Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Γιατί αλλάζουν ξαφνικά οι προσωπικότητες των ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό COVID;



Σε αυτό το βίντεο, οι ειδικοί εξηγούν πώς οι «ενέσεις» του mRNA όχι μόνο προκαλούν σωματική βλάβη στα όργανα, αλλά και πώς βλάπτουν τα μικρά τριχοειδή αγγεία στον εγκέφαλο, παρακάμπτουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τελικά οδηγούν σε μαζικές αλλαγές προσωπικότητας. Συζήτησαν επίσης πώς οι ενέσεις mRNA κυριολεκτικά σπάνε τη θέληση ορισμένων από αυτούς που τις έλαβαν.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διεθνούς Επιτροπής Διερεύνησης Εγκλημάτων (ICIC) (https://icic.law/en/) που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα. Ο δικηγόρος Δρ Reiner Fuellmich (https://icic.law/en/dr-reiner-fuellmich/) πήρε συνέντευξη από τον καθηγητή Δρ Sucharit Bhakdi (https://www.chelseagreen.com/writer/sucharit-bhakdi-md/) , την καθηγήτρια Δρ Karina Reiss (https://www.chelseagreen.com/writer/karina-reiss-ph-d/), την Δρ Naomi Wolf (https://dailyclout.io/our-story/) και τον Δρ Peter R. Breggin (https://breggin.com/article-detail/post_detail/brief-bio).


Ο καθηγητής Bhakdi και η σύζυγός του καθηγήτρια Reiss μίλησαν για τις επιπτώσεις της νέας τεχνολογίας «εμβολίου» mRNA, η οποία σύμφωνα με το σχέδιο των υποστηρικτών – το σχέδιο του Μr. Global – θα γίνει το μόνο διαθέσιμο «εμβόλιο» στο μέλλον και θα αντικαταστήσει τα συμβατικά εμβόλια – όπως αυτά για την ιλαρά, τη γρίπη κ.λπ.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf εξηγεί πώς μοιάζει το σπάσιμο της θέλησης των ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό στην πραγματική ζωή. Και ο ψυχίατρος Δρ Peter Breggin μεγέθυνε τους ανησυχητικούς παραλληλισμούς των επιδράσεων του mRNA στο ανθρώπινο μυαλό με τις επιπτώσεις της λοβοτομής, η οποία αφήνει την εκστρατεία «εμβολιασμού» πέρα από κάθε αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα πιο βάναυσα, πραγματικά άγρια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν ποτέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη λοβοτομή μόνο από την ταινία «One Flew Over the Cuckoo's Nest», αν και η κρίση του Covid αποκάλυψε ότι τίποτα δεν παραμένει πολύ απειλητικό ή ανατριχιαστικό για να σχεδιαστεί και να συμπεριληφθεί από την Big Pharma σε προϊόντα που προορίζονται για ένεση σε μαζικούς πληθυσμούς υπό την ετικέτα ενός «εμβολίου».

Αυτό το βίντεο περιλαμβάνει λεπτομέρειες και εικόνες που ορισμένοι θεατές δεν θα αισθάνονται άνετα να παρακολουθήσουν. Αλλά είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε και να καταλαβαίνουμε τι κάνει αυτή η ένεση mRNA στο σώμα και το μυαλό εκείνων που τα έκαναν. Μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι που έλαβαν αυτές τις ενέσεις δεν μπορούν πλέον να προσεγγιστούν από εμάς – τους μη μολυσμένους με mRNA.


(βίντεο εντός του συνδέσμου: ICIC: Ξαφνική αλλαγή; Αλλαγές προσωπικότητας μετά από ένεση mRNA, 14 Νοεμβρίου 2022 (1 ώρα και 41 λεπτά))

Το παραπάνω βίντεο είναι ενσωματωμένο από το Rumble. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Rumble, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ΕΔΩ (https://video.icic-net.com/w/42W6eytcy6xgckk1v5vxDy).


ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/07/29/why-do-peoples-personalities-change-following-covid-vaccination/V


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Είναι απλό, διότι ό άνθρωπος
    διαβολοποιείται μέ τά μπόλια αυτά, αλλοιώνεται ή υπόστασή του, αλλάζει τό κατ'εικόνα ΚΑΙ τό καθ'ομοίωση πού τόν έπλασε Ο Παντοδύναμος καί μοιάζει πλέον σωματικά καί ψυχικά
    -- πνευματικά μέ τόν Σατανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφαίος οικονομολόγος: Τραπεζίτες Κεντρικών Τραπεζών σχεδιάζουν εμφυτεύσιμα ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (CBDCs) για τοποθέτηση «κάτω από το δέρμα σας»

    https://enromiosini.gr/arthrografia/koryfaios-oikonomologos-trapezites-kentrikon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!