Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Η Μεγάλη Επαναφορά, η Επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης & το «Παγκόσμιο Βράσιμο»: Αποκαλύπτοντας το μυστικό σχέδιο μείωσης του πληθυσμού - Είστε εσείς το αποτύπωμα άνθρακα που θέλουν να εξαλείψουν;


Ένα ανατριχιαστικό σχέδιο έχει αποκαλυφθεί που θα πρέπει να σας σοκάρει μέχρι τον πυρήνα σας.

Για δεκαετίες, οι παγκόσμιες δυνάμεις ενορχηστρώνουν μια στρατηγική μείωσης του πληθυσμού, κρυμμένη κάτω από το πρόσχημα των κρίσεων δημόσιας υγείας, της οικονομικής αστάθειας και των περιβαλλοντικών ανησυχιών.

Τώρα, με την αυγή της επανάστασης της τεχνητής νοημοσύνης, που αναφέρεται ευφημιστικά ως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση από τον Klaus Schwab, ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ανησυχητικό μέλλον.


Με την τεχνητή νοημοσύνη έτοιμη να αντικαταστήσει τη χαμηλόμισθη εργασία, το κάποτε απαραίτητο ανθρώπινο εργατικό δυναμικό ξαφνικά παρουσιάζεται ως ο κακός σε ένα λεγόμενο περιβαλλοντικό έπος που έχει βαφτιστεί με πολλά ονόματα:

«Υπερθέρμανση του πλανήτη», «Κλιματική Αλλαγή» και τώρα ακόμη και «Παγκόσμιος βρασμός» όπως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε εξωφρενικά στον κόσμο στις 27 Ιουλίου 2023 (https://www.un.org/sg/en/content/sg/speeches/2023-07-27/secretary-generals-opening-remarks-press-conference-climate) όταν ψευδώς διακήρυξε -

«Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Είναι τρομακτικό. Και είναι μόνο η αρχή.

«Η εποχή της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει τελειώσει. Η εποχή του παγκόσμιου βρασμού έφτασε.

"Ο αέρας δεν αναπνέεται"

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ António Guterres έκανε εναρκτήριες παρατηρήσεις σε συνέντευξη Τύπου για το κλίμα.
Πηγή (https://www.un.org/sg/en/content/sg/speeches/2023-07-27/secretary-generals-opening-remarks-press-conference-climate)

Αλλά η αλήθεια είναι ότι η υποτιθέμενη κρίση της κλιματικής αλλαγής είναι απλώς ένα άλλο γρανάζι σε μια κρυφή ατζέντα μείωσης του πληθυσμού, επιδέξια κατασκευασμένη από τις δυνάμεις που υπάρχουν.

Και το μόνο αποτύπωμα άνθρακα που θέλουν να εξαλείψουν, είστε εσείς.

Προετοιμαστείτε καθώς μπαίνουμε στην καρδιά αυτής της ανατριχιαστικής αφήγησης, πλοηγούμενοι στον λαβύρινθο δυσοίωνων προβλέψεων, άκρως απόρρητων εγγράφων, στρατηγικών πολιτικών και της αφήγησης για την κλιματική αλλαγή που αποτελεί μέρος ενός ανησυχητικού μεγάλου σχεδιασμού».

Ενότητα 1: Ένας κόσμος που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και η αδιανόητη πρόταση

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) γίνεται πανταχού παρούσα, υποσχόμενη ένα μέλλον ατελείωτων δυνατοτήτων. Αλλά θα μπορούσε να υπάρξει μια σκοτεινή ανατροπή;

Φανταστείτε αυτό:

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να εξελίσσεται, εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν θα χρειάζονται πλέον για καθημερινές εργασίες που έχουν πληρώσει χαμηλούς μισθούς από το σχεδιασμό.

Στην πραγματικότητα θα γίνουν «άχρηστοι τρώγοντες».

Και το κατεστημένο δεν πρόκειται να πληρώσει για να ζήσουν, οπότε αντ' αυτού, ένα σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες που περιλαμβάνει σκόπιμα την περικοπή του ανθρώπινου πληθυσμού

Καλώς ήρθατε σε μια ανατριχιαστική αλήθεια που μας βυθίζει βαθιά σε ένα υπογάστριο ανησυχητικών προβλέψεων και απόκοσμων μοτίβων που δεν θα βρείτε να αναφέρονται στο BBC News.

Ενότητα 2: Ο Χρησμός της Καταστροφής – Πρόβλεψη Μείωσης του Πληθυσμού του Deagel

Το Deagel.com, είναι μια σκοτεινή διαδικτυακή οντότητα γνωστή για τα εξαντλητικά δεδομένα της σχετικά με τις στρατιωτικές δυνατότητες και τις προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού για το 2025.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι πρόσφατα ευρήματα συνδέουν το Deagel άμεσα με σημαντικούς παίκτες στην παγκόσμια σκηνή: την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) και το Ίδρυμα Rockefeller.

Οι αποκαλυπτικές προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού του Deagel για το 2025 προβλέπουν σημαντική μείωση του πληθυσμού σε διάφορες χώρες, προκαλώντας ανησυχία δεδομένων των τρεχόντων δεδομένων υπερβολικής θνησιμότητας που καταγράφονται σε όλο τον κόσμο.

Η [διαβόητη] πρόβλεψη Deagel (https://web.archive.org/web/20200629112402/http://www.deagel.com/country/forecast.aspx) για το 2025 αφαιρέθηκε από τον ιστότοπό τους κάποια στιγμή το 2020. Ωστόσο, χάρη στο Wayback Machine / Internet Archive (https://web.archive.org/web/20200629112402/http://www.deagel.com/country/forecast.aspx), είμαστε σε θέση να δούμε τις αρχικές προβλέψεις πριν ανακαλυφθούν από κριτικούς στοχαστές.

