας ή περισσότεροι μηχανισμοί είναι υπεύθυνοι για αυτούς τους καρκίνους, δήλωσε ο Δρ William Makis, ογκολόγος, ερευνητής καρκίνου και ακτινολόγος πυρηνικής ιατρικής.

Ο Δρ Makis παρείχε τις ακόλουθες διάφορες πιθανές υποθέσεις για το πώς τα εμβόλια mRNA COVID-19 θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνους turbo:

1. Τα τρέχοντα εμβόλια mRNA COVID-19 περιέχουν mRNA τροποποιημένο με ψευδοουριδίνη (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34805188/), το οποίο εξασθενεί ή μεταβάλλει τη δραστηριότητα βασικών πρωτεϊνών στο έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνοντας την παρακολούθηση του καρκίνου.

Όταν ενεργοποιούνται, αυτές οι βασικές πρωτεΐνες, που ονομάζονται υποδοχείς τύπου toll, μπορούν να αποτρέψουν τον σχηματισμό και την ανάπτυξη όγκων (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9012513/).

2. Ο εμβολιασμός μεταβάλλει τη σηματοδότηση των Τ-κυττάρων που προκαλεί βαθιά βλάβη στην ιντερφερόνη τύπου 1 και στην παρακολούθηση του καρκίνου (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10222767/#:~:text=Increased%20IgG4%20synthesis%20due%20to,autoimmune%20myocarditis%20in%20susceptible%20individuals.).

Τα Τ-κύτταρα, ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων, βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος να αποτρέψει τον καρκίνο. Μελέτες δείχνουν (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10222767/#:~:text=Increased%20IgG4%20synthesis%20due%20to,autoimmune%20myocarditis%20in%20susceptible%20individuals.) ότι η λήψη πολλαπλών εμβολίων αυξάνει το επίπεδο ενός συγκεκριμένου αντισώματος που ονομάζεται IgG4, προκαλώντας καταστολή των Τ-κυττάρων και της ιντερφερόνης, οδηγώντας σε αδυναμία να διατηρηθεί ο καρκίνος υπό έλεγχο, δήλωσε ο Δρ Cole στους Epoch Times.

«Ο καθένας παίρνει άτυπα κύτταρα στο σώμα του κάθε μέρα και η ύπαρξη ενός συστήματος επιτήρησης είναι σημαντική, αλλά όταν το σύστημα παρακολούθησης είναι κλειστό, αυτό επιτρέπει σε αυτά τα κύτταρα να πάνε χαμένα. Πόσο καιρό παραμένει καταπιεσμένο, κανείς δεν ξέρει, και αυτές είναι οι μελέτες που θα έπρεπε να κάνει το NIH (τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας)», δήλωσε ο Δρ Cole.

3. Η μετατόπιση του αντισώματος IgG4 που προκαλείται από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό mRNA θα μπορούσε να δημιουργήσει ανοχή για την πρωτεΐνη ακίδα και να βλάψει την παραγωγή των αντισωμάτων IgG1 και IgG3 και την παρακολούθηση του καρκίνου.

4. Η πρωτεΐνη ακίδα που παράγεται από το σώμα μετά τον εμβολιασμό mRNA COVID-19 μπορεί να επηρεάσει σημαντικές ογκοκατασταλτικές πρωτεΐνες - P53, BRCA 1 και δύο ογκοκατασταλτικά γονίδια (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7324311/).

5. Η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να επηρεάσει τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1383574222000011?via%3Dihub).

6. Το RNA από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να μεταγραφεί αντίστροφα και να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα (https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73).

7. Τα φιαλίδια Pfizer και Moderna που βρέθηκαν μολυσμένα με πλασμιδικό DNA που περιέχει πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2 μπορούν να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο γονιδίωμα (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002192581840066X#:~:text=SV40%20may%20integrate%20into%20the,be%20concentrated%20to%20high%20titer.).

