Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ούτε στά ΛΑΓΟΥΜΙΑ σας, ΔΕΝ θά προλάβετε νά ΧΩΘΕΙΤΕ!!!! Ξ ε κ ά θ α ρ α !

 




https://twitter.com/DimitrisIf/status/1694081254776545573

6 σχόλια:

  1. Εστειλε τα οπλα για να πολεμούν οι Ουκρανοί την χώρα που κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό στον χειρότερο εχθρό της Ελλάδος και προμήθευσε τα μεμέτια με πυραύλους S-400 για να καταρρίψουν τα ελληνικά αεροσκάφη. Και αυτά τα έκανε πρίν η Ελλάς βοηθήσει την Ουκρανία η οποία υφίσταται την εισβολή της Ρωσίας. Εαν έχεις τέτοιους "φίλους" τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: Κ Ρ Ε Μ Α Σ Μ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στά παλαιά κινηματογραφικά έργα μέ υπόθεση από Άγρια Δύση, φώναζαν : ΠΙΣΣΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ!
      Γιά όσους θυμούνται....

      Διαγραφή
  3. Πείτε μου αν η Ελλάδα κυβερνήθηκε ποτέ από ένα τόσο επικίνδυνο, άσχετο καί τό χειρότερο εχθρό των Ελλήνων πρωθυπουργό. Μήπως είναι τουρκικής καταγωγής; Αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τής γνωστής περιούσιας φυλής, γι αυτό βγάζει τόσο μίσος γιά τήν Ελλάδα. Γι αυτό όλες αυτές οί κατσαρίδες θέλουν πάτημα στό κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτήν την υπερ-προθυμία της τωρινής κυβέρνησης θα την πληρώσουμε από τους θιγόμενους, είναι στρουθοκαμυλισμός να πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις της τωρινής κυβέρνησης(που νομίζει ότι ξέρει ποια είναι η "σωστή πλευρά της ιστορία" και την εφαρμόζει με πάθος) δεν θα έχουν κάποιο αντίκτυπο για την χώρα μας ούτε στο παρόν αλλά πολύ περισσότερο στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!