Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Η εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού προκάλεσε 338 φορές αύξηση του καρκίνου και του AIDS



24 Ιουλίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 6,7 λεπτά

Οι ΗΠΑ είναι από καιρό ερωτευμένες με τις στατιστικές, οπότε καταγράφουν τόννους δεδομένων. Ακόμη και αν μερικές φορές εκθέτουν τις δικές τους πολιτικές ως εξαιρετικά επιβλαβείς για την υγεία. Επίσημα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού προκαλεί ανησυχητική αύξηση του αριθμού των Αμερικανών που προσβάλλονται από ασθένειες που προκαλούνται από βλάβη στο έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα νέα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός πλήρως εμβολιασμένων Αμερικανών αναπτύσσουν καρκίνο και σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). Ωστόσο, τα δεδομένα του CDC δεν δείχνουν ένα φαινόμενο που είναι μοναδικό στις Ηνωμένες Πολιτείες (https://wonder.cdc.gov/controller/datarequest/D8). Περαιτέρω στοιχεία που παρέχονται από τις κυβερνήσεις του Καναδά και του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν επίσης ότι οι εμβολιασμένοι πληθυσμοί σε αυτές τις δύο χώρες υποφέρουν επίσης από αυτή την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι μια κοινή παρανόηση ότι το AIDS προκαλείται μόνο από τον ιό HIV, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό το γεγονός και γιατί το AIDS εμφανίζεται ως αποτέλεσμα των εμβολιασμών C19 εξηγείται εδώ σε αυτό το άρθρο TKP από τις 13 Φεβρουαρίου 2022 (https://tkp.at/2022/02/13/so-erzeugen-mrna-spike-impfungen-vakzin-aids-video/).

AIDS – εκδηλώσεις και εμφάνιση

Η επίκτητη (ή δευτερογενής) ανοσοανεπάρκεια είναι μία από τις κύριες αιτίες λοιμώξεων στους ενήλικες. Αυτές οι ανοσοανεπάρκειες επηρεάζουν εν μέρει ή πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας το σώμα εύκολο στόχο για διάφορες ασθένειες και λοιμώξεις. Όταν μια ανοσολογική ανεπάρκεια επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα, το σώμα δεν μπορεί πλέον να καταπολεμήσει τα βακτήρια και τις ασθένειες (https://www.webmd.com/hiv-aids/what-to-know-secondary-immunodeficiency-disorders).

Διάφοροι παράγοντες στο περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν δευτερογενείς ασθένειες ανοσοανεπάρκειας. Μερικοί από αυτούς είναι:

  • Ακτινοβολία ή χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια δευτερογενή διαταραχή ανοσοανεπάρκειας που ονομάζεται ουδετεροπενία
  • Οι λοιμώξεις από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV) μπορούν να οδηγήσουν σε σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS)
  • Λευχαιμία, ένας καρκίνος που ξεκινά στα κύτταρα του μυελού των οστών και μπορεί να οδηγήσει σε υπογαμμασφαιριναιμία - ένας τύπος δευτερογενούς ανοσοανεπάρκειας
  • Υποσιτισμός, ο οποίος επηρεάζει έως και το 50% του πληθυσμού στις υπανάπτυκτες χώρες και καθιστά τους ανθρώπους επιρρεπείς σε λοιμώξεις του αναπνευστικού και διάρροια

Τα δεδομένα που δημοσίευσε το CDC υποδηλώνουν έντονα ότι τα εμβόλια Covid θα πρέπει επίσης να προστεθούν στη λίστα. Για μήνες, επίσημα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά υποδηλώνουν ότι οι εμβολιασμένοι πληθυσμοί αναπτύσσουν μια νέα μορφή AIDS.

Ο αριθμός των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, κατανεμημένος ανά κατάσταση εμβολιασμού, αυξήθηκε στην Αγγλία μεταξύ της εβδομάδας 51 του 2021 και της εβδομάδας 12. από το 2022 (https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-vaccine-weekly-surveillance-reports). Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών ήταν υψηλότερος μεταξύ του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού. Η μόνη εξαίρεση ήταν οι ηλικίες 18-29 ετών μόνο στην έκθεση της εβδομάδας 3 και οι κάτω των 18 ετών και στους τρεις μήνες.

Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου δεν είναι πραγματικά ένα μέτρο του εμβολίου, αλλά ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος ενός εμβολιασμένου ατόμου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

Τα στοιχεία της καναδικής κυβέρνησης δείχνουν επίσης πολλές ομοιότητες (https://tkp.at/2022/06/23/kanada-fast-9-von-10-todesfaellen-bei-geimpften-und-4-von-5-bei-dreifach-geimpften/).

Ενώ τα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά δείχνουν μόνο ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εδώ, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μεταφραστεί σε ασθένειες και καταστάσεις που σχετίζονται με το AIDS.


Τεράστια αύξηση των κρουσμάτων AIDS, σύμφωνα με στοιχεία των ΗΠΑ

Μια ανάλυση (https://expose-news.com/2023/07/20/cdc-338x-increase-cancer-covid-vaccine/) των δεδομένων του CDC δείχνει μια ανησυχητική αύξηση των ασθενειών που σχετίζονται με το AIDS. Το CDC λειτουργεί ένα σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS) στο οποίο μπορούν να αναφερθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη βάση δεδομένων εδώ (https://wonder.cdc.gov/vaers.html).

Η βάση δεδομένων περιέχει αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από όλα τα εμβόλια που διατίθενται στις ΗΠΑ που χρονολογούνται από το 1950. Μια αναζήτηση στη βάση δεδομένων για κοινές ασθένειες και λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS δείχνει τη σύνδεση. Το CDC έχει μια χρήσιμη σελίδα που απαριθμεί τις «ευκαιριακές λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS», τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ (https://www.cdc.gov/hiv/basics/livingwithhiv/opportunisticinfections.html).

Ακολουθεί ένας κατάλογος των ασθενειών που χαρακτηρίζονται επίσημα ως «καρκίνοι που καθορίζουν το AIDS» (https://www.cedars-sinai.org/health-library/diseases-and-conditions/a/aids-related-cancers.html:

  • Σάρκωμα Kaposi
  • Επιθετικό λέμφωμα μη Hodgkin Β-κυττάρων (NHL)
  • Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Υπάρχει ένας απίστευτα μακρύς κατάλογος ασθενειών που σχετίζονται με το AIDS, όπως:

  • Καρκίνοι που καθορίζουν το AIDS
  • Λοίμωξη από έρπητα
  • Επίκτητες ανοσολογικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας
  • Εγκεφαλοπάθεια (ασθένεια του εγκεφάλου που σχετίζεται με το AIDS)
  • Βακτηριακές/μυκητιασικές λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS (καντιντίαση, κοκκιδιοειδομυκητίαση, κρυπτοκόκκωση)
  • Σήψη
  • Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα δεν συνδέονται επίσημα με το AIDS. Ωστόσο, είναι αυτοάνοσες ασθένειες που προκύπτουν από επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος στην καρδιά. Και δεδομένου ότι αυτές οι δύο καταστάσεις είναι από τις μόνες παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του Covid που δημοσιεύθηκαν από τις αρχές φαρμάκων, αξίζουν προσεκτικότερο έλεγχο.

Μια αναζήτηση για καρκίνους που καθορίζουν το AIDS που έχουν αναφερθεί ως παρενέργειες των εμβολίων αποκαλύπτει μια ξαφνική άνοδο από το 2021. Τα δεδομένα του CDC δείχνουν τεράστια αύξηση των αναφορών το 2021 και το 2022, με τη συντριπτική πλειοψηφία να αποδίδεται σε εμβολιασμούς Covid.

Ο μέσος αριθμός καρκίνων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν ως παρενέργειες εμβολίων μεταξύ 2000 και 2020 είναι 21,3.