Το 2020, το Deagel προσέφερε μια σειρά από εντυπωσιακές προβλέψεις: μέχρι το 2025, προέβλεπαν ότι ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου θα συρρικνωθεί κατά ένα εντυπωσιακό 77,1%.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν πολύ πίσω με προβλεπόμενη μείωση 68,5%. Η Γερμανία προβλεπόταν να δει μείωση 65,1%, ενώ η Αυστραλία αναμενόταν να δει μείωση του πληθυσμού κατά 34,6%. Αυτές οι προβλέψεις υπογράμμισαν επίσης σημαντικές μειώσεις σε πολλά άλλα δυτικά έθνη.

                                   Πηγή: https://nobulart.com/deagel-2025-forecast-resurrected/


Μια πλήρης λίστα των αρχικών αποκαλυπτικών προβλέψεων μείωσης του πληθυσμού του Deagel μπορεί να προβληθεί εδώ (https://nobulart.com/deagel-2025-forecast-resurrected/).

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δρ Edwin A. Deagle Jr., ο οποίος πέθανε στις 16 Φεβρουαρίου 2021, είναι ο επιβεβαιωμένος ηγέτης που οι αρχές θα ήθελαν να πιστεύετε ότι βρίσκεται αποκλειστικά πίσω από το Deagel.com.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Δρ Edwin υπηρέτησε ως βοηθός του Υπουργού Άμυνας και του Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας. Ήταν επίσης Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων για το Ίδρυμα Rockefeller, έναν παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό με επιρροή.

Ωστόσο, αποχαρακτηρισμένα έγγραφα (https://www.cia.gov/readingroom/search/site/deagle), που κυκλοφόρησαν μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, αποκαλύπτουν την επικοινωνία του Deagle με τον τότε διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, Stansfield Turner, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε σχέση με την κορυφή της CIA.

Ένα έγγραφο, με ημερομηνία 1977, αναφέρεται με ενδιαφέρον σε ένα γεγονός που περιγράφεται ως «το πιο σημαντικό στον τομέα των πληροφοριών από το 1947».




Πηγήhttps://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP05S00620R000200470061-2.pdf
Η πλήρης επιστολή προς τον τότε διευθυντή της CIA Stansfield Turner από τον Δρ Edwin A. Deagle Jr., τον Αναπληρωτή Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων για το Ίδρυμα Rockefeller


Deagle (https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP05S00620R000200470050-4.pdf)
Jr., Αναπληρωτής Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων για το Ίδρυμα Rockefeller από τον τότε διευθυντή της CIA Stansfield Turner

Η CIA έχει δημοσιεύσει 23 άρθρα του FOIA (https://www.cia.gov/readingroom/search/site/deagle) σχετικά με τον Δρ Deagle, το Ίδρυμα Rockefeller, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και τον πρώην διευθυντή της CIA.

Αυτές οι πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι το Deagel.com δεν είναι μια επιχείρηση ενός ατόμου, αλλά μάλλον μια συντονισμένη προσπάθεια από βασικά συστατικά του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συμπλέγματος των ΗΠΑ - δηλαδή τη CIA, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και το αινιγματικό Ίδρυμα Rockefeller.

Αυτές οι συνδέσεις προσδίδουν μια ανησυχητική βαρύτητα στις ζοφερές προβλέψεις του Deagel για μείωση του πληθυσμού. Εγείρει ένα ερώτημα που θα πρέπει να προκαλέσει ρίγη στη σπονδυλική σας στήλη: Γιατί ένας οργανισμός, συνυφασμένος με τις δομές εξουσίας του κόσμου, να προβλέψει ένα τόσο ανατριχιαστικό μέλλον;

Ενότητα 3: Το φάντασμα του Kissinger και η στρατηγική μείωσης του πληθυσμού

Αναφερόμενος σε ένα υπόμνημα που γράφτηκε από τον στρατηγό Taylor, το 1973, ο στρατηγός Draper και οι συνάδελφοί του παρουσίασαν τις απόψεις τους ότι η πληθυσμιακή έκρηξη στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν αποτελούσε μόνο απειλή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην οικονομία και την ανάπτυξη αυτών των χωρών, αλλά επίσης, πιο θεμελιωδώς, αποτελούσε κίνδυνο για τα πολιτικοστρατιωτικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και η σκιά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Henry Kissinger πλανάται πάνω από αυτή τη συζήτηση. Ήταν υπό την επιστασία του που σχεδιάστηκε το Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200 (NSSM 200), κοινώς γνωστό ως «Έκθεση Kissinger».



Η έκθεση, που διατυπώθηκε το 1974, αντιπροσώπευε μια σεισμική αλλαγή στην αμερικανική εξωτερική πολιτική, τοποθετώντας τον έλεγχο του πληθυσμού στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής ασφαλείας της. Ο δεδηλωμένος στόχος του ήταν να αντιμετωπίσει την αύξηση του πληθυσμού στον αναπτυσσόμενο κόσμο, αλλά οι μηχανορραφίες πίσω από αυτό ήταν αναμφισβήτητα πολύ πιο απειλητικές.

Το NSSM 200 εντόπισε 13 χώρες που θεωρήθηκαν ιδιαίτερα προβληματικές λόγω του ταχέως αυξανόμενου πληθυσμού τους. H έκθεση υποστήριξε μέτρα ελέγχου του πληθυσμού και υποστήριξε ακόμη και την ιδέα της χρήσης τροφίμων ως όπλου για την επιβολή τέτοιων μέτρων, δίνοντας μια ματιά σε μια ανησυχητική νοοτροπία.

Μια πλήρης ανάλυση της έκθεσης Kissinger μπορεί να διαβαστεί εδώ (https://expose-news.com/2023/07/26/us-gov-policy-to-depopulate-the-world/).

Πηγή: https://expose-news.com/2023/07/26/us-gov-policy-to-depopulate-the-world/

Το NSSM 200 και οι ανατριχιαστικές επιπτώσεις του μας κάνουν να αναρωτηθούμε: Μήπως το ίδιο ήθος, η ίδια η σκέψη του ελέγχου του πληθυσμού για στρατηγικά κέρδη, έχει εισχωρήσει στην αφήγηση του σημερινού κόσμου; Και θα μπορούσε αυτό το ήθος να οδηγεί τις δυνάμεις που διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον μας;

Τα στοιχεία σίγουρα το δείχνουν.

