Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ο ΕΒΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ω Δ Η Σ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ καί ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ, της ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ καί της ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !– 'ΣΤΟΠ' ΣΤΟΝ Ε Π Ο Ι Κ Ι Σ Μ Ο, από 1.000 καί ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ τήν ΕΓΝΑΤΙΑ Οδό! – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 'ΒΙΝΤΕΟ' ! ! !

 


Αλεξανδρούπολη τώρα. 

Διαμαρτυρία εναντίον της

λαθρομεταναστεύσεως του

 Έβρου. 

Βγήκε ο κόσμος στους δρόμους, για να

 διαμαρτυρηθεί για τους διακινητές που οδηγούν σε

 αντίθετα ρεύματα οδικής κυκλοφορίας που

 προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα σε πολίτες.

Αλεξανδρούπολη. 

Βγήκαν και οι μαύρες σημαίες!

Πάνω από 1.000 άτομα στην πορεία

 διαμαρτυρίας στην Αλεξανδρούπολη!

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη

 

Σε αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στα διόδια του Αρδανίου προχώρησαν εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, ζητώντας λήψη μέτρων για τους δολοφόνους λαθροδιακινητές.

Μετά τον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στις Φέρες και παρ΄ότι δεν προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό, αποφασίστηκε με την προτροπή πολλών να κατευθυνθούν στην Εγνατία Οδό και να την αποκλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τελικά ο αποκλεισμός στο ύψος των διοδίων του Αρδανίου, κράτησε περίπου 15 λεπτά και μάλιστα σχηματίστηκαν ουρές στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, αφού υπήρχαν και παρά πολλοί εκδρομείς από τον υπόλοιπο Έβρο, αλλά και την Τουρκία, που ερχόταν για Σαββατοκύριακο στην πόλη.

Ο αποκλεισμός έκλεισε με τον Εθνικό

 Ύμνο, που έψαλλαν όλοι μαζί.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f-%ce%95%ce%92%ce%a1%ce%9f%ce%a3-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%9a%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%95%ce%93%ce%91%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%a9%ce%94%ce%97%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!