Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ (!!!) ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ



Ο ιερός σχεδιασμός της αναπαραγωγής πρόκειται να αμφισβητηθεί, δυσφημούμενος από νέα πειράματα βιοτεχνολογίας που επιδιώκουν να κατασκευάσουν τα ωάρια μιας γυναίκας από τα βλαστοκύτταρα δύο αρσενικών (https://thefederalist.com/2023/07/22/the-global-fertility-industry-seeks-to-erase-women-from-procreation-one-manufactured-egg-at-a-time/). Ο Δρ Katsuhiko Hayashi, καθηγητής στη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Kyushu (https://www.kyushu-u.ac.jp/en/researches/view/189), έδειξε ότι το δέρμα από μια ουρά αρσενικού ποντικού μπορεί να συνδυαστεί με τεχνητές ωοθήκες για να αναπτύξει ωάρια που είναι έτοιμα για γονιμοποίηση από άλλο αρσενικό ποντίκι (https://www.nature.com/articles/s41586-020-3027-9). Αυτή η ομοφυλοφιλική συγχώνευση δημιουργεί γονιμοποιημένα ωάρια που στη συνέχεια τοποθετούνται σε ένα υποκατάστατο θηλυκό ποντίκι για κύηση.

Δεν αποτελεί πλέον μόνο ρητορική: Το βιολογικό θηλυκό δέχεται επίθεση

Αυτά τα πειράματα για την αναπαραγωγή των θηλαστικών θα αμφισβητήσουν τον ίδιο τον βιολογικό σκοπό του θηλυκού, αφαιρώντας τη βιολογική μητέρα από το πιο οικείο μέρος της διαδικασίας αναπαραγωγής. Η βιολογική μητέρα αντικαθίσταται με μια νέα έννοια αναπαραγωγής που χρησιμοποιεί μια γενετική συγχώνευση αρσενικών βλαστικών κυττάρων για να δημιουργήσει έναν τεράστιο αριθμό ωαρίων για την επιλογή των πιο επιθυμητών γενετικών χαρακτηριστικών στους απογόνους.

Η έρευνα θα διεξαχθεί σύντομα σε ανθρώπους μέσω in vitro γαμετογένεσης (IVG) (https://medicalexperiments.news/). Αυτή η πειραματική διαδικασία επαναπρογραμματίζει τα ενήλικα αρσενικά βλαστοκύτταρα για να γίνουν χρησιμοποιήσιμα ωάρια. Η IVG υποτίθεται ότι παράγει μια πιο σταθερή παροχή ωαρίων από την τρέχουσα διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης που προορίζεται να βοηθήσει τις υπογόνιμες γυναίκες να συλλάβουν. Σε πολλές περιπτώσεις, η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτυγχάνει, οδηγώντας σε περαιτέρω πόνο, ταλαιπωρία και θάνατο. Τώρα, η παγκόσμια βιομηχανία γονιμότητας προσπαθεί να δημιουργήσει ζωή αφήνοντας τις γυναίκες έξω από αυτή την ιερή διαδικασία.

Στην έρευνα του Δρ Katsuhiko Hayashi, 630 έμβρυα κατασκευάστηκαν από τα επεξεργασμένα αρσενικά βλαστοκύτταρα ωάρια και σπέρμα. Πάνω από μισή ντουζίνα επιλέχθηκαν και ωρίμασαν σε μωρά ποντίκια χωρίς γενετικά ελαττώματα.

