Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ο Έλληνας που ΕΦΑΓΕ ο στρατός του Αντίχριστου, οι ΟυκρανοΝΑΤΟικοί ναζήδες, ήταν π ο λ ύ τ ε κ ν ο ς πατέρας 5 παιδιών, βαθιά θρησκευόμενος. Μέ πρωτοβουλία του γιά α’ φορά μεταφέρθηκαν γιά ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ στήν Ρωσία, λείψανα του Αγ. Δημητρίου, από τήν Θεσσαλονίκη!

 



Ο Έλληνας Σίμος Παναγιωτίδης, που έφαγε ο στρατός του Αντίχριστου οι ΟυκρανοΝΑΤΟικοί ναζήδες ήταν πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών βαθιά θρησκευόμενος, ήταν ο άνθρωπος που με πρωτοβουλία του για α’ φορά μεταφέρθηκαν για προσκύνηση στήν Ρωσία λείψανα του Αγ. Δημητρίου από τη Θεσσαλονίκη, γιος πολιτικού πρόσφυγα που γεννήθηκε στη Τασκένδη. 


Εκπρόσωπος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας στις περιοχές DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023. 

Ήταν ο επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας του IOPS στην Ελλάδα ενώ ήταν κύρια φιγούρα στο Κανάλι Telegram από τον διοικητή των ειδικών δυνάμεων Akhmat, ήρωα της Ρωσίας, στρατηγό Apti Alaudinov.

Ο Σίμος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1973 στην Τασκένδη. Ήταν Έλληνας στην εθνικότητα.

Το 1975, μαζί με τους γονείς του, επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου αποφοίτησε από το λύκειο και έλαβε ανώτερη εκπαίδευση στον τομέα της μακροοικονομίας και των διεθνών σχέσεων.

Το 2006, ήταν ο διοργανωτής μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την υποστήριξη των παιδιών που επέζησαν από την τραγωδία στο Μπεσλάν, καθώς και των συγγενών που έχασαν τους αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης. 300 άτομα από τα θύματα στάλθηκαν να ξεκουραστούν στην Ελλάδα με έξοδα της φιλανθρωπικής βοήθειας του Σίμου Παναγιωτίδη.

Το 2008 οργάνωσε την πρώτη στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας μεταφορά στη Ρωσία των ιερών λειψάνων του Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου της Θεσσαλονίκης.

Το 2009 έγινε πλήρες μέλος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας.

Το 2011 δημιουργήθηκε το ελληνικό παράρτημα του ΙΟΠΣ του οποίου ήταν επικεφαλής.

Την άνοιξη του 2022, ο Σίμος Παναγιωτίδης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της καρδιάς του, πήγε εθελοντής στην περιοχή επιχείρησης NWO.

Οργάνωσε και πραγματοποίησε παραδόσεις ανθρωπιστικής βοήθειας σε στρατιώτες πρώτης γραμμής και πολίτες του Ντονμπάς. Συνεργάστηκε ενεργά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Christian Mercy» και περιφερειακά παραρτήματα του ΙΟΠΣ. Πάντα συναντούσε και συνόδευε προσωπικά αντιπροσωπείες, λάμβανε φορτία, παρέδιδε ανθρωπιστική βοήθεια σε στρατιωτικό προσωπικό.

Ήταν Ιππότης του Τάγματος του Θάρρους, είχε πολλά δημόσια βραβεία.

Ο Σίμος ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, πατέρας 5 παιδιών, τρυφερός σύζυγος και αληθινός φίλος. Έλληνας στην εθνικότητα, ήταν πραγματικός πατριώτης της Ρωσίας.


5 σχόλια:

  1. Σπάνια στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους αλλά και τον Θεό.Ειναι πραγματικά συγκλονιστικό.Ο Θεός να τον έχει στην αγκαλιά Του .Μου άρεσε αυτό που γράψατε στο σχόλιο σας για τον στρατό του αντιχρίστου που όντως είναι ο αντίχριστος αυτοπροσώπως, καί όχι τύπος αντιχρίστου Γι'αυτό έχουν ριζικά αλλάξει τα πάντα με τον χειρότερο τρόπο στη ζωή μας . Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης που με λαχτάρα τον περιμένη η νέα τάξη Η Παναγία να είναι βοηθός κα προστάτης μας στους χαλεπους αυτούς καιρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοτώθηκε για την δόξα ενός πολυφυλετικού κρατους που αποτελείται απο 25% μουσουλμάνους, το κυβερνούν εβραίοι (με πρώτο τον Σαλόμοβιτς) και είναι κολλητοί με τα μεμέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/himara1/videos/837683064660451/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!