8. Η παρουσία του ιού πιθήκου 40 (SV40) στο DNA που ανακαλύφθηκε στα φιαλίδια εμβολίου mRNA της Pfizer (https://www.theepochtimes.com/health/green-monkey-dna-found-in-covid-19-shots_5317587.html?utm_source=open&utm_medium=search) μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνους - κυρίως, λέμφωμα μη-Hodgkin και άλλα λεμφώματα - (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15202523/) όπως συνέβη με τα μολυσμένα με SV40 εμβόλια πολιομυελίτιδας (https://web.archive.org/web/20120106124019/https://www.cdc.gov/vaccinesafety/updates/archive/polio_and_cancer_factsheet.htm).

9. Τα εμβόλια με βάση το mRNA μπορεί να προκαλούν την απελευθέρωση ογκογονιδίων (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9672617/#:~:text=Certain%20miRNAs%20(non%2Dcoding%20RNA,trigger%20the%20occurrence%20of%20myocarditis.) - oncomiRs ή microRNAs (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9523483/), τα οποία μπορούν να ενισχύσουν ή να αναστείλουν την ανάπτυξη καρκίνου και να συμμετάσχουν σε βιολογικές διεργασίες καρκίνου, όπως πολλαπλασιασμός, μετάσταση εισβολής, αγγειογένεση, χημειοαντίσταση και ανοσολογική διαφυγή.

«Πιστεύω ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να προσδιοριστούν οι υποκείμενοι μηχανισμοί των turbo καρκίνων, επειδή, αυτή τη στιγμή, οι ογκολόγοι δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στους ασθενείς που έχουν αναπτύξει καρκίνο turbo και οι συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο προσφέρουν ελάχιστο ή καθόλου όφελος», δήλωσε ο Δρ Makis στους Epoch Times.

Ο κ. David Wiseman, ερευνητής στη φαρμακευτική, τη φαρμακολογία και την πειραματική παθολογία, δήλωσε στους Epoch Times σε ένα email ότι ούτε το Comirnaty - η πλήρως εγκεκριμένη έκδοση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer - ούτε το Spikevax της Moderna έχουν αξιολογηθεί για τη δυνατότητά του να προκαλέσει καρκίνο.

Στις 30 Μαρτίου 2023, ο κ. Wiseman και τέσσερεις άλλοι εμπειρογνώμονες υπέβαλαν ένα έγγραφο 27 σελίδων στην Επιτροπή Εθνικών Ακαδημιών (https://www.researchgate.net/publication/369755622_National_Academies_Committee_on_Review_of_Relevant_Literature_Regarding_Adverse_Events_Associated_with_Vaccines_March_30_2023_Written_material_accompanying_oral_remarks?channel=doi&linkId=642b53cd609c170a13f04264&showFulltext=true#pf15), μια ad hoc επιτροπή επιφορτισμένη με την εξέταση σχετικών ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19.

Χρησιμοποιώντας το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου (VAERS) - μια βάση δεδομένων που συνδιαχειρίζονται τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και ο FDA που χρησιμοποιείται για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων - ο κ. Wiseman και οι συνεργάτες του βρήκαν περίσσεια σημάτων καρκίνου για εμβόλια COVID-19 από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιουλίου 2023, σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια για όλα τα έτη ξεκινώντας από το 1990.

Ένα σήμα ασφαλείας υποδεικνύει ότι μια κατάσταση μπορεί να συνδέεται με ένα εμβόλιο, αλλά απαιτεί περαιτέρω ανάλυση για να επιβεβαιωθεί μια συσχέτιση.

Τα ευρήματα συμπλήρωσαν τις αναλύσεις του CDC Analogal Reporting Ratio (PRR) (https://www.theepochtimes.com/exclusive-cdc-finds-hundreds-of-safety-signals-for-pfizer-and-moderna-covid-19-vaccines_4956733.html) που ελήφθησαν μέσω αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA) που αξιολόγησε ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 29 Ιουλίου 2022.