Ο Henry Greely του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, νομικός μελετητής που ειδικεύεται στην ηθική της βιοτεχνολογίας, πιστεύει ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι το μέλλον, ακόμη και για άτομα που δεν έχουν προβλήματα γονιμότητας. "Το σκεπτικό είναι ότι, εάν η IVG αποδειχθεί ικανή να παράγει βιώσιμα ωάρια σε άφθονες ποσότητες, θα μπορούσε να επιτρέψει την παραγωγή ενός αρκετά μεγάλου αριθμού εμβρύων για να επιτρέψει τον έλεγχο για ένα ευρύ αριθμό γενετικών χαρακτηριστικών και αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που πολλοί γονείς μπορεί να θέλουν"(!!!), προτείνει. Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία επαίνεσαν την έρευνα του Δρ Hayashi (https://abc7chicago.com/scientists-create-mice-two-dads/13007421/) για την προετοιμασία ενός δρόμου για την ανθρώπινη αναπαραγωγή του ίδιου φύλου. Ωστόσο, ακόμη και ο Hayashi παραδέχεται ότι η τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει μόνο για τρωκτικά και θα αντιμετωπίσει ηθικά εμπόδια εάν πρόκειται να καρποφορήσει στους ανθρώπους.

«Θα είναι δύσκολο να γεννηθούν μωρά από αρσενικά-αρσενικά (ανθρώπινα) ζευγάρια τόσο για τεχνικούς όσο και για ηθικούς λόγους», δήλωσε ο Hayashi σε μέλη του Τύπου. «Αλλά είναι θεωρητικά δυνατό να παραχθούν μωρά από ζευγάρια ανδρών-ανδρών, όπως φαίνεται σε αυτή τη μελέτη».


Οι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ και οι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ επιδιώκουν να γίνουν ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ με ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΩΑΡΙΑ

Ο Δρ Hayashi συνεργάζεται ήδη με την κοινότητα LGBTQ για να εισαγάγει την τεχνολογία ομοφυλοφίλων-σχεδιαστών-μωρών στους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τον Matt Krisiloff, ιδρυτικό μέλος του Open AI και ιδρυτή μιας εταιρείας έρευνας γονιμότητας που ονομάζεται Conception (https://conception.bio/). Ο Krisiloff περιγράφει τον εαυτό του ως «ομοφυλόφιλο» και επιθυμεί να αποκτήσει βιολογικά παιδιά με το άτομο στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή του. «Εγώ ο ίδιος είμαι ομοφυλόφιλος και κάτι που με ενδιαφέρει πολύ προσωπικά όσον αφορά το πώς θα μπορούσε να επιτρέψει σε ανθρώπους σαν εμένα να μπορούν να έχουν βιολογικά παιδιά με τους συντρόφους τους», δήλωσε ο Matt Krisiloff στον Economist.

Η τεχνολογία προσφέρει μια περίεργη αίσθηση ελπίδας για τους τρανσέξουαλ που ελπίζουν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στην απόκτηση βιολογικών παιδιών, παρά το γεγονός ότι ευνουχίζονται. Η εταιρεία του Krisiloff θέλει τελικά να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για τη μαζική παραγωγή ωαρίων (https://biotech.news/) από δύο δότες βλαστικών κυττάρων, ώστε να μπορούν να έχουν τα κατασκευασμένα ωάρια γενετικά ελεγμένα και ταξινομημένα για τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά. Αυτό θα επέτρεπε στους βιολογικούς γονείς να επιλέξουν ποια ωάρια είναι πιο επιθυμητά γι' αυτούς, απορρίπτοντας την εγγενή αξία της ζωής και ευτελίζοντας την ίδια τη φύση της ανθρώπινης ζωής και την ιερότητα της σύλληψης. Οι σωματικές και πνευματικές συνέπειες αυτών των πειραμάτων και τα ζητήματα ηθικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προκύπτουν από αυτή την τρελλή επιστήμη δεν έχουν σημασία για την εταιρεία Conception. Όπως σημειώνεται στο πρωτοσέλιδο της εταιρείας: «Αυτό θα μπορούσε να γίνει μια από τις πιο σημαντικές τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν ποτέ».


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheFederalist.com

Kyushu-u.ac.jp

Nature.com

ABCChicago.com

Conception.bio


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-01-scientists-manufacture-womans-eggs-from-two-males.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Τι εποχές ζούμε Θεέ μου!Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ύβρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!