Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Όχι, ο Πούτιν ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το 5G. Συγγνώμη γι' αυτό. Και λυπάμαι πολύ που πρέπει να πληκτρολογήσω αυτό


Ο διάσημος πύργος 5G του Mikulov. Μέσα στον πύργο υπάρχει κρασί.


Edward Slavsquat

8 Αυγούστου 2023


Μερικοί άνθρωποι δεν αγαπούν το 5G, επειδή τα ισχυρά ραδιοκύματά του (ή ο,τιδήποτε άλλο. Δεν είμαι επιστήμονας) θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τις αγαπημένες μας κυβερνήσεις για να εγκαινιάσει το Skynet και να δολοφονήσει όλα τα πουλιά - ή έτσι ισχυρίζονται ορισμένοι.

Και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη στον ανταποκριτή σας στη Μοραβία ότι μερικοί άνθρωποι εξέφρασαν χαρά και ευγνωμοσύνη όταν εμφανίστηκε μια «έκθεση» που ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε το 5G και διέταξε τον στρατό να διαλύσει όλους τους πύργους 5G στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το εν λόγω «ρεπορτάζ» προέρχεται από το Real Raw News, το οποίο φημίζεται για τη έγκυρη δημοσιογραφία του. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από αυτό το πολύ σοβαρό και γεμάτο γεγονότα άρθρο που κοινοποιήθηκε 1 τρισεκατομμύριο φορές στο Facebook, αποδεικνύοντας πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι ο Πούτιν διεξάγει έναν 5D σκιώδη πόλεμο εναντίον του 5G (https://realrawnews.com/2023/08/putin-bans-5g-across-russia-destroys-all-towers/):

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο έρχονται χάρη στον πράκτορα της FSB Andrei Zakharov, ο οποίος το 2022 παρείχε στο Real Raw News τους πραγματικούς λόγους πίσω από την ειδική επιχείρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία - για να απαλλάξει την Ανατολική Ευρώπη από ξένα Biolabs, κυκλώματα παιδεραστίας και εργαστήρια αδρενοχρωμίου. Αυτές οι μάχες εξακολουθούν να δίνονται.

Πρόκειται για τον ίδιο κ. Zakharov, επικεφαλής της τρομακτικής Διεύθυνσης Πραγματικότητας και Ωμότητας της FSB, ο οποίος ενημέρωσε το Real Raw News - και μόνο το Real Raw News, το οποίο είναι πολύ πραγματικό και εξωφρενικά ωμό - ότι ο Πούτιν κατέστρεψε όλα τα εμβόλια θρόμβων COVID στη Ρωσσία και εκτέλεσε τους επιστήμονες που τα εφηύραν. Ο ανταποκριτής σας στη Μοραβία έγραψε γι' αυτόν τον Πραγματικό και Ωμό Game Changer. Ίσως θυμάστε:

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Πούτιν αντιπαθεί τους θρόμβους;

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://edwardslavsquat.substack.com/p/why-do-people-think-putin-dislikes)



Πληκτρολογώ στο "pad" μου στην περιοχή της Νότιας Μοραβίας, και όμως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι με επιτραπέζιους υπολογιστές που δεν περιπλανιούνται στους λόφους της περιοχής της Νότιας Μοραβίας και μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο με την άνεσή τους, αλλά και με κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι ο Πούτιν κατέστρεψε όλους τους πύργους 5G;

Άρα γε, αυτά τα άτομα αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ το Game-Changer; Άρα γε, δεν σκέφτηκαν ότι αν ο Πούτιν ανατίναζε όλους τους πύργους 5G, θα υπήρχαν πολλές, πολλές ειδήσεις σχετικά με αυτό;

Ήξεραν ότι υπάρχουν χάρτες (https://www.nperf.com/en/map/5g) που δείχνουν τα δίκτυα 5G στη Ρωσσία; Δείτε, το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας διαθέτει 5G (https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.telecompaper.com/news/beeline-covers-sheremetyevo-airport-with-5g-ready-network--1409140&ved=2ahUKEwjomo3d4cyAAxUvnf0HHVGECGsQFnoECCoQAQ&usg=AOvVaw30qXM7HO4QQ30xBOGwNsqR). Είναι ένα πολύ φανταχτερό αεροδρόμιο.

Ναι, η ανάπτυξη του 5G στην Ρωσσία έχει συναντήσει εμπόδια λόγω των κυρώσεων. Αλλά αν η Μόσχα είναι τώρα οι καλύτεροι φίλοι με το Πεκίνο που υπήρξαν ποτέ, αμφιβάλλω σοβαρά ότι η Ρωσσία θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της για το 5G. Αλλά αυτή είναι μόνο η προσωπική μου άποψη. Ποιος ξέρει; Αύριο ολόκληρο το διαδίκτυο θα μπορούσε να εκραγεί - και δεν θα ήταν υπέροχο;

Εν τω μεταξύ: Ο Πούτιν δεν απαγόρευσε το 5G. Υπάρχουν δίκτυα 5G στη Ρωσσία.

Θα ήθελα απλώς να μάθω γιατί ένα Χόμπιτ που κοιμάται κάτω από δέντρα στην περιοχή της Νότιας Μοραβίας πρέπει να το επισημάνει αυτό;

Δεν έχει σημασία. Να έχετε μια λαμπρή Τρίτη, φίλοι του διαδικτύου.


Τα λέμε ξανά την Πέμπτη. Νομίζω.

ΠΗΓΗ: https://edwardslavsquat.substack.com/p/no-putin-did-not-ban-5g-sorry-about


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!