Ενότητα 4: Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, Οικοτρομοκράτες, Προπαγάνδα και Ψέμματα: Πρόβλημα, αντίδραση, λύση

Ο υποτιθέμενος αρχικός στόχος της Ατζέντας 21 ήταν η επίτευξη παγκόσμιας αειφόρου ανάπτυξης μέχρι το έτος 2000, με τους «21» της Ατζέντας 21 να αναφέρονται στον αρχικό στόχο του 21ου αιώνα.

Η Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών, γνωστή και ως Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, ήταν ένα σύνολο στόχων που αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών («ΟΗΕ») για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη το 2015 (https://sustainabledevelopment.un.org/post2015/summit). Η Ατζέντα 2030 πήρε όλους τους στόχους που έθεσε η Ατζέντα 21 και τους επαναβεβαίωσε ως βάση για τη «βιώσιμη ανάπτυξη».


Η Ατζέντα 20230 πρεσβεύει την προστασία της βιοποικιλότητας. Αλλά βαθιά μέσα στις δαιδαλώδεις αφηγήσεις και τις υποπλοκές του, κρύβεται ένα μοχθηρό σενάριο για έναν κόσμο με λιγότερους ανθρώπους.

Αν κοιτάξουμε πέρα από την έμμεση γλώσσα που χρησιμοποιούν ως μια προσπάθεια να σας πείσουν ότι είναι μια δύναμη για το καλό - τότε μπορούμε να δούμε ποιοι είναι πραγματικά οι πραγματικοί στόχοι τους. Και ο Δρ Michael Coffman και ο Henry Lamb έχουν μερικές από τις απαντήσεις.

Ο Δρ Michael Coffman ήταν συγγραφέας, ερευνητής, ομιλητής και ιδρυτικός συντελεστής στον αγώνα κατά της Ατζέντας 21 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (https://republicbroadcasting.org/news/passing-of-dr-michael-coffman/). Διετέλεσε Πρόεδρος της Environmental Perspectives, Inc. και Εκτελεστικός Διευθυντής της Sovereignty International.

Ο Δρ Coffman διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στο να σταματήσει η επικύρωση της Συνθήκης για τη Βιοποικιλότητα στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ωστόσο, δυστυχώς πέθανε το 2017.

Ο Henry Lamb (https://americanpolicy.org/2012/06/22/r-i-p-henry-lamb-and-tommy-cryer/) ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την Ατζέντα 21 και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Έγραψε το βιβλίο «The Rise of Global Governance, and Agenda 21» (https://www.goodreads.com/book/show/6795023-the-rise-of-global-governance-and-agenda-21). Παρήγαγε επίσης μια σειρά βίντεο σχετικά με την Ατζέντα 21. Αυτά αποτελούν ανεκτίμητα εργαλεία για όποιον θέλει να μάθει από πού προήλθε αυτή η κακή ατζέντα και γιατί πρέπει να σταματήσει. Ο Lamb πέθανε το 2012.

Η διατήρηση της βιοποικιλότητας είναι το θέμα του Κεφαλαίου 15 της Ατζέντας 21 και έχει μεταφραστεί στην Ατζέντα 2030 ως ΣΒΑ15 (https://sustainabledevelopment.un.org/topics/biodiversityandecosystems).


Αλλά μην ξεγελιέστε από τη χρήση των λέξεων «διατήρηση», «προστασία» και «αποκατάσταση» γιατί θα δείτε ότι ο SDG15 δεν έχει καμμία σχέση με τη διατήρηση. Ούτε έχει μεγάλη σχέση με τη βιοποικιλότητα.

Θαμμένοι μέσα σε τρία από τα θεμελιώδη έγγραφα του ΟΗΕ είναι οι πραγματικοί στόχοι του SDG15. Αυτά τα τρία έγγραφα αποτελούν τη συνθήκη του 1992 για τη βιοποικιλότητα· το σχέδιο Wildlands του 1992 και την αξιολόγηση της παγκόσμιας βιοποικιλότητας του 1995.

Υπογεγραμμένη από 150 κυβερνητικούς ηγέτες στη Διάσκεψη Κορυφής του Ρίο για τη Γη το 1992, η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα (https://www.cbd.int/convention/) είναι αφιερωμένη στην προώθηση της «αειφόρου ανάπτυξης». Η σύμβαση για τη βιολογική ποικιλότητα αναφέρεται επίσης ως συνθήκη για τη βιοποικιλότητα.


Εάν η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα, η Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα, είχε υπογραφεί από τη Γερουσία των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1994, «θα είχε επιβάλει τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της Γης κατά τα δύο τρίτα σε 30 έως 50 χρόνια».

Οι ΗΠΑ είχαν τον Δρ Michael Coffman να ευχαριστήσουν γι' αυτό. Αλλά το κλειδί που είχε ρίξει στα έργα του σχεδίου του κατεστημένου για την ερήμωση του πλανήτη δυστυχώς θάφτηκε μαζί του το 2017.

Η ιδέα του Wildlands (http://agenda21news.com/2014/09/background-wildlands-project/) είναι κυρίως έργο του David Foreman (https://www.encyclopedia.com/environment/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/foreman-dave-1946-american-radical-environmental-activist), του κύριου ιδρυτή της οικοτρομοκρατικής ομάδας Earth First! και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Sierra Club.

Η ομάδα χρησιμοποίησε τακτικές άμεσης δράσης, και σε αντίθεση με τις προσεκτικές προσπάθειες άσκησης πίεσης από τις καθιερωμένες περιβαλλοντικές οργανώσεις, το «monkeywrenching» (https://www.wikiwand.com/en/Sabotage) – βιομηχανικό σαμποτάζ που παραδοσιακά συνδέεται με τους εργατικούς αγώνες – θα γινόταν η κύρια τακτική του κινήματος Earth First! στη δεκαετία του 1980.

Το Περιοδικό Earth First! που προήλθε από το ενημερωτικό δελτίο Earth First!, εκδόθηκε από τον Foreman. Στο πρώτο τεύχος του, ο Foreman έθεσε τους στόχους του οργανισμού:

«Δεν θα κάνουμε πολιτικούς συμβιβασμούς. Αφήστε τους άλλους να το κάνουν αυτό. Το EARTH FIRST θα παρουσιάσει την καθαρή, σκληροπυρηνική, ριζοσπαστική θέση εκείνων που πιστεύουν πρώτα στη Γη.

