Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ἀπίστευτο; Ναί! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ; Ναί! Καί δυστοπικό...


[ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ...ΦΙΛΟΤΙΜΑ "ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ" ΠΟΥ "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ;;;;;;]


΄Οσο κι αν σας φανεί  α π ί σ τ ε υ τ ο, στην οδό Πολυλά στα Πατήσια, όπου επιχειρείται η έξωση μετά από πλειστηριασμό, της μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 800 ευρώ σε ....κοινόχρηστα, εκτός από τους Ασφαλίτες και τις Διμοιρίες των 'ΜΑΤ',


....που έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν κανένα να πλησιάσει, έφτασαν και 3 πυροσβεστικά οχήματα (!!!!!) και ακούστηκε απ' τον ασύρματο, ότι θα επιχειρήσουν να βγάλουν την κ. Δήμητρα και την κόρη της, την Μυρτώ, από το... μπαλκόνι!!!

Ναί, σέ μία χώρα που ΚΑΙΓΕΤΑΙ απ' άκρη σε άκρη και οι  πυρόπληκτοι ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ για ένα πυροσβεστικό, άνδρες της Πυροσβεστικής μέ ....τρία οχήματα (!!!!) διατέθηκαν για έξωση οικογένειας από πρώτη κατοικία.

Απίστευτο; Ναι. Και δυστοπικό.

Η κανονικότητα που περιμένατε, ήρθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!