Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

«Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ προπονητής μας Θ. ΒΛΑΧΟΣ καί ορισμένοι ελεεινοί...»

 Michalis Kotsakos 


Ο ΑΞΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ-ΠΑΤΟΥΛΗΣ 
O Θόδωρος Βλάχος, ο τεράστιος προπονητής της ομαδάρας της εθνικής πόλο, ζήτησε συγνώμη δακρύζοντας για την λάθος εκτίμηση που έκανε μέσα στην ένταση του τελικού ζητώντας 'τάιμ άουτ', ενώ οι πολίστες έφευγαν στην αντεπίθεση. 


Από την άλλη υπάρχουν οι Μηταράκης και ο Πατούλης. Ο ένας (Μηταράκης) την ώρα που η αστυνομία (της οποίας είναι πολιτικός προϊστάμενος) αγωνιωδώς μετείχε στην προσπάθεια να εκκενωθεί η Νέα Αγχίαλος έκανε διακοπές σε σκάφος στην Πάτμο. 

Ο άλλος (Πατούλης) την ημέρα που η χώρα ήταν σε εθνικό πένθος χόρευε ζειμπέκικο υπό τους ήχους της Στανίση. 

Και το χειρότερο είναι ότι οι Μηταράκης και Πατούλης μέσω κύκλων τους διέρρευσαν διάφορες τρισάθλιες δικαιολογίες για να τους σιχαθούμε περισσότερο.

Η διαφορά του κ. Βλάχου (ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) με τους ελεεινούς Μηταράκη και Πατούλη είναι ότι ο ένας έχει ενσυναίσθηση και συνείδηση, ενώ οι άλλοι δύο είναι... χοίροι με ανθρώπινη μορφή.

Επιτέλους έφτασε η ώρα να αναγνωρίσουμε τις αξίες και τους πραγματικούς άξιους όπως ο κ. Βλάχος και όχι τους κάθε Μηταράκηδες και τους κάθε Πατούληδες. 

Ο Βλάχος μας προσφέρει ελπίδα, οι άλλοι μόνο μαυρίλα. Ίσως έφτασε η ώρα να τους μαυρίσουμε κι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!