Το περιοδικό επιβεβαίωσε ότι το Earth First! ήταν μια οικοτρομοκρατική ομάδα.

Το 1990, ο Foreman ήταν ένας από τους πέντε ανθρώπους που συνελήφθησαν από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (https://www.wikiwand.com/en/Federal_Bureau_of_Investigation) μετά την επιχείρηση THERMCON (https://www.wikiwand.com/en/THERMCON), στην οποία πράκτορες του FBI διείσδυσαν σε μία ομάδα Earth First! στην Αριζόνα, ενθαρρύνοντάς τους να σαμποτάρουν μια γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί ένα αντλιοστάσιο νερού.

Ενώ ο Foreman δεν είχε άμεσο ρόλο στην απόπειρα δολιοφθοράς, τελικά ομολόγησε την ενοχή του σε πλημμέλημα για την παράδοση δύο αντιγράφων του Ecodefense σε πληροφοριοδότη του FBI και έλαβε ποινή με αναστολή.

                                                        O David Foreman του World FIrst!
Η ασυνήθιστη ιδέα που προτείνεται από το Σχέδιο Wildlands απαιτεί μια ριζική επανασχεδίαση του ανθρώπινου πολιτισμού. Αυτό περιλαμβάνει το κλείσιμο των ορυχείων, την απομάκρυνση των δρόμων από τα φυσικά τοπία, την παύση της συγκομιδής ξυλείας, ακόμη και τη μετεγκατάσταση ανθρώπινων πληθυσμών. Στόχος είναι να αναμορφώσουμε δραστικά την αλληλεπίδρασή μας με το περιβάλλον.

Στη σελίδα 15 του The Wildlands Project, ο Δρ Reed Noss λέει ότι πρέπει να μετατρέψουμε τουλάχιστον το 50% της χερσαίας έκτασης της Βόρειας Αμερικής σε άγρια φύση ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.

«Αυτές οι βασικές περιοχές άγριας φύσης πρόκειται να διασυνδεθούν με διαδρόμους άγριας φύσης εκτός ορίων για τα ανθρώπινα όντα. Αυτές οι περιοχές άγριας φύσης πρέπει να περιβάλλονται από ζώνες προστασίας που ενδέχεται να έχουν περιορισμένη χρήση πόρων υπό την επίβλεψη και την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις.

«Ο ανθρώπινος πληθυσμός πρόκειται να επανεγκατασταθεί στο υπόλοιπο 25% της γης σε κοινότητες που περιγράφονται ως «βιώσιμες κοινότητες».

Η περιβαλλοντική οργάνωση Earth First!, που ιδρύθηκε το 1980, πρωτοστάτησε σε μια μορφή άμεσης δράσης για να σταματήσει τις αντιληπτές απειλές για το περιβάλλον, ανοίγοντας το δρόμο για σύγχρονες ομάδες όπως η Just Stop Oil και η Extinction Rebellion.

Όπως και η Earth First!, αυτές οι νεώτερες ομάδες χρησιμοποιούν στρατηγικές άμεσης δράσης και πολιτικής ανυπακοής ως εργαλεία για την ευαισθητοποίηση και την πίεση των κυβερνήσεων και των εταιρειών να αντιμετωπίσουν περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ωστόσο, ενώ οι δράσεις της Earth First!» επικεντρώθηκαν κυρίως σε συγκεκριμένες απειλές, όπως η αποψίλωση των δασών και η αστική ανάπτυξη, η Just Stop Oil! και η Extinction Rebellion λειτουργούν με ευρύτερη εντολή, στοχεύοντας σε συστημικά ζητήματα όπως η εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και η κλιματική αλλαγή.

Στόχος τους είναι να μετασχηματίσουν ριζικά τη σχέση της κοινωνίας με το περιβάλλον για να μετριάσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ωστόσο, όλοι μοιράζονται μια βασική πίστη στην αναγκαιότητα δραστικής δράσης για τη διατήρηση και την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων της Γης.

Αλλά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να σημειώσουμε ποιος χρηματοδοτεί πραγματικά αυτές τις ομάδες. Η κύρια πηγή εισοδήματος της Just Stop Oil προέρχεται από την Aileen Getty, τη δισεκατομμυριούχο κληρονόμο της περιουσίας της Getty Oil. Η Getty Oil Company ήταν μια αμερικανική εταιρεία εμπορίας πετρελαίου, με τις ρίζες της ως μέρος της μεγάλης ολοκληρωμένης εταιρείας πετρελαίου που ιδρύθηκε από τον J. Paul Getty.


Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος δωρητής της Extinction Rebellion είναι ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Sir Chris Hohn (https://www.theguardian.com/business/2021/mar/05/the-very-private-life-of-the-man-on-britains-biggest-salary), ο οποίος διαχειρίζεται το hedge fund TCI. Αλλά η TCI έκανε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της από έναν ινδικό παραγωγό άνθρακα και ακόμη και τώρα κατέχει μετοχές σε τρεις σιδηροδρόμους που καίνε τόννους ντήζελ και μεταφέρουν ορυκτά καύσιμα. Αυτό περιλαμβάνει την ασφαλτούχο άμμο, μία από τις χειρότερες πηγές εικαζόμενων αερίων θερμοκηπίου.


Γιατί οι οντότητες που είναι βαθιά συνυφασμένες με τη βιομηχανία πετρελαίου και άνθρακα χρηματοδοτούν ομάδες που υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο - έναν κόσμο απαλλαγμένο από την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα;

Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι πολλαπλές: ίσως είναι ένα έξυπνο τέχνασμα για να φανούμε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον ή ίσως είναι μια προσπάθεια να ελέγξουμε την αφήγηση και να επηρεάσουμε την ταχύτητα και την κατεύθυνση της αναπόφευκτης στροφής προς την «πράσινη» ενέργεια.