Ο συνολικός αριθμός καρκίνων που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν ως παρενέργειες το 2021 ήταν 430.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1919%.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν αναφέρονται όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο VAERS. Στην πραγματικότητα, το CDC έχει παραδεχτεί ότι μόνο το 1 έως 10% των παρενεργειών αναφέρονται πραγματικά στο σύστημα. Ωστόσο, μια λαμπρή ανάλυση από την Jessica Rose, Ph.D., εκτιμά ότι ο αριθμός των μη αναφερόμενων περιπτώσεων είναι τουλάχιστον 41,3 (https://tkp.at/2021/08/29/massive-unterfassung-von-nebenwirkungen-und-todesfaellen-nach-impfungen/.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων AIDS που αναφέρθηκαν ως παρενέργειες ενός εμβολίου μεταξύ 2000 και 2020 είναι 31.

Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων AIDS που αναφέρθηκαν ως παρενέργειες το 2021 ήταν 386.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια συγκλονιστική αύξηση της τάξης του 1145%.

Τα δεδομένα δείχνουν επίσης τον αριθμό των λοιμώξεων/επιπλοκών έρπητα που αναφέρθηκαν στο VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών Covid. Παρουσιάζουν άλλη μια τεράστια αύξηση το 2021 και το 2022.

Ο μέσος αριθμός λοιμώξεων από έρπητα που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητη ενέργεια σε εμβόλιο μεταξύ 2000 και 2020 είναι 926.

Ο συνολικός αριθμός λοιμώξεων από έρπητα που αναφέρθηκαν ως παρενέργειες το 2021 ήταν 18,336.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1880%.

Μια ανασκόπηση των δεδομένων δείχνει ότι υπήρξε επίσης μια απότομη αύξηση στον αριθμό των περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που αναφέρθηκαν στο VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια.

Η εγκεφαλοπάθεια είναι το αποτέλεσμα βλάβης στον εγκέφαλο και είναι επίσης γνωστή ως σύμπλεγμα AIDS-άνοιας.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητη αντίδραση σε εμβόλιο μεταξύ 2000 και 2020 είναι 39,6.

Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων εγκεφαλοπάθειας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 745.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 1781%.

Ο αριθμός των λοιμώξεων από καντιντίαση, κοκκιδιοειδομυκητίαση και κρυπτοκόκκωση που αναφέρθηκαν στο VAERS αυξήθηκε κατά 2021% το 2447 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μέσο όρο.

Ο μέσος αριθμός δυνητικά θανατηφόρων περιπτώσεων σήψης που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητη αντίδραση σε εμβόλιο μεταξύ 2000 και 2020 είναι 75.

Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων σήψης που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 1593, σημειώνοντας αύξηση κατά το 2024.

Ο μέσος αριθμός περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητη ενέργεια σε εμβόλιο μεταξύ 2000 και 2020 είναι 46.

Ο συνολικός αριθμός των επίκτητων ανοσολογικών διαταραχών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες το 2021 ήταν 15.555.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 33,715%.

Πενήντα ένα τοις εκατό όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν από το 2000 αναφέρθηκαν το 2021.

Ενώ τα στοιχεία για το 2

022 δεν είναι ακόμη πλήρη, δείχνουν ότι ένα άλλο 16% έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής φέτος.

Η ανάλυση των επίσημων στοιχείων από διάφορες κυβερνήσεις δείχνει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι άρρωστοι με ασθένειες που σχετίζονται με το AIDS.

Οι ασθένειες και οι λοιμώξεις που σχετίζονται με το AIDS που αναφέρθηκαν στο VAERS αυξήθηκαν μεταξύ 1145% και 33,715% το 2021 μετά την εισαγωγή του εμβολιασμού κατά του Covid.

ImpfinCC BY-SA 3.0, μέσω Wikimedia Commons


ΠΗΓΗ: https://i0.wp.com/tkp.at/wp-content/uploads/2023/07/Corona_Impfung_Impfbus_Feuerwehr_Hannover.jpg?fit=1024%2C775&ssl=1


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Τεκμηριωμένη πληροφόρηση για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια. Δυστυχώς όμως το περιεχόμενο είναι λυπηρό για τους συνανθρώπους μας που εξαπατήθηκαν. Οι πωλιτικοι και οι ιατροί έχουν ποινική ασυλία, φρόντισαν άλλωστε. Όμως δεν έχουν ασυλία στα αστικά δικαστήρια. Κατάθεση αγωγών μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση σε βάρος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!