Ένα PRR συγκρίνει αναφορές συγκεκριμένων ανεπιθύμητων ενεργειών που παρατηρήθηκαν μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 της Moderna ή της Pfizer με εκείνες μετά τον εμβολιασμό με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο ή όλα τα εμβόλια εκτός COVID-19. Η έκθεση PRR του CDC ανίχνευσε σήματα καρκίνου για καρκίνο του παχέος εντέρου, μεταστατικό καρκίνο του μαστού, μετάσταση στο ήπαρ, τα οστά, το κεντρικό νευρικό σύστημα, τους λεμφαδένες, τις μάζες του μαστού, τη χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, το λέμφωμα Β-κυττάρων και το θυλακιώδες λέμφωμα.

Ο κ. Wiseman είπε ότι είναι σαφές από τα έγγραφα του FOIA ότι το CDC γνωρίζει τις αναφορές για τον καρκίνο και δεν πρόκειται να έρθει.

«Οι κυβερνητικές υπηρεσίες γνώριζαν ότι επρόκειτο να υπάρξουν καρκίνοι με αυτά τα εμβόλια και προσπαθούσαν να το συγκαλύψουν, αλλά τα δεδομένα διαρρέουν», δήλωσε ο Δρ Cole στους Epoch Times, αναφερόμενος σε 490 σελίδες επικοινωνίας που ελήφθησαν από το NIH μέσω αιτήματος του FOIA.

Το CDC υποτίθεται ότι αναφέρει τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα - και όταν ένας παθολόγος διαγιγνώσκει ο,τιδήποτε, χρησιμοποιεί έναν κωδικό διάγνωσης και πηγαίνει στην ομοσπονδιακή βάση που αναφέρεται στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες παρακολούθησης, εξήγησε ο Δρ Cole.

"Όλα αυτά τα υποσύνολα δεδομένων θα πρέπει να είναι εύκολο να βρεθούν εάν οι υπηρεσίες αναφέρουν τι έχουν", είπε. «Θα μπορούσαμε να δούμε στατιστικές αλλαγές στη διάγνωση τα τελευταία δυόμισι χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια. Το ερώτημα είναι, γιατί άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν το κάνουν αυτό;».


ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/health/mrna-covid-vaccines-may-be-triggering-aggressive-turbo-cancers-in-young-people-experts-5375766?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-07-29&src_cmp=mb-2023-07-29&utm_medium=email&est=DnGj1N6hDXDPukbBfjZdFDaEBimUb1yU8bf%2Fi4NrTuzbcqLgud8OunpkWes%3D


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Ολοι εσεις οι οψιμοι εξυπνουληδες,να μαθετε οτι οταν υπαρχουν αποτελεσματα σε μια υποθεση,μιλαμε για αδιαμφισβητητη πραγματικοτητα.Εχω δυο νεκρους με τουρμπο καρκινο και δυο ζωντανους.Επειδη πιστευω οτι και αλλοι εχουν παραδειγματα,ας μην κανουμε πλακες.Και το κυριοτερο,επειδη το συνηθισεται δυστυχως.Οταν σας λεει ο κυνικος Μητσοτακης οτι καποια μερα θα καει το δασος[Κερκυρα]και οτι χρειαζονται δασικες εκτασεις για ΑΠΕ,το επακολουθο ειναι οι σταχτες[στο Αιγαιο να δειτε]Οταν,λοιπον σας λενε οτι το πειραμα ειναι ενα gain faction και η μεθοδος mRNA,ξεκινησε ως αντιμετωπηση καρκινου,δεν νομιζω οτι ελπιζετε για γυρο με τζτζικι και πατατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως στό τυλιχτό μέ γύρο βάζουμε τζατζίκι άν προτιμάς μέ τζιτζίκι.... είσαι εκλεκτικός θάλεγα περί ορέξεως κολοκυθόπιττα...!

      Διαγραφή

  2. ΛΙΝΟΥ ΑΚΟΥΣ???
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=lfhNuqSkaXI&t=291s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από καρκίνο δημιουργούν καί αυτοάνοσα νοσήματα, καρδιοπάθειες,
    εγκεφαλικά, μόνιμες βλάβες στό dna, κλπ...δηλαδή πάς κατά διαόλου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!