Ανεξάρτητα από τα κίνητρα, αυτή η παράξενη συμμαχία υπογραμμίζει τον μπερδεμένο ιστό συμφερόντων και επιρροών εντός του περιβαλλοντικού κινήματος, υποδηλώνοντας μια πολύ πιο περίπλοκη εικόνα κάτω από την επιφάνεια.

Αλλά ας επιστρέψουμε στους πραγματικούς στόχους του SDG15, θαμμένους μέσα σε τρία από τα θεμελιώδη έγγραφα του ΟΗΕ.

Το 1996, ο Henry Lamb μίλησε στο Φόρουμ της Γρανάδας. Η ομιλία του περιελάμβανε αποκαλύψεις σχετικά με την Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας:

«Η Σύμβαση για τη Βιολογική Ποικιλότητα είναι 16 σελίδες (https://www.unep.org/resources/report/convention-biological-diversity-june-1992). Πολύ ήπιο, εξαιρετικά ασαφές ... [Ωστόσο, αναφέρει] ότι μια διάσκεψη των συμβαλλομένων μερών (https://www.cbd.int/cop/) [στο εξής: COP] θα δημιουργήσει ένα επικουρικό όργανο που θα εκπονήσει μια παγκόσμια αξιολόγηση της βιοποικιλότητας [...] Στην πρώτη συνεδρίαση [της COP που πραγματοποιήθηκε το 1994 ή COP1] (https://www.cbd.int/meetings/COP-01) το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών ["UNEP"] τους παρουσίασε μια Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας.


Το σχέδιο για την «επέκταση των φυσικών οικοτόπων και των διαδρόμων ώστε να καλύπτουν έως και το 30% της χερσαίας έκτασης» είναι αυτό που τώρα ονομάζεται σχέδιο 30 επί 30. Ένα σχέδιο που προωθήθηκε ξανά στην COP15 – τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιολογική Ποικιλότητα («UNCBD») – που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 (https://www.unep.org/un-biodiversity-conference-cop-15), 30 χρόνια αφότου ο οικοτρομοκράτης και ο αυτόκλητος εκπρόσωπος των μαντείων το επινόησαν για πρώτη φορά.

Το 30 επί 30 είναι η μεγαλύτερη αρπαγή γης στην ιστορία που διατίθεται στην αγορά με το πρόσχημα της «προστασίας της βιοποικιλότητας» (https://expose-news.com/2022/12/28/30by30-is-the-biggest-land-grab-in-history/). Η Survival International εκτιμά ότι το φαύλο σχέδιο θα εκτοπίσει περίπου 300 εκατομμύρια αυτόχθονες πληθυσμούς παγκοσμίως από τις πατρίδες και τα δάση τους στο όνομα της «διατήρησης». Και θα κάνει μερικούς εκλεκτούς εξαιρετικά πλούσιους ενώ το κάνει αυτό.

Αλλά το σχέδιο για τη βιοποικιλότητα είναι πιο απειλητικό από την κερδοσκοπία και τον εκτοπισμό ανθρώπων, το στρίμωγμά τους στα αστικά κέντρα και την απαγόρευση της πρόσβασής τους στη φύση και τον φυσικό κόσμο. Η εναλλακτική λύση, όπως αναφέρει η Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας, είναι η μείωση του πληθυσμού.

Global Biodiversity Assessment, UNEP, 1995, σελ. 773 (https://archive.org/details/united-nations-agenda-2030-global-biodiversity-assessment-1995/page/773/mode/2up)


Οι βασικοί στόχοι του SDG15, μιας βασικής πρωτοβουλίας των Ηνωμένων Εθνών, κατοχυρώνονται διακριτικά σε τρία από τα θεμελιώδη έγγραφά του: τη Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα του 1992, το Wildlands Project του 1992 και την Παγκόσμια Αξιολόγηση της Βιοποικιλότητας του 1995. Συνδέοντας τις τελείες μεταξύ αυτών των διακριτών αλλά αλληλένδετων πολιτικών, αποκαλύπτουμε έναν πιθανό οδικό χάρτη για μια μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σε συνδυασμό, αυτά τα έγγραφα δίνουν μια ανησυχητική εικόνα. Υπό το ευγενές πρόσχημα της διατήρησης της βιοποικιλότητας, θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει αυτές τις πρωτοβουλίες ως ένα σταδιακό, συστηματικό σχέδιο για τον περιορισμό των ανθρώπινων πληθυσμών, όλα υπό την αιγίδα της προστασίας του πλανήτη μας.

Ένας πλανήτης που προφανώς έχει εισέλθει τώρα σε μια εποχή «παγκόσμιου βρασμού» όπου ο «αέρας δεν αναπνέει», σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες (https://www.un.org/sg/en/content/sg/speeches/2023-07-27/secretary-generals-opening-remarks-press-conference-climate).

Εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι οι κλασσικές τεχνικές προπαγάνδας, συγκεκριμένα, το εργαλείο της έκκλησης του φόβου, το οποίο είναι μια ισχυρή μέθοδος για να επηρεάσει την κοινή γνώμη και να οδηγήσει σε αλλαγή συμπεριφοράς.

Η έκκληση φόβου λειτουργεί παρουσιάζοντας μια απειλή αρκετά σοβαρή ώστε να θορυβήσει το κοινό και στη συνέχεια προσφέροντας μια συγκεκριμένη σύσταση για τον μετριασμό αυτής της απειλής. Σε αυτή την περίπτωση, η υποτιθέμενη απειλή είναι ο «παγκόσμιος βρασμός» και ο «αέρας που δεν αναπνέεται».

Μια τέτοια ζωντανή, δραματική γλώσσα δημιουργεί άμεσο άγχος για την κατάσταση του πλανήτη μας και την επιβίωσή μας σε αυτόν. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για εξωφρενικά ψέμματα.

Μόλις το κοινό ανησυχήσει επαρκώς για την απειλή, ο προπαγανδιστής μπορεί στη συνέχεια να εισαγάγει τη συνιστώμενη δράση. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να περιλαμβάνει επιθετικές πολιτικές για το κλίμα, αλλαγές στον τρόπο ζωής ή ίσως, όπως υποδηλώνει το επίκεντρο της έρευνάς μας, υποστηρίζοντας τη μείωση των παγκόσμιων πληθυσμών ως μέσο μείωσης των ανθρώπινων επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Αυτές οι ακραίες δηλώσεις δημιουργούν μια αφήγηση που κάνει την επιθυμητή δράση να φαίνεται όχι μόνο λογική αλλά και απολύτως απαραίτητη για την επιβίωση. Το κοινό, οδηγούμενο από το φόβο και την επιθυμία για ασφάλεια, είναι πιο πιθανό να αποδεχθεί αυτή τη «λύση», ακόμη και αν αυτό σημαίνει δραστικές αλλαγές ή θυσίες.

Δυστυχώς, αυτά τα μέτρα θα περιλαμβάνουν τον έλεγχο του πληθυσμού / μείωση του πληθυσμού, μεταμφιεσμένο ως ζωτική απάντηση στην ψεύτικη κλιματική κρίση.

Ενότητα 5: Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer: Μια ματιά στο τι προσπάθησε να κρύψει ο FDA

Προσδεθείτε, γιατί η έρευνά μας ανοίγει τώρα ένα Το κουτί της Πανδώρας: τα απόρρητα έγγραφα της Pfizer σχετικά με το εμβόλιο mRNA COVID-19.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) (https://www.fda.gov/) προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρά την έγκριση της ένεσης μετά από μόλις 108 ημέρες επανεξέτασης της ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020 (https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine#:~:text=The%20first%20EUA%2C%20issued%20Dec,trial%20of%20thousands%20of%20individuals.).

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman διέταξε να απελευθερώσουν 55.000 σελίδες το μήνα. Κυκλοφόρησαν 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Από τότε, το PHMPT έχει δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό του (https://phmpt.org/pfizers-documents/).

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων είναι το «reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf» και αποκαλύπτει τα εξής (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf):

90% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών κατά Covid έχασαν το μωρό τους

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφο ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 υπήρχαν 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην ένεση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πηγή – Σελίδα 12 (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/04/reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf)

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων, οι γιατροί και οι μαίες έχουν εξαναγκάσει έγκυες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο Covid-19. υποστηρίζοντας ότι είναι «100%» ασφαλές, είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να διαπιστώσουμε ότι η Pfizer δηλώνει ότι από τις 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στην ένεση mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα τι συνέβη σε 238 από αυτές.

Αλλά εδώ είναι τα γνωστά αποτελέσματα των υπόλοιπων κυήσεων -


Το 97% όλων των γνωστών αποτελεσμάτων του εμβολιασμού κατά της Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια του παιδιού.

Αλλά αν συμπεριλάβουμε τις 5 περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα ήταν ακόμα σε εκκρεμότητα, ισοδυναμεί με 82%. Επομένως, αυτό ισοδυναμεί με μέσο όρο περίπου 90% μεταξύ των ποσοστών 82% και 97%.

Η Pfizer και οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων έκρυψαν τους κινδύνους του εμβολιασμού κατά της Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω μελέτης σε ζώα που διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών και υπογονιμότητας

Η πραγματική μελέτη μπορεί να προβληθεί πλήρως εδώ (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub) και έχει τίτλο «Έλλειψη επιδράσεων στη γυναικεία γονιμότητα και την προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη απογόνων σε αρουραίους με BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 με βάση το mRNA» (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub).

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 42 θηλυκούς αρουραίους Wistar Han. Είκοσι ένας έλαβαν την ένεση Pfizer Covid-19 και 21 όχι.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα της μελέτης -

Πηγή: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub

Τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων που παρατηρήθηκε να έχουν υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην ομάδα ελέγχου ήταν 3/3 (2,1). Αλλά τα αποτελέσματα του αριθμού των εμβρύων που είχαν υπεράριθμες οσφυϊκές πλευρές στην εμβολιασμένη ομάδα ήταν 6/12 (8,3). Επομένως, κατά μέσο όρο, το ποσοστό εμφάνισης ήταν 295% υψηλότερο στην εμβολιασμένη ομάδα.

Οι υπεράριθμες πλευρές, που ονομάζονται επίσης βοηθητικές πλευρές, είναι μια ασυνήθιστη παραλλαγή των επιπλέον πλευρών που προκύπτουν συνήθως από τους αυχενικούς ή οσφυϊκούς σπονδύλους.

Έτσι, αυτό που βρήκε αυτή η μελέτη είναι ενδείξεις μη φυσιολογικού εμβρυϊκού σχηματισμού και γενετικών ανωμαλιών που προκαλούνται από την ένεση Pfizer Covid-19.

Αλλά τα ανώμαλα ευρήματα της μελέτης δεν τελειώνουν εκεί. Το ποσοστό «προεμφυτευτικής απώλειας» στην εμβολιασμένη ομάδα αρουραίων ήταν διπλάσιο από αυτό της ομάδας ελέγχου.

Πηγή: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub

Η προεμφυτευτική απώλεια αναφέρεται σε γονιμοποιημένα ωάρια που αποτυγχάνουν να εμφυτευτούν. Επομένως, αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει ότι η ένεση Pfizer Covid-19 μειώνει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να μπορέσει να μείνει έγκυος. Έτσι, επομένως, αυξάνει τον κίνδυνο υπογονιμότητας.

Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο Covid-19 συσσωρεύεται στις ωοθήκες

Μια άλλη μελέτη (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf), η οποία μπορεί να βρεθεί στον μακρύ κατάλογο εμπιστευτικών εγγράφων της Pfizer που ο FDA αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μέσω δικαστικής απόφασης εδώ (https://phmpt.org/pfizers-documents/), διεξήχθη σε αρουραίους Wistar Han, 21 από τους οποίους ήταν θηλυκά και 21 αρσενικά.

Κάθε αρουραίος έλαβε μία μόνο ενδομυϊκή δόση της ένεσης Pfizer Covid-19 και στη συνέχεια προσδιορίστηκε η περιεκτικότητα και η συγκέντρωση της συνολικής ραδιενέργειας στο αίμα, το πλάσμα και τους ιστούς σε προκαθορισμένα σημεία μετά τη χορήγηση.

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη μέτρησαν πόσο από την ένεση Covid-19 έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος όπως το δέρμα, το συκώτι, ο σπλήνας, η καρδιά κ.λπ.

Αλλά ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα της μελέτης είναι το γεγονός ότι η ένεση Pfizer συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου.


Στα πρώτα 15 λεπτά μετά την ένεση του εμβολίου της Pfizer, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συνολική συγκέντρωση λιπιδίων στις ωοθήκες ήταν 0,104ml. Αυτό στη συνέχεια αυξήθηκε σε 1.34ml μετά από 1 ώρα, 2.34ml μετά από 4 ώρες και στη συνέχεια 12.3ml μετά από 48 ώρες.

Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν διεξήγαγαν περαιτέρω έρευνα σχετικά με τη συσσώρευση μετά από μια περίοδο 48 ωρών, οπότε απλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό σχετικά με τη συσσώρευση συνεχίστηκε.

Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ (https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/), προσφέρουν κάποιες ανησυχητικές ενδείξεις ως προς τις συνέπειες αυτής της συσσώρευσης στις ωοθήκες.

Τα στοιχεία για τον αριθμό των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών δείχνουν ότι η γνωστή τάση το 2021 ήταν σημαντικά υψηλότερη από το 2020 και τον μέσο όρο της περιόδου 2017-2019.

Καρκίνος των ωοθηκών, Πηγή: https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/

Το παραπάνω γράφημα δείχνει μέχρι τον Ιούνιο του 2021, αλλά τα διαγράμματα που βρέθηκαν στον πίνακα ελέγχου της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας (https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/) δείχνουν τώρα στοιχεία μέχρι τον Μάιο του 2022 και δυστυχώς αποκαλύπτουν ότι το χάσμα έχει διευρυνθεί ακόμη περισσότερο με τον αριθμό των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών να αυξάνεται σημαντικά.

Μια πλήρης ανάλυση των εγγράφων της Pfizer μπορεί να διαβαστεί εδώ (https://expose-news.com/2023/03/08/confidential-pfizer-documents-reveal-covid-19-vaccination-is-going-to-lead-to-depopulation/), αλλά μια περίληψη των ευρημάτων έχει ως εξής:

Στα έγγραφα της Pfizer που ελήφθησαν μέσω αιτημάτων του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA), υπάρχουν αξιοσημείωτες λεπτομέρειες σχετικά με τον αντίκτυπο του εμβολίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τη συσσώρευσή του στις ωοθήκες.

  1. Κίνδυνοι εγκυμοσύνης: Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ένα ανησυχητικό ποσοστό αποβολών και εμβρυϊκών θανάτων μεταξύ των εγκύων γυναικών που έλαβαν το εμβόλιο COVID-19. Επιβεβαιώνεται ότι ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών που εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχασαν το μωρό τους.
  2. Συσσώρευση ωοθηκών: Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν επίσης ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες, εγείροντας ανησυχίες για πιθανές επιπτώσεις στη γυναικεία γονιμότητα.

Εξετάζοντας τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου, υπάρχουν παρατηρήσεις που φαινομενικά συσχετίζονται με αυτά τα ευρήματα εγγράφων:

  • Αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου των ωοθηκών: Τα δεδομένα μετά τον εμβολιασμό από τη Σκωτία δείχνουν αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου των ωοθηκών σε υψηλά επίπεδα όλων των εποχών. Το αν αυτή η αύξηση οφείλεται άμεσα στον εμβολιασμό εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο έρευνας.
  • Ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας: Η Σκωτία βίωσε επίσης ένα κρίσιμο επίπεδο θανάτων νεογέννητων μωρών δύο φορές σε περίοδο επτά μηνών.
Πηγή: 
https://scotland.shinyapps.io/phs-covid-wider-impact/


Κίνδυνος αποβολής: Μια μελέτη πραγματικών δεδομένων υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%.


Αυτή η περίληψη παρουσιάζει μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανησυχιών που εκφράζονται στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer και στα πραγματικά δεδομένα που υποστηρίζουν τα ευρήματα.

Οι ανεπιθύμητες αποκαλύψεις σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη και την πιθανή βλάβη στις ωοθήκες είναι ανατριχιαστικές. Σε συνδυασμό με την αύξηση του καρκίνου των ωοθηκών και των ποσοστών νεογνικής θνησιμότητας, υποδηλώνουν ότι υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την προσπάθεια εμβολιασμού από ό, τι φαίνεται στο μάτι.

Επειδή αυτά τα ευρήματα από μόνα τους περιέχουν αρκετά στοιχεία για να συμπεράνουμε ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 θα οδηγήσει σε μείωση του πληθυσμού.

Ενότητα 6: Η Μεγάλη Επαναφορά – Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Klaus Schwab, ο αινιγματικός ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ο Schwab είναι ένας οραματιστής με ένα σχέδιο που ονομάζεται «Μεγάλη Επαναφορά» ή «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση». Η διορατικότητά του κοιτάζει σε έναν κόσμο όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και ο αυτοματισμός βρίσκονται στο επίκεντρο, ξεπερνώντας τις ανθρώπινες ικανότητες σε πολλούς τομείς.



Το όραμα του Schwab σκιαγραφεί μια εικόνα όπου οι μηχανές, χάρη στην ακούραστη αποτελεσματικότητά τους, αντικαθιστούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Σε αυτόν τον κόσμο, οι μηχανές δεν κουράζονται, δεν αρρωσταίνουν και δεν απαιτούν αυξήσεις μισθών.

Στην ουσία, ο Schwab οραματίζεται ένα μέλλον όπου η ανάγκη για χαμηλόμισθη ανθρώπινη εργασία μειώνεται σημαντικά, οδηγώντας μας να επανεξετάσουμε τους ρόλους μας σε μια κοινωνία που κυριαρχείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να αναρωτηθείτε: πώς συνδέεται αυτό με τις ανησυχητικές προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού που έκανε ο Deagel;

Καθώς οι άνθρωποι παραγκωνίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη, αυτό οδηγεί σε μείωση του ανθρώπινου «αποθέματος» και είναι αυτό που υπαινίσσονται τα δυσοίωνα στοιχεία του Deagel;

Οι τελείες φαίνεται να συνδέονται, δημιουργώντας μια εκπληκτική γραμμή κερδοσκοπίας.

Θα μπορούσε η πρόοδος της τεχνητής νοημοσύνης και της αυτοματοποίησης, μια ατζέντα που προωθείται έντονα από σημαίνουσες προσωπικότητες όπως ο Klaus Schwab, να αποτελέσει προοίμιο μιας στρατηγικής μείωσης του πληθυσμού; Οδηγούμαστε προς έναν κόσμο που δεν απαιτεί πλέον ανθρώπους σε άφθονους αριθμούς;

Ενότητα 7: Η αφήγηση της κλιματικής αλλαγής – Ένα παιχνίδι καπνού και καθρεφτών;

Καθώς ξεφλουδίζουμε τα στρώματα αυτής της ανησυχητικής αφήγησης, ένα προκλητικό θέμα αναδύεται από τον κυρίαρχο λόγο: Το ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ του ΑΝΘΡΑΚΑ - το αέριο που ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΝΟΗ, έχει πλαισιωθεί ως ο βασικός αντίπαλος της υγείας της Γης

Θα μπορούσε αυτή η αφήγηση να υπονοεί διακριτικά μια πιο ανησυχητική αλήθεια; Είναι το συχνά αναφερόμενο «αποτύπωμα άνθρακα» στην πραγματικότητα μια συγκαλυμμένη αναφορά στην ύπαρξή μας ως «πρόβλημα»;

Αυτό το μονοπάτι που έχουμε προσεκτικά ξεμπερδέψει δείχνει ένα ανησυχητικό σενάριο μιας πικρής πραγματικότητας που το κατεστημένο έχει αποφασίσει ότι είμαστε προορισμένοι να αντιμετωπίσουμε.

Καθώς καταλήγουμε, αντηχεί ένα τρομακτικό ερώτημα: Στην επικείμενη εποχή που κυριαρχείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα μπορούσε η ανθρώπινη φυλή να είναι το απόλυτο θύμα; Είναι η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης, που θεωρείται ως η αυγή μιας νέας βιομηχανικής επανάστασης, άρρηκτα συνδεδεμένη με μια γενική στρατηγική που στοχεύει στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού;

Η λογική είναι ανατριχιαστικά απλή: με την τεχνητή νοημοσύνη και την αυτοματοποίηση να αναλαμβάνουν επίπονες εργασίες, η ζήτηση για ανθρώπινη εργασία μειώνεται δραστικά. Έτσι, θα μπορούσε η «Μεγάλη Επαναφορά» να είναι πραγματικά μια «μεγάλη μείωση» του ανθρώπινου αριθμού;

Βρισκόμαστε στο χείλος ενός μέλλοντος που αψηφά τα παραδοσιακά παραδείγματα. Θα μπορούσαμε εν αγνοία μας να ανοίξουμε το δρόμο προς τη δική μας πτώση, οδηγούμενοι από το όραμα της προόδου;

Με το Deagel.com, μια πλατφόρμα που φέρει την επιρροή οντοτήτων όπως η CIA, το Υπουργείο Άμυνας και το Ίδρυμα Rockefeller, παρέχοντας ανησυχητικές προβλέψεις μείωσης του πληθυσμού για το 2025, φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι ένα μέλλον που πλησιάζουμε γρήγορα.

Επειδή τα τρέχοντα δεδομένα του πραγματικού κόσμου σχετικά με τους υπερβολικούς θανάτους στη Δύση υποδηλώνουν έντονα ότι η πρόβλεψη μείωσης του πληθυσμού του Deagel δεν είναι απλώς μια εκτίμηση, αλλά στην πραγματικότητα, ένας στόχος που βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτευχθεί χάρη εν μέρει στις θανατηφόρες επιπτώσεις του εμβολιασμού κατά του Covid-19.


Καθώς ολοκληρώνουμε αυτή την εξερεύνηση στο αδιανόητο, ας εξετάσουμε το εξής: Η κυρίαρχη αφήγηση απεικονίζει το διοξείδιο του άνθρακα - ένα αέριο που εκπνέουμε εμείς οι άνθρωποι - ως την αψίδα νέμεση του πλανήτη.

Είναι δυνατόν να μας πείθουν να δεχτούμε μια σκληρή αλήθεια – ότι για να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, πρέπει να μειώσουμε το ανθρώπινο αποτύπωμά μας;

Αυτή η αφήγηση που έχουμε ξετυλίξει σκιαγραφεί μια ανησυχητική εικόνα. Αλλά είναι μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας ή μια άβολη αλήθεια; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Καθώς κλείνουμε, σας αφήνουμε με μια ανατριχιαστική σκέψη να αναλογιστείτε: Σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη κυριαρχεί, θα είναι η ανθρωπότητα το τίμημα που πληρώνουμε; Προετοιμαστείτε για ένα μέλλον που κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι.

ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/07/30/ai-great-reset-global-boiling-depopulation-plan/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. "Τὸ καλλίτερο πρακτορεῖο εἰδήσεων εἶναι οἱ προφητείες τῶν Ἁγίων", εἶπε ὁ ὅσιος Παΐσιος.
    Ἐπιποθῶ νὰ δῶ τὶς μουσοῦδες τους ὅταν συνειδητοποιήσουν ὅτι τὰ σχέδιά τους ἀπέτυχαν.
    "Πανικόβλητοι, θὰ κάνουν συσκέψεις ἐπὶ συσκέψεων προσπαθώντας νὰ καταλάβουν τὶ πῆγε στραβά". (ὅσιος Παΐσιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη αυτή η τόσο ΚΟΜΒΙΚΗ ανάρτηση, είναι σκέτη Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α!
    Τά καταχθόνια καί ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΑ σχέδια των παγκοσμιοποιητών, γιά τήν ΕΞΑΛΕΙΨΗ του ανθρωπίνου είδους, μιά γιά πάντα!
    Νά τά διαβάσουν ΑΠΑΝΤΕΣ!
    Α π α ρ α ι τ ή τ ω ς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=K65_CHQ1-cE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!